- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surfym@n
senior tag
Kérdésem továbbá, hogy 50-60eFt-ig bezárólag van-e szép titán, zafírüveges, női, quartz-szerkezetes óra?
@Mr. Deluxe (#110084):
Köszi, nevében is[ Szerkesztve ]
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
KelemenUhr
aktív tag
Megnéztem pár AP-t élőben, lenyűgözőek, nagyon tetszik ez a tokforma. Sajnos nem az a kategória, amit egyhamar megengedhetek magamnak. Tudtok-e valami elérhető alternatívát? Főleg a tokforma lenne a lényeg és persze nem hamisítványra gondolok.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Ra3
őstag
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
resool
aktív tag
válasz Kenvelo7 #110105 üzenetére
Jul 13, 2015
The item ( RB919851035HK ) arrived at delivery office on 13-Jul-2015 .Jul 09, 2015
The item ( RB919851035HK ) arrived at HUNGARY on 9-Jul-2015 .Jul 07, 2015
The item ( RB919851035HK ) left Hong Kong for its destination on 7-Jul-2015Jul 07, 2015
The item ( RB919851035HK ) will leave Hong Kong for its destination on 7-Jul-2015Jul 06, 2015
The item ( RB919851035HK ) is being processed for departure from Hong Kong as of 6-Jul-2015 .Jul 03, 2015
The item ( RB919851035HK ) is being processed for departure from Hong Kong as of 3-Jul-2015 .Hong Kong PostJul 02, 2015
The item ( RB919851035HK ) was posted on 2-Jul-2015 and is being processed for delivery to the addressee.Hong Kong PostItt az enyém pl. éppen ma jött meg egy DFI-ről. Dobozzal együtt rendeltem.
-
chris-v
senior tag
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
-
Rundumdi Úr
csendes tag
-
BlacKSouL
addikt
válasz fagyalllo #110113 üzenetére
Értem, köszönöm.
A timecenteren ennél az óránál csak a 2281 van megadva, mint teljesített szabvány, noha a számlapon a felirat szerint divers'. Ezért kérdeztem főleg.
Na majd rákeresek hány fokot ír a szabvány.
mod: Ja ennélRundumdi Úr: abban is lehet valami, de nekem az meggyőzőbb, hogy eltérő sebességgel megy végbe az egyes, különböző hőkapacitású anyagból készült szerkezeti elemek hőtágulása, és átmeneti tömítettségi probléma adódhat.
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Attila!
tag
válasz KelemenUhr #110102 üzenetére
Cornavin downtown sport
-
fiktív1
tag
válasz BlacKSouL #110118 üzenetére
Nyugodtan kenjed, nem kell félni! A fennebi Timexet én durván tesztelem, 95 fokos szaunában 60 ra melexik fel, /méri/ majd bele a 17 fokos merülőbe. 3 éve. jól vizsgázik, pedig nem búvár. Nem sajnálnám, ha elromlana sem. A Citinek mégúgyse' okoz problémát. Bár vannak akik a belső kenőanyagok állapotára hivatkozva nem ajánlják a dolgot, én úgy vagyok vele, ha elromlik, nem veszek olyat többet. Bírnia kell. Felmerült még olyan legenda is, hogy a különböző hőtágulás miatt /üveg-fém/ beszisszent egy búváróra.. Áh, ezen én nem aggasztom magam! Az excalibur mindenképp bírni fogja.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Kézi húzással hány tekerés ami még nem árt egy ETA 7750-nek?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #110110 üzenetére
Chrono24-en van egy zsír új olaszoknál, csak ahhoz meg nincs fémszíj, plusz 70 ojró a szállítás. Képről jó, de ilyen drága órát nem vennék úgy hogy élőben nem láttam.
zack:a motorrugó vége nincs rögzítve, úgyhogy koronáról való húzással nem tudsz neki ártani, max. ha napi szinten csinálod akkor pár alkatrészt előbb elkoptatsz.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
zack
nagyúr
Köszi. Így a legjobb. Nem teszem sűrűn, csak akkor, amikor nem hordom.
De ha marad, akkor úgyis veszek óraforgatót.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Milu87
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, Atlantic sváici óramárkáról mi a véleményetek?
Különösen seashark chrono modell érdekel.Köszönettel:
Milu -
WiZARD
addikt
válasz csabulaxi #110127 üzenetére
Az én friss vegyesem :
Grand Seiko - bár a korona/gombok picit túl nagyok, de minél többet nézem, annál inkább elfogadom
de ez a bretyó se rossz
Breguet ritkán tetszik, de ezt elfogadnám
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
voyi
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég tettem szert újonnan egy Citizen márkájú órára. Ez a típusa: CM7060-51l kvarc óra.Nemrég megnéztem,mennyire pontos,azaz az atomórához állítottam be. 1 nap múlva kicsit több mint fél másodpercet sietett, ami 1 hónapban úgy 15-20másodperc kb.
Mivel még teljesen új vagyok ebben a témában, azt szeretném kérdezni,hogy az ilyen mértékű sietés egy ilyen óránál mennyire számít rossznak vagy éppen jónak,elfogadható -e?
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
WiZARD
addikt
válasz fagyalllo #110130 üzenetére
Van aki magának veszi az órát, és van aki mutogatni...
Aki képben van órákkal az úgyis tudja, hogy mi az a GS, a többinek meg úgyis mind1.
Főleg itt a balkánon, amikor egyik kollégám simán járt 1 évig olyan órában, ami végig állt (most már elment a cégtől, és tudom leírtam már, de ezen továbbra is ki vagyok akadva), másik meg csak látta, hogy van több órám, és naivan kérdezte hogy mennyibe kerül az Omega, nem akartam válaszolni, így nagyon drága órának gondolva 1-2 százezret betippelt, inkább más felé tereltem a témát konkrét válasz nélkül
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
ronin s8
senior tag
válasz WiZARD #110134 üzenetére
Nem egyedi jelenség ez. Feleségem kavicsos Omegáját percekig vizsgálta fénymérővel egy török gyémántkereskedő, és szerintem a végén sem hitte el, hogy top wesselton minőségű kövek vannak benne. Végül vettünk egy gyűrűt, ami nála a top volt. Itthon kiderült, hogy éppen csak fehér.
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Gabor970
addikt
Nem nagy szerencse, hogy nem pontosabb, de ez megfelel az óra saját előírásainak.
Bátyámnak vettem bő egy éve Casio valami 16e Ft körüli diver stilusu vekkert, akkora mákja van, csak tavaszi és őszi óraátállitáskor kell hozzányúlni, 20s az eltérés mire jön a következő.
Teljesen szerencse kérdése, ugyanezt simán hozhatná egy hónap alatt is.
Nekem a citizenem kb 10s/hónap, nem nagyon örülök neki én sem.Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
fagyalllo
őstag
válasz WiZARD #110134 üzenetére
WUS-on találtam egyszer egy topikot a GS-t nem ismerők és rácsodálkozók témában, egyik fazonnak az óráját egy svájci hamisítványokat áruló "kereskedő" szólta le
Amúgy meg az indokolatlanul nagy koronákkal együtt is szép, az új színt pedig nagyon eltalálták, még a fehéret is üti. Az SBGA071-nél is tetszett, itt talán még kontrasztosabb.
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
csabulaxi
senior tag
válasz WiZARD #110129 üzenetére
itt egy eladó Hanhart Pioneer Mk 1 - 1300€
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
gyuszmó
őstag
Az,hogy mennyit siet ,késik gondolom alapvetően minősíti az órát. Ergó ha az adott tűréshatáron belül mozog akkor jónak mondható ?
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
_stick_
őstag
Van egy eladó, új 22mm-es bond-szíjam. Ha valakit érdekelne, kérem keressen privátban.
-
szbalogh
addikt
Nem akar valaki venni egy Parnis P55 házat? 4ezernél jár a licit fél óra van hátra, de ezt most inkább kihagynám.
Nick: HE_Storm
-
@mriya@
őstag
válasz Gabor970 #110139 üzenetére
Hacsak nem "perpetual calendar"-os az óra, akkor minden második hónapban állítani kell a naptár miatt. Még ha havi egy percet mászna is el a pontos időtől, akkor is be lehet állítani úgy, hogy maximum 60"-el mutasson mást, mint egy atomóra. Nem tudok elképzelni olyan fontos embert, akinek ennyi ne férne bele az életébe (én saját hibámból még sosem késtem el sehonnan). Aki pedig nem tud csak másodpercnyi eltérést elviselni, az vegyen rádiókontrollos (vagy gps-es) karórát!
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
alphaville
aktív tag
Mai elegáns:
-
b4zsi-
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy az interneten fellelhető képek alapján az Orient Mako-nak és Orient Ray-nek jóval erősebb a lumenje, mint a Mako XL-nek. Tényleg ennyivel erősebb és szebb a Ray és a sima Mako fénye?
-
bence0929
tag
válasz alphaville #110148 üzenetére
Jójó gurulós kiskocsi a gurulós bőröndökhöz
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest