- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz callmeakos #28839 üzenetére
Akkor jövő héten még lesz egy rész a Polgárháború előtt ugye?
Lehet, hogy nem is lesz benne semmi összekötés, hanem majd csak a következő részben a következményekről, mint az AK2 meg a Thor 2-nél.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
válasz callmeakos #28852 üzenetére
Már csak 3?
Észre sem vettem, hogy már itt a vége lassan.
Kíváncsian várom mi lesz a végjátékban.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
k-adi
nagyúr
Intruder2k5 ha már moderálsz akkor az ontopicot hagyd benne legközelebb (New Girl sorozattal való kérdésem) köszi.
-
ígyvanferi
addikt
Nem tudom, miért két részt adnak le egyszerre. Egyébként a múlt héten ez még fel se tűnt és halál nyugodtan megnéztem a 16.-at, mint a soron következő epizód. Csak most láttam, hogy hoppá, 17. és 18. is jött, valami nem stimmel. De így legalább egymás után 3-at is nézhettem.
A maradék 4 részt már így, kettesével fogják sugározni, ha minden igaz.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Évad végén kaszálni akartam a Lucifert,de már várom a következő évadot.
A végén lévő dolog miatt! -
k-adi
nagyúr
válasz ígyvanferi #28857 üzenetére
Igen, az évad végéig dupla részben adják le. Így jobb szerintem, mert 2x20perc
-
Zsoxx
senior tag
A 11/22/63 befejezését nem találtátok kissé logikátlannak?
Arra gondolok, hogy Jake azért ment haza (a jelenbe) a végén, mert attól félt, hogy így is, úgy is elveszíti Sadie-t. Amiatt, amit a Yellow Card Man mondott neki. Na de a faszi eleve azért ment vissza a múltba, hogy megakadályozza a lánya halálát, Sadie viszont egy megváltoztatott idővonalban halt meg, tehát nem volt törvényszerű, hogy újra megtörténik. Ráadásul az sem igaz, amit a Yellow Card Man mondott, (hogy mindenképp bekövetkezik aminek be kell), mert Kennedy halálát is sikerült megakadályozni. Ez hogyhogy nem jutott Jake eszébe?
Vagy én hagytam ki valamit?[ Módosította: Qru ]
-
k-adi
nagyúr
Akárhogy változtatja
a múltat, a lényeg, hogy a fagyi visszanyal előbb-utóbb, ezért Sadie-vel nem lehet együtt végül..ez a sorsa Jake-nek....legalábbis én így értelmeztem (nem minden topicban elérhető, de itt igen: legközelebb használd a "spoiler" gombot hozzászólásod írásakor pls)
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Arrow 419:
a sorozatok gyengesége tovább folytatódik.Én hibám, te hibád, mindenki hibája, gyász, dráma, gyász, könnyek a köbön, gyilkolj
Most már csak a LoT-ban bízok."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jön a The Punisher Netflix sorozat.
Live-Die-Respawn
-
Janaboy
Topikgazda
(B)Supernatural aktuális rész/B)
Szokásos, unalmas kitöltő rész..
Lucifer egész évadra:
Alapvetően tetszett a film..olyan igazán főszál nem volt benne, a végén volt egy-két dolog, de az eléggé lájtos lett..
Azt hiányoltam a végéről, hogy jobban megmutatkozzon a démoni hatalma vagy ilyesmi.. Janaboy
-
gerii
addikt
100 mai része: lassan a Spartacust is lenyomja, jó kis rész volt.
-
k-adi
nagyúr
De igen visszanyal, minden esetben. Pont ez a lényege.
Ezt magyarázza a csöves pasas is és AL is mondja, hogy (the past fucks back with you)... Ha megmenti az elnököt akkor ugyan élni fog Kennedy, de akkor meg háború lesz, bombázások, stb.. tehát szar. Ha megmenti Sadie-t az ok, de ha összejön vele (amit akar Jake ugye..) akkor megint szar lesz, mert meghal valamikor a csaj az idővonalban. Tehát amit akarna Jake, azt nem teheti meg, mert bármilyen változás rosszul sül el ha nem azonnal, akkor egy idő után. Ezért nem tud összejönni Sadie-vel és ezért nem mentheti meg az elnököt sem, bárhogy keveri a lapokat. Ugyanígy a csöves a fulladozó lányával kapcsolatban. Minden esetben meghal, pedig számtalanszor visszament megpróbálni. (legalábbis én így értelmeztem a finálés magyarázatot) -
törölt tag
Jah, hát igen, van benne néha pár brutális jelenet. Bár inkább sokkolóak, de csak azért, mert lassúak és el vannak nyújtva, a zenék pedig nagyon jó aláfestést tudnak adni hozzá.
Az aktuális részben lévőt például nem értem, hogy miért így tették bele. Van annak valami jelentősége?
-
Ragnar95
félisten
Pörgősnek mindenképp pörgős és a harcok eszméletlenül jók, de sajnos cserébe feláldozták a sztorit kicsit, a cselekmény gyengébb lett, mint az első évadban volt.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Viszlát
addikt
válasz #54715584 #28814 üzenetére
Az utóbbi évek legtúlértékeltebb sorozata szerintem. Könyvet nem olvastam, de a forgatókönyvíró zacsiját meg kéne rángatni egy kicsit. 1 órás részek bakker, amiből a tényleges cselekmény elférne 1.5-2 percben max, az ilyet letöltendővel büntetném. Igaz nem néztem végig az évadot, 6. részig jutottam csak aztán úgy döntöttem, hogy inkább mással cseszem el az időmet.
Sci-fi az a minimálisnál is minimálisabb benne, néha megvillantanak benne egy-egy szimbolikus jelentőségű helyszínt, hogy hadd csorogjon a nyála a fanbojoknak, de amúgy egy sima 1960-as években játszódó sorozat. Ráadásul nyomor is van, szóval készülj fel sok-sok lepusztultságra, olyan szürke az egész, hogy a vajszínű tapétám utána a színek csúcsának tűnt... Aztán ehhez hozzájön még az is, hogy a központi karakter Seagal-t megszégyenítő rutinnal tartózkodik az emberi arcot mozgató izmok által rendelkezésre álló mimikai tárház használatától (azaz gyenge mint a harmat, ha esetleg kávé előtt olvasnál ).
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Janaboy
Topikgazda
12 majom 2x02:
Szerintem marha jo resz volt, aki hezitalt a nezesevel..szerintem erdemes, remelem tartjak az evad vegeig.
Janaboy
-
félisten
-
Pitterix
őstag
Már csak az a baj, hogy erősen látszik, hogy hozzá sem érnek egymáshoz.
Ez húz fel állandóan az Arrow-ban is. Mondjuk ott 4. évadra már tudniuk kéne jól játszani, vagy jó kameranézetet alkalmazni, ahol nem ennyire szembetűnő a dolog...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
k-adi
nagyúr
válasz Pitterix #28885 üzenetére
Az egyik legnehezebb dolog egy forgatás során a "hiteles" verekedés lefilmezése. Ugyanis nyilván nem késelhetik le egymást, de még meg se üthetik egymást "igazából" (már csak a szerződések miatt sem), hiszen akkor napokra kiesnének a forgatásból.
Amikor DD harcol akkor kitudják tömni a ruháját pl. szivacsokkal, így az ő verekedései hitelesebbnek tűnhetnek, pl. mikor mellkason ütik, stb.
De Punishernek nincs "páncélja" (még) így őt még "enyhén" sem üthetik meg a statiszták(?).
Arrowot nem nézem, mert fos szerintem, de ha jól tudom akkor neki is van valami ruhája amit ha akarnának ki tudnának tömni de az arca neki is "védtelen" ahogy DD-nek és Punishernek isÚgyhogy hiába jó színészek, nehéz. A megoldás amit írtál a jó kameranézet alkalmazása lenne vagy még több speciális effekt amivel "közelebb" vinnék egymáshoz a karaktereket valahogy
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz callmeakos #28878 üzenetére
Annyiba lesz rossz, hogy mivel Netflix adja ki
tehat egybe meglesz es akkor nem fogok tudni felallni elole -
gyuromoj
veterán
Sleepy Hollow S03E17-18
Érdekes volt, nem hittem volna hogy tényleg kiírnak egy főszereplőt, habár ideje volt már. Folytatás felvezetése, akár még érdekes is lehet egy új társsal.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Pitterix
őstag
Akkor már inkább a jó kameranézetre szavazok, mint a speciális effektre.
(#28890) lacy86: gondolom valami tök egyszerű, kézenfekvő dolog eszébe jut Olinak, vagy éppen Smoak kisasszonynak, azt egy részben lerendezik...
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Janaboy
Topikgazda
Az Arrow nem volt "enyhen" Flash spoileres?
Amugy csak ugy fest h Laurel halala adott..vegulis nagyon mast nem tudtak kiirni a soribol.. [ Szerkesztve ]
Janaboy
-
titán
Tegnap este nekiugrottam az egynyari kalandnak. Valami hihetetlen jo! Csak egy reszt terveztem, de gondolkodas nelkul nyomtam a masodikra, ma este folytatom. A szineszek es a tortenet is nagyon tetszik.
Ha valaki meg nem latta, szerintem erdemes potolnia. Lesz 2. evad is, iden forgatjak.
-
F.B.I.
veterán
Mi van ezzel a THE Leftovers-el? Most kezdtem a második évadot, az elsőre nagyon nem is emlékeztem, ezt meg nem bírom abbahagyni, 2 napos dara már rég volt nálam.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
lacy86
addikt
DC. L.O.T S01E13
Vegre egy porgos resz!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest