- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dojszy
csendes tag
Sziasztok!
Nos azzal a kéréssel fordulok a hozzáértőkhöz használtam a főnix programot.. Nokia N82-esről lenne szó amúgy. Automaticére volt beállítva a flashelés és elkezdte csinálni magától. Menet közben lefagyott a főnix ami win 7 64 biten ment nem regaált semmire sem sajnos.. A programot bezártam a telót lehúztam adatkábelről.. Az eredménye az lett bekapcsolom a telót rezeg egyet aztán már a gép sem ismeri föl.. :sad: Próbáltam win 7 32 biten 64 biten és xp-n is de semmi a teló rezeg egyet háttérvilágítás az van de a 3 gép amelyiken különböző op. rendszer van fel sem ismeri..
A hozzá értőktől kérdezném ez esetben mit lehet kezdeni a telóval szerviz elkerülése végett? Nem lopott a készülék de ha sikerül megcsinálnom akkor miért dobjak ki felesleges pénzt az ablakon nem igaz?!Köszönöm szépen a hozzáértők válaszát és segítségüket ez ügyben! Nagyon várok minden használható információt amit nagyon szépen köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 2042
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest