Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
Valaki tudna segíteni mert elakadtam. Az Izraeli pályán vagyok mikor a nőcit kell követni egy raktárhoz. Elértünk egy szépen kivilágított térhez. A nő bement egy sikátorba és ott megállt. Ha beszélek vele akkor azt mondom neki hogy nem feltétlenül kellene eljönnie a raktárhoz. Erre ő hogy beszéljek a feletteseimmel.
Utána balra lehet elmenni egy ajtón, ahonnan egy nagy szemétgyűjtőhöz meg állványokhoz jutok. Van egy épület is de lőszeren kívül mást nem találtam.
Mit kell most csinálni.
Nézegetem az angol végigjátszásokat is, de annyira ömlesztve van benne a dolog hogy nem találom ezt a részt. 
-
littlemole
őstag
Nekem egy helyen már az elején irgalmatlanul beszaggat. Mikor egy hordóban ég a tűz. A tüzet nem szereti a kártyám.
(Ti4200)
Valahogy le lehetne venni a fényeffektek részletességét? Mert az elején bejövő részletes konfigurációt nem tudom behozni.
Amúgy ezen kívül nem akad sehol sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nézegetem az angol végigjátszásokat is, de annyira ömlesztve van benne a dolog hogy nem találom ezt a részt. 
(Ti4200)