- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Azt nem tudod, hogy ha alapértelmezett billentyűzetnek beállítom a Resco Keyboardot, akkor miért az eredeti 101 gombos billentyűzet fogad minden egyes ki/be kapcsolás után?
Ha van magyarításod akkor a következő miatt indul(hat) a 101 gombossal.
A Beállítások/Rendszer/Sunnysoft InterWrite alatt az Alapért.billentyűzetnél az van megadva. Ha itt át tudod állítani a Resco-ra, akkor szerintem legközelebb már az fog indulni.
-
erdoke
titán
válasz snowdog #14504 üzenetére
AS módban nem tudom, de nekem USB háttértár módban tölt olyan laptopról is, amelyiken nincs AS.
USB háttértárnak érdemes azt a flash-t kijelölni, amelyikre nem telepítesz programokat. Pl. ha a My Storage-ra telepíted a programokat, akkor használd az SD-t PC-re kapcsolódva.A legjobb aláírás a héten
-
snowdog
veterán
Ezen a gépen úgy tűnik az időzítések valamiért nem működnek.
A Spb Mobile Shell 3.5 időjárás részében a frissítést beállítottam 4 óránkéntira, de nem frissít. Feltettem a GPRS Tweak programot, beállítottam, hogy 10 perc inaktivitás után bontson, de nem bont.
Van olyan akiénél ezek rendesen működnek?
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
Ezt találtam:
Connect to check email every 30mins.. wait for 60seconds... disconnect... repeat. this will save battery since I prefer to be on 3G for fast internet.
;Enable auto disconnect GPRS if not use 60 seconds
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\ConnMgr\Planner\Settings]
"CacheTime"=60
"SuspendResume"="GPRS_bye_if_device_off"Kipróbáltam, de a gépemen ez sem működik, nem bontja el a kapcsolatot. Mi lehet ennek az oka? Nem tudok rájönni. Valami ennél rövidebb időn belül újra és újra felépíti a kapcsolatot? De akkor mi az?
-
trobi28
addikt
válasz snowdog #14507 üzenetére
Az SPB frissítés nálam sem müxik de a GPRS Tewak az teszi a dolgát,mondjuk azt megfigyeltem hogy érdekes módon nem minden program által elinditott kapcsolat után bont.Az Opera,Időjárás frissítés(kézileg) után bontja de ha mondjuk az Igo indulásánál frissíti a holdak pozicióját akkor hiába zárom be a kapcsolat aktív marad.
És hogy még bonyolultabb legyen a dolog ha Skype vagy MSN megy akkor hiába futtatom a progit a háttérba simán bontja a kapcsolatot
Szóval lenne még amit finomítani ezen a progin,vagy nem tudom hogy van-e ennél jobb???Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
snowdog
veterán
válasz trobi28 #14509 üzenetére
Na azt hiszem a sok kísérletezés lassan meghozza gyümölcsét. Ugyanis az is feltűnt, hogy minden soft reset után azonnal elindul a GPRS kapcsolat, amit ugyebár eddig csak kézzel tudtam bontani. Na de mi indítja el automatikusan, és miért nem működnek az időzítések?
A mostani állás szerint ezt nálam az XTRA bekapcsolása okozhatta. Letíltottam, az előbbi registry módszerrel beállítottam 10 mp utáni bontást, és soft reset.
- Indulás után nem hozta létre automatikusan a GPRS kapcsolatot. Elsőnek már jó!
- Manuális időjárás jelentés frissítés indít, végrehajtva. 10 mp múlva elbontotta a GPRS kapcsolatot. HURRÁ!És még valami. A registry-ben a "SuspendResume"="GPRS_bye_if_device_off" ugyebár azt jelenti, hogy ha a gép suspend módba megy, akkor automatikusan bontsa el a GPRS kapcsolatot. Eddig ez sem történt meg, most ez is működik! Bár elég érdekes módon teszi. Amíg suspend módban van, addig nem bont (lehet hogy nincs is jelentősége?), ha bekapcsolom a gépet, akkor kb. 7 mp után viszont elbont.
Azért még elvégzek pár ellenörző kísérletet, de remélem valóban ez okozta a problémát!
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
Aki nem szeret/mer a registry-ben turkálni, annak ajánlom a GB-SOFT_GPRS-UMTS_Tweak_WM6.1 használatát, ami pontosan az előbbiekben ismertetett registry módosításokat végzi el, csak menűből vezérelve. Több próbálkozás is megerősítette, hogy a jelenséget az XTRA bekapcsolása okozta.
Remélem ezek az infók másnak is segítségére lesznek, és nem kell ugyan ezeket a jelenségeket kutatnia.
-
snowdog
veterán
Még egy jó hír! Most már működik az automatikus időjárás frissítés is.
Azért az nem semmi, hogy az XTRA engedélyezése mennyi hibát okozott!
-
snowdog
veterán
válasz snowdog #14510 üzenetére
A mostani állás szerint ezt nálam az XTRA bekapcsolása okozhatta. Letíltottam, az előbbi registry módszerrel beállítottam 10 mp utáni bontást, és soft reset.
- Indulás után nem hozta létre automatikusan a GPRS kapcsolatot. Elsőnek már jó!
- Manuális időjárás jelentés frissítés indít, végrehajtva. 10 mp múlva elbontotta a GPRS kapcsolatot. HURRÁ!
És még valami. A registry-ben a "SuspendResume"="GPRS_bye_if_device_off" ugyebár azt jelenti, hogy ha a gép suspend módba megy, akkor automatikusan bontsa el a GPRS kapcsolatot. Eddig ez sem történt meg, most ez is működik! Bár elég érdekes módon teszi. Amíg suspend módban van, addig nem bont (lehet hogy nincs is jelentősége?), ha bekapcsolom a gépet, akkor kb. 7 mp után viszont elbont.Ez mégsem működik.
Korábban azért bontott el a bekapcsolás után kb. 7 mp-el, mert az automatikus bontás 10 mp-re volt állítva. Most 10 percre állítottam, és suspend után nem is bont el. Gondolom 10 perc után azért majd elbont.
-
Rick4
félisten
válasz snowdog #14510 üzenetére
Kérdés, neked az xtra felülete magyar, vagy angol nyelvű-e, ugyanis volt már szó róla, hogy kitörölhető ennek a lapnak a magyarítása, és az angol szöveg mellett több beállítási lehetőség lesz.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
snowdog
veterán
válasz trobi28 #14517 üzenetére
A kísélet idejére a frissítési időt 30 percre állítottam, és frissített. Kipróbálom mégegyszer. Jelenleg 4 órára állítottam, de visszaveszem megint 30 percre.
Egyébként most meg az AS-el szenvedek. Próbálom szinkronizálni a PC-s Outlook-kal a bejegyzéseimet, de az AS állandóan leszakad. Az Omnián az AS látszólag fut tovább, de kapcsolat a PC-vel meg nincs. AS killer nincs az Omnián, mielőtt bárki erre gyanakodna.
-
snowdog
veterán
válasz trobi28 #14517 üzenetére
kikapcsoltam és így sem frissit automatikusan
Most már elbizonytalanodtam. Pedig korábban frissített, igaz csak egyszer próbáltam. Most kivártam a 30 percet, és nekem sem frissített. 33 perc telt el.
Viszont próbaképpen bekapcsoltam a WIFI-t, és ahogy létrejött a kapcsolat azonnal, magától frissített. Akkor most nem tudom mi van. Talán nem megy fel fizetős netkapcsolatra? Van még mit megfejteni.
-
snowdog
veterán
válasz somnia #14524 üzenetére
Köszönöm.
Melyik ROM verziót javasolod helyette? Melyik megy rajta legstabilabban?
Nem lehet, hogy ez egy magyarított szervizrom? Nem szolgáltatótól vetted, ugye?
Nem szolgáltatótól vettem, független. Kereskedőtől vettem újonnan (vagy legalábbis én azt kértem, és annak tűnt).
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
Ha még sosem frissítettél egyedi rommal vagy magyar szolgáltatós romod van és az Omniád verziója ??HG4 (for example XDHG4) vagy nagyobbra végződik(ABC és szám sorrend HG4 < HH7 < HI3 < HJ1 < etc...) akkor ezt a frissítőt használd először: http://rapidshare.com/files/172484718/i900DXHK3.zip
Az i900XDHK1/XDHK2-re is előbb fel kell tenni az i900DXHK3-at, vagy erre már egyből mehet egy főzött ROM?
-
_ak_
addikt
Illetve van itt egy omnia, aminek annyi baja van, h kikapcsolt állapotban nem lehet tölteni ill. bekapcsolni, ellenben a SR-re egyből indul. Ha kikapcsolás előtt dugom rá a töltőre és úgy kapcsolom ki, akkor tölti az akksit és a power gombbal is bekapcsolható. Ez lehet akksi hiba?
Esetleg nincs valaki a nyugati körül, aki fel tudna ajánlani egy rövidke próbát egy jó akksival? Nem akarok 6kért venni egy új akksit csak úgy próbára, de egy hétig nem találkozok az ismerőssel akinek omniája van.
Na meg ha jól láttam akkor a frissítéshez is ki-be kell kapcsolni a telefont, ami nálam alapból bukta így.
Más BT-n keresztül is rendesen müködik az AS? Nekem nem akar összejönni sehogy, pedig párosítottam a géppel.
Let's begin, de gozaimasu!
-
snowdog
veterán
válasz erdoke #14529 üzenetére
1. Laptop-ra Samsung Modem XP driver feltelepítve.
2. A portok között látható a SAMSUNG CDMA Modem Diagnostic Serial Port
3. SGH-I900 V1.6.6 UserDownloader XP elindít.
4. Omnián soft rest
5. Üzenet a frissítőben: PDA Device not found
6. Frissítő bezárása után az AS látja a gépet.Akkor mi a baj?
-
snowdog
veterán
A Download Content Files check box-nak mi a jelentősége. Be kell jelölni, vagy sem?
Alapból benne van a pipa. Az alatta található így nem választható ki.
Ha kiveszem a pipát, akkor kiválasztható az alatta levő is.Az alatta található check box jelentőségét értem. Formattálja a belső disk-et.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
-
snowdog
veterán
Természetesen a driver telepítése után újraindítottam a PC-t, és elindítottam a dataconnection.exe-t.
Azt hiszem a probléma a kikapcsolás módjával volt, mert nem teljesen kapcsoltam ki, csak suspend-be. Viszont egy soft reset végül elindította a telepítést. Tulajdonképpen a teljes kikapcsolás után is egy soft reset-tel indul.
Kettővel ezelőtt írtam az új verziószámot (Firmware DXID1 PHONE résszel és új oprendszerrel)! Tapasztalatok róla?
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Az a link az én oldalamra mutatott, ugyanis én linkeltem be a PDA Fanclub-ra is Egyébként jó hogy észrevettétek, mert valóban hiányzik az egész downloads mappám a szerveren... utána is nézek, hogy mi van
-
Gabeszfx
csendes tag
Hello
Egy gyors kérdést tennék fel
nem tudom bekapcsolni az Omniám
pár napja nem volt bekapcsolva,most rádugtam töltőre de nem is világít a tetején a bekapcsológomb,hogy töltené.aksit már egyszer kivettem és visszatettem.
Mi tehet a gond/ok?
-
-
gringo2004
csendes tag
Nem minden tégla, ami annak látszik!!
Májusban vettek egy Omniát, de nem sokáig élveztem, mert a sokszori fagyás miatt rászántam magamat a ROM frissítésre. Hiba volt, mert telepítés közben valami történt és utána se kép se hang, csak egy darab tégla maradt belőle. Vissza az eladóhoz, aki elküldte a Samsunghoz, akik arra hivatkozva, hogy illegális szoftver telepítés miatt elvesztettem a garanciát. Nyeltem egyet és azt mondtam, hogy ok garancia nélkül, de csinálják meg. Ok, alaplap cserét igényel a dolog és várni kell az alkatrészre. 5 hetet vártam és semmi hír nem jött és amikor érdeklődtem egy kicsit agresszívan, hogy mégis mennyit kell várni, visszaadták a készüléket egy olyan papírral, hogy a vevő türelmetlensége miatt nem javítható. 5 hét után nyitottam ki a pofámat és türelmetlen vagyok....
Na mindegy.. bedobtam a kesztyűtartóba és vettem egy Xperiát, amivel jól megvagyok.
Két hete megtörtént a csoda. A feleségem olvasott egy lengyel fórumon egy srácról, aki úgy hirdette magát, hogy minden Omniát megjavít. Skype-on elmondta neki a problémát, azt mondta már nagyon sok készüléket megjavított, aminek ugyanaz a problémája volt és nem kell alaplapcsere, csak a szoftvert kell rávarázsolni újrá. Elküldtük neki. És......... megcsinálta. 100 zlotyért megcsinálta!!! Téglából Omniát 100 zlotyért....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest