- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macyke82
tag
Urak!
Van itt a fórumon valakinek CITIZEN GRAND TOURING SPORT órája, estleg látott-e már valaki ilyet élőben is?
A tokméret az én csuklómnak határeset a maga 44 mm-ével, de maga az óra nagyon tetszene. Szívesen megnézném milyen az összhatás a csuklómon
Mivel a búvár vonal nyitott nálam, így ez a modell is benne lenne az esélyesek között. -
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #132657 üzenetére
....rémlik valami.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
fagyalllo
őstag
válasz Macyke82 #132655 üzenetére
Van egy kollégának, valamelyik hirdetési oldalon viccesen olcsón jutott hozzá. Szerencsére ritkán tűnik fel, engem is esz az irigység.
hornis: kiváló módszer, ázott telefonoknál is jól működik, utána egyből lehet dobni a kukába, nincs vele több gond
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
-
teratti
senior tag
Ennek a modellnek kijön a koronája azt is próbáltam, hogy kipattintva az előbb említett eszközt tettem föl órákra a fűtőtestre gyengén melegítve de semmi. Gondoltam ha a víz kihúzott állapotban bemenet ki is jöhet a párás levegő....
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
@mriya@
őstag
válasz fagyalllo #132659 üzenetére
Kimostam egy iPod-ot 60 fokos vízben, mondanom sem kell, se kép, se hang.
Szilikongolyócskák közé raktam, de nem történt napokig semmi.
Meg is feledkeztem róla, talált dolog nem számít felkiáltással.
Másfél hónap múlva jutott az eszembe, kivettem a dobozból, feltöltöttem az akksiját, és azóta is működik. 😋Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Mercutio_
félisten
válasz krx21 #132645 üzenetére
Az, hogy létezik ilyen fogalom, egy dolog.
Az, hogy ez alatt mit értel te/a divatipar,vagy épp a klasszikus stílus követői, az már egy másik történet. És akkor még arról, hogy mindez Órák esetén mit jelent nem beszéltünk...Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
krx21
nagyúr
válasz Mercutio_ #132666 üzenetére
Órák esetében is pont azt jelenti... A sportosan elegáns mint fogalom, nem a múlt századi tradicó szüleménye, hanem viszonylag új divat stílus és bizony igen tág fogalom, mint az előző Google keresés is mutatja...
Úgyhogy kár ezen pörögni, hogy kinek mit jelent a sportosan elegáns...
Ha mindenki mindent úgyan úgy látna, mindenki egyforma órát választana... -
fagyalllo
őstag
válasz @mriya@ #132665 üzenetére
Nyilván vannak szerencsés esetek, de a rizses pihentetés telefonoknál akkor se ajánlott. Főleg nem Alma és hasonlóan szétszedhetetlen modelleknél, amikor a beépített akku miatt megállás nélkül folydogál benne az áram, az oxidáció pár óra alatt képes javíthatatlanul tönkretenni.
-
Szulita28
senior tag
válasz krx21 #132668 üzenetére
Kicsit pörgessük fel a témát, most már igazan kíváncsi vagyok, kinek mi elegánsan sportos.
Linkelne mindenki - lehetőleg képként - szerinte elegánsan sportos/sportosan elegáns órákat?
Kezdem a(z egyik) kedvencemmel[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Macyke82
tag
válasz Dexter-2000 #132670 üzenetére
Sportosan elegáns:
-
TripleB
senior tag
válasz phranxinatra #132650 üzenetére
Megértem... 12 évig volt amstaff-om, de most staffbull-t szeretnék.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
veloke
tag
válasz madarasz92 #132644 üzenetére
Köszi!
-
pulutodurumo
őstag
Tippet, ötletet, segítséget szeretnék kérni. Van ez a két régi ketyegő amiket meg tudnék venni. Mindkettő javítandó, remélem javítható is. Szerkezeteik hasonlóak, 17 kövesek, a Marvin 525-ös a Doxán nem láttam típusjelzést, csak a márkanevet.
A kérdéseim: érdemes velük foglalkozni, és ha igen nagyjából mekkora összeg lehet a szerviz? Valamint Szegeden hova érdemes vinni (Dzsanához ha jól sejtem)?"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
alphaville
aktív tag
válasz alphaville #132682 üzenetére
A kèpek feletti címek megfordítva helyesek.
BUCSHER;
Addig kevertem,- mintha fizetnènek èrte, amíg lejárt a szerk. időm.[ Szerkesztve ]
-
bucsher
őstag
-
-
Milu87
csendes tag
Megosztom veletek kellemes csalódásom, pár évvel ezelőtt karácsonyra szeretett édesanyámat, megleptem egy karórával, fő szempont a jó leolvashatóság, és design így találtam erre a kellemes kis Pierre Cardin órára, kérlek ne kérdezzétek hogyan kell kimondani
Ami a lényeg, elemcserére került a sor és amikor kinyitottam szembesültem vele,hogy egy egy köves Ronda szerkezet van benne, ami azért lep meg, mert sehol sincs rajta egy swiss made, vagy swiss movement felirat, pedig emiatt már páran bizony feltüntetik pl / Davos quartz/Más: Parnisokkal van valakinek kézzelfogató tapasztalata, elsősorban a zafír tényleg zafír, a kerámia tényleg kerámia? Mennyire nehéz beszabályozni? Thx!
-
fagyalllo
őstag
válasz Milu87 #132689 üzenetére
Igazából ezek filléres szerkezetek, én Parnis órában is láttam már hasonló Ronda kvarcot.
Az anyagokkal nem szoktak kamuzni, szerkezetből pedig sokfélét használnak, annak érdemes utánanézni. Nevenincs kínaiaktól kezdve Seagull, Miyota 8-s és újabban már a 9015-ös is megtalálható bennük.
-
-
bucsher
őstag
válasz fagyalllo #132692 üzenetére
!Nyugalom megzavarására alkalmas "egyéb órák" megjegyzés következik!
A nagyon olcsó órákban (< $60) a "stainless steel case" általában krómozott spiátert jelent, a "miyota movement" pedig még drágábbakban is takarhat valami jelöletlen klónt. A Parnis nem tudom, hogy lealacsonyodik-e eddig.
[ Szerkesztve ]
In the pipe - five by five!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest