Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Old Death
senior tag
-
Brutforsz
senior tag
Aki benézett itt bármit is, az én vagyok: az én Live!-on ugyanis nem 24 bites.

A problémát persze az okozta, hogy képtelen voltam megkülönböztetni egymástól a Creative termékeit: se az Eszközkezelő, se az Everest nem tudta pontosan (!) megmondani, hogy pontosan (!) melyik SB Live! változat van a gépemben (csak egy kódszámot ad). Előkerestem a dobozát, azon sincsen semmilyen pontos meghatározás. A kódszám alapján a Ph!órum régebbi topic-jaiban található hozzászólások szerint ez egy 16 bites 5.1 hangkártya. Mindenkitől elnézést kérek.
Valószínűleg azért nem találod meg a leírt metódussal az AC3-decode pipahelyet, mert én is az Old Death által használt verziójú Surround Mixerben írtam le, hogy hol van. Ettől függetlenül érdemes lenne megnézned a Mixer helpjét (én a programkönyvtárban találtam), hátha ott leírják hogyan lehet aktiválni ezt a funkciót (eme verzióban igen).
Az első hozzászólásban az 5.1 a hangfalrendszerre vonatkozott (a fentiek után még egyszer megnéztem, hogy tényleg ez van-e, és igen
).
Hali01-nek: megfelelő beállítások mellett sztereó hanganyag esetén is szólnak a hátsó hangfalak Live!+P5800-on. Megkockáztatom, Audigy4-en is...Persze nem kell, hogy szóljanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Linux haladóknak
- Saját hszek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).