- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz krx21 #132502 üzenetére
Köszi, nemrég lőttem párat:
Az indexek közvetlen napfényben is határozott narancs színűek, a peremük matt nagyonsötétszürke, a számlap pedig nagyon finoman érdes, kicsit fényes felületű, amit a fényképezőmön "gyönyörű" zajnak látszik
A tok 44 mm átmérőjű, a finoman, de határozott erővel forgó lünetta 45 mm.
Összességében nagyon illik rá a Sports név, egy méretben, dizájnban, szerkezetben is friss, modern óra.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Szulita28
senior tag
WOW
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
silboy
aktív tag
Sziasztok!Citizen órám fém szíján a bontható szemek belső oldalán van egy nyíl.Ez mit jelöl?A stift be vagy ki ütési irányát?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
soma1973
újonc
Sziasztok, régóta követem a fórumot, de most először osztok meg képet veletek.
Idei szerzemény, aktuális kedvenc.
Nagy elismerés illeti Dzsana Mestert, mert életet lehelt az új, de működésképtelen órába.
Az életmentő műtét után átesett az óra egy kozmetikai jellegű beavatkozáson is, itt láthatjátok az eredményt.
Az eredeti állapot a Mester blogjában megtekinthető.
Hálás köszönet Dzsanának még egyszer![ Szerkesztve ]
-
silboy
aktív tag
Sky-ra nem tudtok véletlenül érvényes kupont?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz soma1973 #132510 üzenetére
Az enyémbe is leheli már az életet. Új Vosztokot rendelni szándékozóknak célszerű rögtön Dzsana címére rendelni az órát 0 szervizre. Még hogy tíz év szervizperiódus. A gyár szerint. Esetleg Tatárföldön, mint a mesékben, 3 nap az esztendő.
Silboy : Abba az irányba kell kitolni-kiütni. Ha van mütyür felhasított cső a kiütött stiften, el ne veszítsd - az rögzíti a szemen belül.
Terra052 : Csak gyári szíj, de még kitart az eredeti. Néha megfogja a kezem, forró víz-szappan-fogkefe egy darabig segít. Stift rövid és vastag, keresnem kell pótlást - egyik görbe. De akkor is ez a tok a bejövős az 5-ösök között. Na meg a square. Furcsa, mert Fortisnál és Nomosnál éppen a kerek tok jön be.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
mate543
tag
Egy ekkora órát próbáltam fel a boltban, ez megfelelő méret a kezemhez?
-
mate543
tag
válasz CoolBoy323 #132521 üzenetére
Értelek, de valaki korábban írt, hogy x mm nagy az óratok és valaki ráírt hogy szerinte nagy a kezére. Azért gondoltam, megkérdezek olyat aki jobban ért az órákhoz, mint én.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz mate543 #132520 üzenetére
Ez nem látszik nagynak, de számlaptól, üvegtől is függ. Ha tetszik egy óra, és nem érzed aránytalannak, akkor ne zavarjon mások véleménye. Hallgasd meg a jó tanácsokat, de dönteni neked kell. Én pl. az snk809-est kisebbnek érzem a régi 5-ösömnél a számlap miatt, pedig lemérve az utóbbi kisebb 1 mm-rel. Optikai csalódás.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
bucsher
őstag
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #132529 üzenetére
Wizard hamarosan (3-4 év) megy japánba elemet cseréltetni szóval...
Igazad van, tényleg foglalt.
Más: Emlékszik esetleg valaki ,hogy ennél a DS Action-nél miből készült a lünetta betét? Aluminum vagy valami műanyag?
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #132533 üzenetére
Tudom.
-
Bazsi101
tag
kérdezném az urakat, hogy a fent linkelt óra mennyire lenne "jó vétel"?
megbízhatóság,időtállóság, esetleg a későbbiekben alkatrész ellátás ilyesmikre lennék kiváncsi. köszönöm szépen.[ Szerkesztve ]
-
veloke
tag
Háááát jah...inkább ez..
-
veloke
tag
Bár ezen a modellen meg elveszik a Breitling összes jellegzetessége...túl visszafogott Breitling mivolta ellenére...
-
fagyalllo
őstag
válasz Bazsi101 #132536 üzenetére
Nagyon elterjedt és még sokáig gyártásban lévő szerkezet, szervizzel biztos nem lesz gond, beázni nem szoktak, tervezhetsz vele hosszú távra.
Az ára viszonylag magas az elterjedtebb testvéreihez képest, ennyiért már Prospex búvárokat is lehet kapni, csak akkor válaszd, ha kifejezetten ez a típus tetszik. Amúgy nézd végig a teljes SRP kínálatot, ilyesmi stílusúból is van többféle.veloke: pont a "hiányosságai" miatt ilyen szép
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
-
fagyalllo
őstag
válasz WiZARD #132541 üzenetére
Kösz, közben a tuna komótos csapásokkal távolodik az ilyen kacatok miatt, egy kollégája már Frankfurtban van
A tranny ára megy majd lefelé, a fehér képet egy hirdetésből loptam, ott már 80.000 alatt árulták. Sumónál a zafíral, kerámiával, igényesebb szíjjal határozottan többet ad.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
vadászcsiga
félisten
válasz veloke #132538 üzenetére
Pont fordítva. Volt szerencsém Wg5113-ét látni (ezt pont elcsíptem ) és nagyon masszív, már már búvár óra tokozás szép nagy méretben. Sajnáltam hogy kiderült róla az a turpisság, bár a legújabb vásárlását nézve akar meg is tarthatta volna Bár ahhoz meg irgalmatlan drága.
[ Szerkesztve ]
-
veloke
tag
válasz vadászcsiga #132544 üzenetére
Arra gondolsz, hogy Sellitával szerelték? Az tényleg gáz egy milliós óránál, de megcsinálta már ugyanezt az IWC is...Ha ilyen stílusban néznék órát ennyi pénzért, lehet hogy inkább egy co-axos Aqua Terrát vennék, abban legalább van némi fejlesztés...Mondjuk én inkább fele ennyi pénzért vettem egy tök sima Eta-s Carrera-t....
Az új Superocean-oknál is úgy látom lehagyták a pöttyöt az amúgy is eljellegtelenített lünettáról. Azért egy kicsit ez is gáz szerintem....
-
Bazsi101
tag
Számít a pénz, de jelenlegi lehetőségek mellett eléggé "best buy" gyanús számomra.
néztem a búvár vonalat is, de valahogy nem az igazi egyik sem. -
Dzsana
senior tag
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs