- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok !
Tudnátok segíteni egy párnapja ujjra kellet raknom a Vistát vírus miatt .És most USB-el nem tudom szinkronizálni a gépet csak Bluetooth-al ez miért lehet már minden drivert felraktam (remélem) és semmi.
Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!
-
eosz
tag
-
eosz
tag
válasz GENUINO #6006 üzenetére
Nem használok MSN-t. De mégis valahogy így lesz... itt a használati
[ Szerkesztve ]
-
Bikkrom
senior tag
Húú de felgyűlt itt az infó 2 hónap alatt.
1. A hivatalos Rom frissítésnél látom még mindig nincs dárga hazánk, fejlemény?
2. TV kábel xar képével kapcsolatban azóta van változás?Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
eosz
tag
válasz GENUINO #6010 üzenetére
Ha jól emlékszem a Mobiola helpjét az Omnián keresd, települ a cab-bal. Amúgy nem hiszem, hogy részletes leírással segíteni tudnék, egyrészt szerintem más a konfigurációnk, másrészt én csak kipróbáltam, működött, de nem használom. Már nincs a gépen. Nálam XP alatt és wi-fi kapcsolattal működött és azonnal (csak a router IP-t kellett beírnom), szerencsére nem kellett hibát keresgélnem. Mazli.
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Egy kéréssel fordulok hozzátok...én is boldog tulajdonosa lettem 2 napja egy Samsung i900 Omniának és máris egy hibával vittem vissza egy GSM boltba.. Nem tudok fogadni semmilyen fájlt bluetooth-on pedig sikeres párosítás megtörtént és látják egymást a telcsik....Semmilyen telóról sem tudtam fájlt fogadni....TI találkoztatok már eme hibával...????
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
berigazek
őstag
válasz #35692544 #6015 üzenetére
Köszike!!!
Igen utána sem volt jó,visszavittem és azt mondták,hogy frissitik a ROM-ot...most lefekszem,mert a PC-m abban a szobában van ahol a 10 hónapos babám van és zavarja őket...holnap elolvasom a hsz.-kat..)
...ja és melyik a legfrissebb ROM az Omniához??...javít-e valamit szoftveresen vagy sem?...majd holnap délután következnek a többi kérdések..))
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
eosz
tag
válasz GENUINO #6013 üzenetére
A kedvedért föltettem a notebookra, activesync - usb kapcsolattal. 1. Telepítettem a szoftvert a winXP-re a server alkalmazást, a kapcsolaton keresztül az omniára fölment a kliens. Ez után elindítottam mindkét gépen a progikat, és azonnal megjelent a főkamera képe a PC-n. Nem kellett semmit sem állítanom. Nem tudom nálad mi lehet a probléma. Ja igen, a help a PC-n maradt, ott olvasható.
-
lfarkas
aktív tag
Az Omnián felvett MP4 videót PC-én milyen programmal kell, lehet lejátszani? Nem röhögni, ha láma ... !!!
-
Mazsika
őstag
válasz tzatzikiii #5996 üzenetére
egyikőtök megoldása sem használt! valami más megoldás valakinek?
Dáccsika
-
-
-
-
Mazsika
őstag
nem tudja valaki hogy miért nem másolja át a resco a kejboard-os fájlokat? hibát ír ki, hogy használatba van a fájl, volt már sr is úgy is próbáltam hogy nem a samus key volt az alapértelmezett?! ötletek?
Dáccsika
-
GENUINO
tag
leutánoztalak és ha nem pipáltam ki a cliens-t telepítésnél akkor alapból nemis tette fel telóra. Külön feltettem telóra is a cab-al. ( de ha kijelöltem a clienst akkor oda is felment magától)
elindítottam és semmi, ha active sync-re tennéma connect-et akkor hibát ír,
unable to connect: the device is not paired with a pc, tehát nem jó az active sync sztem valamiért a programhoz...A help nemszól ilyen helyzetekről.
[ Szerkesztve ]
-
GENUINO
tag
Lenne egy kérdésem:
HR után miket kell beállítani?
Mennyi szabad memóriám lenne, nem a program memória?7MB lett a memóriát IGO kiírja működése közben, ho gy kevés a memória, még használtam vettem az omniát és tele lehet dolgokkal miket lese tudok törölni ,ezért érdekelne a HR.
kössz
-
polonic
félisten
válasz GENUINO #6037 üzenetére
HR után azokat amiket szeretnél, amiket átállítottál, vagy az előző tulaj átállított és úgy használtad. Fel kell telepíteni a programokat, stb.
HR után körülbelül 35-45 mega lesz a storage memó.Egy megjegyzés mindenkinek: Kérem mellőzzük már a teló megnevezést egy pda-ra
-
Mazsika
őstag
fóliát milyet érdemes tenni a kicsikére, és hol lehet kapni olyat a legolcsóbban!?
Dáccsika
-
eosz
tag
válasz GENUINO #6036 üzenetére
Genuino: szerintem téves következtetésre jutottál
Az activesync biztosan jó a Mobiolához, egyrészt írják, másrészt nálam is azzal ment. Ugye csak a kedvedért letöltöttem a progit, telepítettem, feltettem az Sctivesínc-et, összedugtam és működött. A notin XP van, 3-as szervízpakkal. Azt el tudom képzelni, hogy nálad valami történt az activesync kapcsolattal. Én mondjuk utálom ezt a programot, mert nem szeretem az olyan számítógépes programokat, amelyeknél a lényeges dolgokat az un. varázslók döntik el. Legyenek varázslók, rendben van, de engedjék meg a kicsit gyakorlottabb felhasználóknak, hogy maguk definiálhassanak minden paramétert.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest