Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Nem csatolja fel. Az a baj, hogy nem tudja a Linux, hogy tettem bele floppyt (mint pl a CD-nél). De Ubuntu alatt úgy van, hogy a helyekhez hozzá van adva a floppy is, és amikor rákattintok, akkor csatolja fel. Nem tudom, hogy Suse alatt hogyan lehet hozzáadni a Floppy-t.
-
doc
nagyúr
SUSE LINUX 9.3 eval version
This is an installable selection of SUSE LINUX Professional 9.3 which comes with:
* a comprehensive selection of applications to facilitate a wide variety of computing tasks (office suite, email, Internet, picture processing, multimedia and more) plus a subset of packages for advanced users, including key networking and development packages such as SAMBA, Apache Web server, KDevelop, Mono and more.
* 32bit and 64bit version
* over 1,000 software packages
This free offering will enable Linux users to trial the latest open source desktop, server and application functionality that has become the hallmark of the SUSE LINUX consumer distribution
ezek Bővebben: link alapján gondolom már 1 CD is elég a telepítéshez, persze minél több, annál több csomagból válogathatsz
ha tudod, szerintem töltsd le a DVD verziót, nem kell lemezeket cserélgetni
-
Gao182
tag
Azt is próbáltam, olyankor meg hiányol egy lib-et, ami fel van mellesleg telepítve.
Egyenlőre más publikus helyet nem tudok, de a DVD ISOnak meg itt van a torrentje: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Gitáros topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest