- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz toto.tl #133933 üzenetére
Úgy látom eléggé jól kiismerted már. Akkor az átlaghoz kell állítani.
Vagy csináld azt, hogy hordjad ahogy szoktad egy hónapig, ez alatt méregesd pl. WatchCheck-el. A hónap végén pedig annyival kompenzálj, amennyit az átlag kiadott.
Mondjuk a megfigyelt időszak alatt csinált átlagban -10 másodpercet naponta. Akkor fogod pl. a Tickoprintet, ami tegyük fel kibontva a számlap felőli oldalra fektetve mond +25 másodpercet. Na ekkor fogod és addig állítgatod, míg a Tickoprint +36-ot nem mutat.De igazából egy rendes tisztítás kellene neki
A saját kínai vackom is így viselkedik. +70 teljesen felhúzva, -30 a tartalék vége felé. Viszont nem rég tisztítottam egy Seagull ST-6-ot, ami szervíz után max 3 másodperc sebességkülönbséget csinált a teljesen felhúzott illetve az éppen csak megtekert állapotban.Nick: HE_Storm
-
biokox
tag
válasz vadászcsiga #133956 üzenetére
Fekete.
-
condy
senior tag
Tud nekem valaki linkelni egy tünnetta-betét cserélős videót (ha lehet Omega SMP-t)?
Keresgetek egy ideje, de valahogy egyik sem az igazi."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #133959 üzenetére
Nyugalom, nyugalom.
Nem nyúlok hozzá. Profira bízom majd a beavatkozást, csak érdekel, hogy miként csinálják."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
condy
senior tag
válasz Deskdiver #133961 üzenetére
Köszi szépen.
Ezek szerint a betétet csak a keret eltávolítása után lehet kicserélni.
Így m ár százezer, hogy én nem nyúlok hozzá.Gonzi: Pedig ez volt az első gondolat. A konyhaajtóból fordultam vissza.
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #133964 üzenetére
Sztem nem tetszik neki a GMT lünetta...
Kérdés csak hogy akkor eztán hova fog mutatni a GMT mutató...Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #133964 üzenetére
Nem én.
Még az előző tulaj hagyott rajta egy-két karcolást.
A Rolex-re eddig összegyűjtött pénzemet befektettem egy biciklibe, illetve a Constellation csatjába (Ne is kérdezd. Hosszú és bosszantó történet ). Így a maradékból meg kipofozom az SMP-t (lünetta-betét, üveg).
Majd kezdem újra a gyűjtögetést.Gonzi: Olyan kis gonosz vagy ma. Mit ettél? Vagy ittál? Vagy még nem ittál?
A betét marad, csak új lesz.[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #133970 üzenetére
Nem is olyan vészes [link]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
condy
senior tag
válasz BAti77 #133968 üzenetére
Sajnos az óra ismét Hantosnál van. Így nevezhetjük ezt következő szerviznek. Nem lesz olcsó, de előbb-utóbb úgy is sort kerítettem volna a beavatkozásra.
Az üveg, meg a lünetta valóban nem olcsó, de most egy füsttel mindent megcsináltatnék. Lesz egy "új" órám, és remélem 5 évig nem kell ismét hozzányúlni."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
toto.tl
csendes tag
válasz szbalogh #133952 üzenetére
Köszi. Eddig mindig úgy tettem le éjszakára, hogy kompenzáljon az aktuális eltéréshez képest, de megfogadom a tanácsod, csinálok egy hónapos átlagot mindig ugyanúgy letéve. WatchCheck-el nézem most is, Tickoprintem nincs, meg nyitogatni sem akarom, félek, hogy elrontom, inkább elviszem majd óráshoz, ha megvan az átlag mérés.
5 hónapja vettem újan, lehet, hogy ennek ellenére tisztítás/olajozás kellene neki? Nem tudom előtte mennyit állt a boltban.
Olvastam olyat, hogy felmágneseződik az óra, az okozhat ilyet? Ha igen megszüntetni hogyan lehet?biokox: 5 hónapos, előtte nem tudom mennyit állt. A tied a tutu-ból van?
-
Babarnew
tag
válasz madarasz92 #133976 üzenetére
Ja, jogos és kösz
holnap majd kipróbálom valami bőrrel is, baromira idegesít ez a fémszíj nyikorgás -
silboy
aktív tag
válasz Babarnew #133975 üzenetére
Nagyon jól néz ki.Mi a pontos típus?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
BAti77
aktív tag
válasz condy #133973 üzenetére
Mi a baj vele? Ha teljes szervizt csináltatsz rajta, érthetőek az alkatrészcserék...
Babarnew
Gratulálok! Viseld egészséggel! Az egyik legszebb Seiko 5 Sport...jó helyekről vették a dizájn elemeket..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
condy
senior tag
válasz BAti77 #133983 üzenetére
Sajnos vacakol.
Tíz óránál megáll a kismutató. A perc és a másodperc meg megy tovább. Ha beállítom más időpontra, akkor tíz óráig megy, ott megint megáll, és így tovább. Elküldtem Mikinek, ő bevitte Hantoshoz, mert Ő szervizelte a közelmúltban.
Hantos megnézte és azt mondta, hogy egy fogaskereket kell kicserélni."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
-
preast82
újonc
Sziasztok. Keresek eladó Certina Ds-1 powermatic 80, vagy Certina ds powermatic 80 125 anniversary órát. Infokat előre is köszönöm.
-
biokox
tag
válasz toto.tl #133974 üzenetére
Nem a tutubol van de ott vette a tulaj 2014 09 11én . Én a pecsában vettem, most karácsony előtt picit több mint fél áron. 320at sosem adtam volna érte, Vagy fél évig lejártam a tutuhoz ott csorgattam a nyálam, Nagy szerelem volt (van).Egyébként fehérben is k--va jól néz ki gratulálok hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz toto.tl #133933 üzenetére
Egy Mako-t tisztítás után úgy belőttek a Jász utcában, hogy napi egy másodperc alatt lett az eltérése.
Persze ugyanez nem várható el az összes O. szerkezettől, de ha érdekel egy telefonszám az ottani ügyeskezű óráshoz, akkor priviben elküldöm.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen routert?
- Minden ami hőszivattyú
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Jogász topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest