- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
-
vadászcsiga
félisten
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #155102 üzenetére
Nem az a baj, ha valaki hibázik. Hanem az ha nem ismeri el, nem vállal érte felelősséget, sőt még megpróbálja rám fogni, hogy így vittem...
phranxinatra: sérülés a számlapon
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
hoffman_
nagyúr
válasz WiZARD #155098 üzenetére
ez komoly? eddig úgy jött le nekem, hogy ő itt a non-plus ultra. hova vigye akkor az ember az automata óráját Budapesten?
sajnálom, tudom milyen frusztráló érzés, ugyanebbe futottam bele, csak kisebb értékű órával, cserébe többször egymás után.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #155102 üzenetére
Persze, nem azzal van baj mert aki dolgozik hibázik de az az amit Ákos ír. Ha pl. a WDL-be viszem lehet ott is történik valami, ki tudja. Mint ami jelen esetben az FB csoportban régebben megosztott történetem a Certinával.....
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
hoffman_
nagyúr
válasz vadászcsiga #155108 üzenetére
értem. így sem szebb az összkép, a nagy számok törvénye alapján tehát mindig benyalja valaki. engem ez az átlagnál sokkal jobban bosszant, én például - nagy hibám is egyben - rommá feszülök, hogy mindig megfeleljen az, amit magam után hagyok.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
vadászcsiga
félisten
-
resool
aktív tag
az első inhouse BB review is megértkezett : [link]
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #155111 üzenetére
Aktuális telefonon alig volt kép, meg eszembe se jutott keresni.
Most nézem van egy rakás fotó a fényképezőmön, ott még nyilván nincsenek ezek a sérülések.
(Ha meg olvassa a fórumot, vagy bármi, és úgy gondolja ez mégse oké így, akkor úgyis megtalál)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
vadászcsiga
félisten
Ki szeretne ilyen dobozt kapni?
-
Rizskók
csendes tag
válasz vadászcsiga #155116 üzenetére
Tudom, hogy Hantos urat sokan dicsérik, de az én titanium órám servize után én is találtam olyan karcokat az órámon amik ezezelőtt nem voltak rajta. Sajnos én nem fényképeztem az óráimat eddig, ezért benyeltem a bolgot. Ám ezekszerint az én ügyem nem egyedi. Hát nem tudom, lenne még servízre váró órám, de akkor mielőtt leadom fényképezgessem le. Szerintem ez NAGYON NINCS RENDBEN!!!
-
Drenadar
veterán
válasz Rizskók #155118 üzenetére
attól, hogy be tudod bizonyítani hogy ki karcolta össze attól még karcos marad.
Attól, hogy fizet egy kis pénzt fájdalmad enyhítésére, karcos marad....Én egyik nap felhívtam, vázoltam a szitut, hogy új óra késik 5 másodpercet. Azt mondta hogy ezért ő nem szedné szét. Más véleményét nem kértem ki, de nem is fogom. Aki dolgozik hibázhat...
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
-
ktg3
őstag
-
nord_
veterán
Urak,
nem zafíros üveget lehet cseréltetni zafírra? Ha igen, kihez érdemes fordulni, kábé milyen árral lehet számolni? (Tudom, olvasom a topikot, Hantos mester most épp kérdéses ) -
Miamiquake
aktív tag
válasz WiZARD #155098 üzenetére
Sajnos Hantos is beleesett abba a hibába, amibe az összes jobb órás: túlvállalja magát.
Ez sajnos mindig, mindenkinél, a munka róvására megy.Ui: piaci ár alatt fortis flieger chronott veszek, foltos számlap nem akadály.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Szakáll9
újonc
Sziasztok!
5 bár nyomásig vízálló órát nyugodtan használhatok balatoni, uszodai fürdőzésre? Estleg csúszdázásra? -
tupacamaru
veterán
válasz Miamiquake #155126 üzenetére
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Szakáll9
újonc
Nem szeretnék természetesen éjjel-nappal csúszdázni az órában, csak tudni szeretném hogy mi az amit szerintetek már nem bírna ki, vagy nem érdemes kockáztatni.
-
TeeJay
félisten
válasz Szakáll9 #155127 üzenetére
hali
nekem 19. ker CBA Remizben lévő órás mester azt mondta hogy 50m vízállósággal csak esőbe menne
medencébe minimum 100méter
ugráláshoz meg szörf és társai meg 200méter alatt ne is próbálkozzon senki
hiába hirdetik ugye az órát vízállónak azt nyugalmi állapotban nézik gondolom
tehát nem úgy mikor épp egy seggest ugrasz a vízbe és kap a cucc egy hirtelen nagy víznyomástmeg úgy őszintén
van szíved balatonba a homokos néha piszkos vízbe egy szép karórát bevinni?
én még uszodába se vinném (klór meg mások pisije...), nekem a vízállóság azért kellett hogyha nyáron elkap egy zivatar akkor no para
csúszdázást 200méter alatt ne próbáld, de ha 300méteres órád van még jobb[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
teratti
senior tag
válasz Szakáll9 #155132 üzenetére
A csúszdában csúszva nincs gond de a vízbe érkezés során főleg ha egy igen gyors csúszdáról beszélünk olyan dinamikus erőhatás éri az órát mikor vízbe érkezik ami már a 20-as besorolást igényli véleményem szerint. Úszni elég a 10-es, 5-tel nem mennék vízbe.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
pulutodurumo
őstag
Egy laza pancsolást egy 50 m jelzésűnek is bírnia kell. De én is a koronazáras WR200-al megyek nyugodt szívvel ökörködni a vízbe.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Misi1979
őstag
válasz pulutodurumo #155136 üzenetére
Ebben azért ne legyél olyan biztos.. én úgy fogalmaznék, hogy 50%, hogy kibírja
Laza pancsira ott a 100m. Sznorizásra a 200m. Komolyabb búvárkodásra 300m+, de oda úgyis kompúter megy.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
csaszi72
senior tag
Az óravásárlás.com mennyire megbizható?
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
TeeJay
félisten
válasz pulutodurumo #155136 üzenetére
LIDL-be vettem Auriol gagyi kvarcórát sima pattintós háza volt és lazán ráírták hogy 50méter...
ja a korona sima kihúzós volt nem menetes szóval az olyan órától jó ha az esőt kibírja nemhogy 50méter mélységet...az csak marketing mert ma senki se tudna eladni órát anélkül hogy legalább 50méter vízállósága ne lenne
100méter már jobban hangzik az már a jobb órák tudása 200-300méter meg ugye divernem véletlen hogy úszáshoz 100métert javasolnak hiszen ha mondjuk gyorsúszással hajtasz és belecsapod a kezed a vízbe simán bele tud menni a víz az olcsóbb 50méteres órákba
a koronazár sem garancia ha jól tudom
illetve kezdhetjük az egészet ott hogy nyomáspróba nélkül egyik óta sem való vízbevajon a 100-200-300méteres órákat egytől egyig mindet nyomáspróba alá vetik a gyárban mielőtt az üzletbe kerül?
illetve mi lesz ha mondjuk elemcsere lesz vagy netán automata óra karbantartás, vajon utána a tömítés újra lesz cserélve és ismét nyomáspróba vagy csak megy a hátlap vissza és jóvanazúgy?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
5-ös kezelő
senior tag
Vosztok Amfíbia az igazi. Tíz év szervizciklus és csúszdázni is lehet benne. Persze csak ha nem felejtették ki a high-tech kenőanyagot a gyárban, és csütörtöki összeszerelés.
Amúgy én simán vízicsúszdáznék az 50m-es digi Skmeiben v Casioban. 200m-es Fortisban nem.
Szegény Wizard, részvétem. Asszem maradok az olcsóbb óráknál. Azt még túlélem, ha sérül.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
@mriya@
őstag
válasz TeeJay #155142 üzenetére
Akkor erre "mit lépsz"? (pattintós hátlap, nuku csavaros korona)
25 évet (kb 15 elemcserét) bírt ki mindenféle beázás nélkül, pedig nyúzták rendesen.
Majdnem minden beavatkozás után ellenőriztettem a tömítettségét 10 atmoszférára.
Ennyi idő után elöregedett benne az üvegtömítés, és a vízállóságának lőttek.Most olyan cseppmentes 2-3 éve.
[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
TeeJay
félisten
válasz @mriya@ #155144 üzenetére
na valszeg a 3ezer forintos Lidl óra nem ilyen
jobb a csavaros hátlap meg a korona de még úgy sem mennék vízbe az órával hiába vettem 100m-ig vízálló Seiko Sportura-t
esőt bírja és kész, mély vízbe sosem fog kerülniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz 5-ös kezelő #155143 üzenetére
Asszem maradok az olcsóbb óráknál.
Bennem meg egyre inkább az a tudat erősödik, hogy a következő órám (ha lesz) egy WR200-as, zafíros, rádió kontrollos ECO-drive Citizen lesz. Pedig nagyon vágyom egy fliegerre...
Holnap majd jól beletépünk...
-
7s26c
őstag
válasz vadászcsiga #155114 üzenetére
én nagyon szeretnék ilyen dobozt kapni. de a tartalmát méginkább
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest