- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Már készülnek a Snapdragon 8s Elite telefonok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Kb mit lehetne kérni az én Vodás garis Omniámért?
6 hónapos, 2011 áprilisig gari, (tehát még másfél év) frissen cserélt digitalizáló, amin új brando ultraclear fólia van, új hálózati töltő, legál igo a saját memókariján, garipapír, doboz, eredeti headset a kis fülbedugós szilikonvackokkal, cd, papírok, eredeti samsung 20x használt autós töltő. Teljesen hibátlanul dolgozik, annyi róható fel, hogy a hátulja karcos, de ez orvosolható kb 4ezer forintból egy komplett külső cserével. Engem nem zavar, úgyis használom, nem halál, csak fél év az fél év használat. Kb mit érhet most? Nem feltétlenül eladó, csak nézelődök. Nincsenek rejtélyes fagyások, problémák, flottul megy minden, és független is lehet mint tudjuk.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz snowdog #14406 üzenetére
Rendben van, hogy vadi új gép, de van-e rá 1.5 év gari, ami ráadásul a köztudottan legjobb szervizben történő javítást jelenti, ill van-e legál igo (van akinek számít, nekem igen) ésatöbi.. És a himihumi béténél nem vennék feketén behozott sufnijavítós kamugaris telefont. Valahogy nem ugyanaz a kettő. Persze az ár addig jó, míg probléma nincsen...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
_ak_
addikt
Felmerült még egy kérdés. Elég sokan függetlenítik ki otthon az omniájukat, na de emiatt nem tilt le a szolgáltató? Úgy tudom módjukban áll kideríteni, h milyen kártyával csatlakozik a teló a hálózatra.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Rick4
félisten
Veszel a pannonnál egy előfizut Omniával, amit eladtál egy t-mobile-os kártyát használó embernek. Fizeted rendesen, szerinted kit érdekel, mivel csatlakozik fel a kártyád? a T-mobile-os fizeti a számláját rendesen, szerinted a T-t érdekli, mivel telefonál az ember? Persze, hogy nem. Persze onnan, hogy nem fizeted, és az Omniádat kilövik (letiltják mindhárom szolgáltató hálójáról) már nagyobb a gubanc, mert a T-s ember megkeres, és csúnyán fog beszélni.. De addig?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
norbx
aktív tag
foleg hogy nem is elofizis omniam van igy sztem leszarja a t-fos hogy micsinalok vele ivelten.
olyant probalj venni amit nem elofizetssel vettek akkor nem lesz letiltogatas veszely.10 eve hasznalok mobilokat es sokat fuggetlenitettem ki magamnak soha nem tiltottak ki.a masik meg ha beviszed a t-hez ok is fuggetlenitik sokpenzert kb ugyan az az eljaras mintha otthon csinalnad ingyen.ok sem fogjak szerintem regisztralni hogy most neked kifuggetlenitettek. -
snowdog
veterán
Elvileg szabálytalan, hiszen azért adják kedvezményes áron, hogy az ő hálózatukat használd. Gyakorlatilag meg nem érdekli őket.
Normál telefonoknál még nem hallottam az iPhone-nal megegyező eljárásról. Azzal kapcsolatban azt olvastam, hogy azért hívták vissza a gépeket, mert a hibás unlock miatt hatalmas felesleges adatforgalmat generáltak az unlockolt gépek. Ezzel nagymértékben terhelték a hálózatot.
-
VIBO
őstag
én is igy vettem az omniám
lekopogom semmi baja azoota se
full karcmentesen, tökéletes állapotban kaptam meg
kalibrálást mindenképp probáld ki
csekkold pixelhiba ügyben isde sztem ugyis használat közben derül ki mi van
;)iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
wertyulopka
csendes tag
Ebben esetleg tud nekem valaki segíteni? [link]
Előre is köszi. -
Csabee.
nagyúr
válasz wertyulopka #14354 üzenetére
Vissza kell töltened a T-s firmware-t! És akkor lesz újra! De meggondolandó hogy megéri-e!
Üdv: Csabee.
-
jenci1984
tag
Sziasztok!
Nos van egy olyan nagy problémám a navigációmmal hogy ismerős letörölte a memcardot szedtem le hozzá másik navigációt(torrent)!
2 mappa van : 2577 és egy IGO8
2577 mappában autorun van
az IGO8 mappaban sok minden van köztük az IGO8.exe is meg több mappa pl:audió,content,gfx stb...
ha indítom az auto runt kérdi telepítem nyomok neki egy igent de nem indul csak ha intézővel indítom el ott is a memókártyáról!
Segítsetek hogy telepítsem fel hogy mennyen rendesen egyáltalán jó a mappa szerkezet a memókártyán?
Köszi a segítséget!
JózsefJenci
-
snowdog
veterán
válasz jenci1984 #14421 üzenetére
Szia!
A beírásodból nem sok jóra következtetek. Ha legális iGO SD kártyát töröltél, és korábban készítettél róla biztonsági másolatot, akkor nincs semmi baj, mert egyszerűen visszamásolhatod, és működni fog tovább. Ha nincs róla másolatod, akkor baj van.
Amit a netről leszedtél az minden valószínűség szerint egy illegális verzió. Ezzel kapcsolatban nem igazán szeretnék tanácsot adni. Itt megnézheted, hogy miért nem [link]
Egy legális iGO magától települ. Az SD-t csak be kell tenni a gépbe, és a telepítés azonnal elindul. Erre való a 2577 könyvtár tartalma.
Sajnálom hogy többet nem segíthetek.
-
Rick4
félisten
válasz snowdog #14422 üzenetére
Egy legális iGO magától települ. Az SD-t csak be kell tenni a gépbe, és a telepítés azonnal elindul.
És mi van akkor, ha az oprendszeren van már feltelepített igo? Akkor nem kellene indulnia a telepítésnek...
-
VIBO
őstag
ingyenes netrádiot vág vki?
nem nagyon találtam sajnaiPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
erdoke
titán
-
chrytusz36
csendes tag
Használ itt valaki autóban, omniához audio adaptert? Közben hogyan lehet tölteni?
Van nekem egy audio adapterem, abban van 3.5 Jack, és mini usb konnektor töltőnek (gondolom), de milyen töltő/mini usb kábelt kell vennem, hogy tudjam tölteni zenehallgatás, vagy navigáció kihangosítás közben? Zene halgatás/ kihangosítás jól működik.Egyébként a gyári headset ugye ketté húzható, így nyerhetünk 3.5-ös Jack csatit, azt is használhattam volna audio kimenetnek? (Persze ebben az esetben a töltés nem lehetséges)
Másik dolog:
Kijelző védő fóliát szeretnék tenni a kiserősre, milyet javasoltok? -
snowdog
veterán
válasz chrytusz36 #14428 üzenetére
Én ezt tettem fel, mindenhol takar, levehető, tisztítható (ezt még nem próbáltam):
Képernyővédő fólia, Samsung i900, BRANDO ULTRA CLEAR Protector Bruttó kisker. ár: 2,625 Ft
-
student
őstag
az hogyan van hogy az omia nem tud kikapcsolt állapotban ébreszteni,
az omnia 2 amin ugyanugy 6.1 win van az meg tud? -
student
őstag
most melyiket érdemesebb szerintetek venni a i8910.t vagy omnia2-t?
mindegyik 110k-ba van most. -
snowdog
veterán
válasz student #14435 üzenetére
Amikor úgy néz ki, hogy kikapcsoltad a gépet, de mégsem. Alvó módnak is szokták mondani. A következő módon tudod meg, milyen módban volt a géped.
Ha a bekapcsoló gombot megnyomod, és azonnal visszajön az előző állapot képe, akkor a gép suspend módban volt. Suspend módban a háttérben fut a processzor, figyel az oprendszer, és éppen ezért természetesen a gép fogyaszt is. Nagyon keveset, de fogyaszt. Tehát az akku lassan, de folyamatosan merül.
Ha bekapcsolás után végrehajt egy soft reset-et, akkor viszont teljesen ki volt kapcsolva. Ilyenkor a processzor is áll, a fogyasztás nulla. Csak annyit merül az akku, amennyit az önkisülés indokol. Ilyenkor természetes, hogy semmivel nem lehet felébreszteni, mert a gép nem is működik. Szemben a suspend móddal, mikor az op rendszer figyelésen van.
Remélem jól mondtam.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Ha valaki felhívja a telefonszámomat, akkor az Omniám egyszer kijelzi, egyszer meg nem, hogy hívnak. Tegnap is kerestek ötször és abból egyszer jelezte ki a készülék, hogy hívnak... Ez most készülék (Omnia) vagy szolgáltatói (T-mobile-os) probléma? Mi a megoldás rá? Valaki már találkozott hasonló jelenséggel? Mert engem eléggé idegesít.
-
maglodidavid
csendes tag
szaiasztok.vki tud nekem segiteni,van egy problémám.feltettem az omniámra a spb 3.0ást,beéllitttam hogy milyen szinü legyen az ora,milyen stilusu(omnia,diamond,iphone,stb...)aztán nem vált át spb-be?:Smi lehet a probléma?
>>>DRIFT<<<(PG:3 NAP)
-
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Tervezem a közeljövőben egy Omnia vásárlását. Pénztárca szűkössége miatt csak használt jöhet szóba sajnos. Igyekeztem utánaolvasgatni a dolgoknak, de maradt egy-két fehér folt, amiket szeretnék egy kicsit besötétíteni
Ez lesz az első PDA-m és eddig nem is nagyon foglalkoztam a PDA-k lelki világával, úgyhogy megeshet, hogy nagy baromságot mondok/kérdezek, kéretik nem falra mászni
Először is a garanciáról lenne kérdésem. (Csak garanciális készüléket szándékozok venni)
Ahogy nézegettem vannak a
*gyári garanciás
*bolti garanciás (ezen azt értem, hogy mondjuk speedshopban lett véve és oda szól a gari)
*szolgáltatói garancia (pl vodánál lett véve).Gyári garancia tiszta sor, baj van, Samsung szervizt kell keresni.
Bolti garinál már nem teljesen egyértelmű. Ha baj van, akkor Samsung szervizbe kell vigyem vagy vissza a boltba? Számomra az lenna a logikus, ha boltba kéne, de például HP laptopimnál mindenképp a HP szervizt kell keressem, hiába vettem usanotebook-nál.
Szolgáltatói garinál ugyanez a kérdés.Következő fehér-szürkés folt számomra a ROM-ok.
Jól sejtem-e azt, hogy ha otthon házilag bármire frissítem, akkor az hivatalosan garanciavesztés? Persze vissza lehet rakni az eredetit, de azért szeretném biztosra tudni.
Aztán olvastam olyanokat, hogy
*szolgáltatói rom: ezek azok a ROM-ok amikkel gyárilag árulja a Voda, T, Pannon?
*gyári rom: amivel a gyári és bolti készülékeket árulják?
*szerviz rom: ugyanaz mint a gyári, csak ezt lehet normálisan frissíteni?
*főzött rom: ezek azok, amiket megbuheráltak?Jelenleg melyik az a ROM, amit érdemes felrakni? (Stabil, gyors legyen, akksi minnél többet bírjon vele.)
Omniáknál egy tipushibáról olvasok, a digitalizáló szereti megadni magát. Hogyan tudom ezt tesztelni, hogy van-e/kezd-e problémája lenni az adott példánynak?
Van-e más típushiba? Mire érdemes még odafigyelni?Akkumulátorát valahogy lehet-e ellenőrizni, hogy milyen állapotban van?
Egyelőre ennyi jutott eszembe, remélem érthető voltam és nem kérdezek túlságosan nagy hülyeségeket
Válaszokat előre is köszönöm!
CsodaPOK.
-
Basler13
csendes tag
Hi!
Van olyan drótos távirányító, amivel lehetne az mp3-akat léptetni, elindítani, megállítani. Mert a gyári csak a hangerőt szabályozza, ha jól látom. Bluetooth-os megoldást találtam csak, de nem szeretnék még egy kütyüre figyelni, hogy mikor is merül le. N82-esemhez volt(AD-43) és kicsit kényelmesebb, mint mindig a képernyőn piszkálni, főleg, ha pl zsebben van. Köszi -
blueye
veterán
Engem is utolért a digitalizáló probléma.
Le kéne adnom a készüléket javíttatni, de a t csak MDA Variot tud cserébe adni.Mivel mentsem le a kontaktokat, ha Outlookot nem akarok használni.
SPB Backup-pal csináltam full mentést, ha ezt felteszem az MDA Variora szerintetek ki tudja csomagolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest