- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfx
csendes tag
Megint én...
Sikerült beinditani a kicsikét
megtaláltam a magyar töltőmet(mert eddig angol töltővel próbálkoztam) azzal egyből kigyulladt a piros led a bekapcsológombnál.Most már tölt isDe eddig az angol töltőmmel is tudtam tölteni most meg mégse :S
No mindegy
Bocsi az értetlenkedésért -
Wallandt
tag
Sziasztok! Megtörtént az első ROM frissítés. A javasolt i900XDHK1/XDKH2 került fel egyenlőre. Tanácsot szeretnék kérni, hogy melyik ROM-ot érdemes ezután feltenni, hogy stabilan, gazdaságosan és gyorsan működjön a készülék, esetleg magyarul? Nincs szükségem semmi extra dologra, de mindent használok egy kicsit. A tanácsokat előre is köszönöm! Esetleges linket a ROM-hoz pláne.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz Wallandt #14554 üzenetére
PDAFanclubon a romovics 6.4 ! Megfogod találni Csak bekell regelned
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
-
Wallandt
tag
Köszönöm a segítséget és szerintem meg is fogom ejteni az újabb frissítést. Láma lévén csak még 1 kérdés.
Az általam feltett (i900XDHK1/XDKH2) verzióra nem is lehet feltenni valamilyen stabil, gyors főzött romot? Szükséges, kötelező a i900DXHK3 verziót feltenni? -
snowdog
veterán
válasz Wallandt #14562 üzenetére
Az általam feltett (i900XDHK1/XDKH2) verzióra nem is lehet feltenni valamilyen stabil, gyors főzött romot? Szükséges, kötelező a i900DXHK3 verziót feltenni?
Nem szükséges. Nekem gyárilag i900XDHK1/XDKH2 volt a gépen. És erre egyből felment az itt ajánlott Romovics 6.1.4.
-
snowdog
veterán
Most éppen ezzel próbálkozom: DXID1 WM6.5 de baj van vele.
Az iGO-ban nem tudja lejátszani a hangot. Először az iGO-ra gyanakodtam, majd a hangfájlok közül kicsomagoltam egyet. Ez egy gyári ogg fájl. Úgy tűnik ezt a típust ez a ROM verzió nem képes lejátszani. Mivel sem a gyári lejátszó, sem a PocketMusic nem tudja megszólaltani, az iGO-ról már nem is beszélve. Csak egy nagyon lassú mormogás hallatszik.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Gabeszfx #14541 üzenetére
Én jártam így, megmerítettem, de annyira, hogy hálózatiról nekem is kellett vagy 3-4 óra, mire magához tért. Tedd fel, és hagyd úgy, reggel meg bekapcsolod, és kész..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
-
snowdog
veterán
Melyik ROM verziót használod? Úgy emlékszem a 6.1-el nekem is működött, de mivel nem vagyok biztos benne, pont most rakom vissza.
Egyébként mit tudnék rosszul csinálni? Háromszor kipróbáltam. Csak iGO van fent, hang van. TMC install, hang nics. TMC uninstall, van hang. TMC install, nincs hang. Tehát mit lehet rosszul csinálni?
A rádió meg mindig működött. Ez még hozzá tartozik.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz snowdog #14572 üzenetére
Nem jól emlékeztem, visszatettem a 6.1-et, és ugyan az. Ha a TMC driver aktiválva van, a programban nincs hang, csak mormogás. Kipróbálok egy régebbi driver-t, hátha.
Rick4
(PH! kedvence)Csodálkozom, hogy egy bizonyos romnál ez nem működik, nekem a romovics féle 6.1 (május 10) van fent.Én is ide jutottam. Nézd meg légyszíves melyik TMC driver verziót raktad fel. Én a OmniaTMC.0.9.4.1-el próbálkoztam. Valami okának kell lenni, hogy van akinél működik, és van akinél meg nem. És melyik iGO8 verzióval használod?
[ Szerkesztve ]
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
Honnan tudnám leszedni a legújabb SPB 3at, ami magyar is? természetesen csak kipróbálás címén...
Előre is köszönöm! -
Rick4
félisten
válasz snowdog #14574 üzenetére
Én is azzal használom ami neked fent van, de fent volt már az előző 0.9.3.8-as is, azzal sem volt semmi gond. Igonak szerintem semmi köze hozzá, de 64873-assal megy. Most megnéztem még egyszer, fm adók beprogramozva, mind működik, szól, rds szintén ajda az adó nevét, szám címét, rádió kikapcs, navi indít, tmc indul, első info Szajknál elterelés. Utána naviból kilép, fm rádió indít, minden szól tovább ahogy kell...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Chesterfield
őstag
Az "All Black" és a "Modern Black" tipus az ugyanaz?
-
Rick4
félisten
válasz snowdog #14578 üzenetére
leszedtem a ms3.0-t, és feltettem s 3.5-öst is, azzal is minden frankó.. Én is, meg mindenki más antennának használja a headsetet, és működik. Próbálj cserélni, ha más nem, kölcsönbe, és kiderül, hogy az-e a rossz. .
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
Én is, meg mindenki más antennának használja a headsetet, és működik.
És ilyenkor nálad szól a gép hangszórója? Ez elég hihetetlenül hangzik, mert a headset lekapcsolja a külső hangszórót. Ha meg nem szól, akkor hogyan navigálsz?
És belehallgattál ilyenkor, hogy a headset-ben mit hallasz? Válassz a hang beállításoknál egy másik hangot, mint ami most van, és a teszt hang meg fog szólalni. Na nekem akkor jön elő a mormogás.Azt is próbáltam, hogy elindítom a rádiót, beállítom az MR2-t, hagyom futni a rádiót, elindítom az iGO-t, ekkor megy a TMC (headsettel), ilyenkor viszont a headsetben hallani a rádiót is, és a navi utasításokat is. De természetesen a külső hangszoró ilyenkor sem szól. Így meg ki fog vele navigálni? Mert én biztosan nem.
Odáig jutottam, hogy már USB vezetékkel is megy, és így természetesen az Omnia saját hangszóróján lehet hallani a navigációs utasításokat.
Megpróbálok egy autóstöltőt átalakítani úgy, hogy kivezetem az antenna lábat.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
Itt a magyarázat arra a mormogásra, amit a fülhallgatóban hallottam:
"The audio output is working but playback is extemely slow (appears a wrong sampling rate on playback). If you raise the volume to a very high level you'll notice that it's just the "click" sound."
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz snowdog #14582 üzenetére
Ja, nekem ez csak elvi navigáció, ott van a kocsiban a navi TMC vevővel, de azt is le szoktam némítani, nem kell hang ahhoz, hogy navigáljak, ez max nekem arra kell, hog ykiszállva gyalog megkeressek valamit. Egyébként tényleg a fülesben szól a navi hangja, először morgósan, utána újraindítottam a navit, de ott már hibátlanul ment..
-
Rick4
félisten
válasz snowdog #14582 üzenetére
Egyféleképp működik a hang bedugott fülessel, bekapcsolod a rádiót, kihangosítod, majd a start menüből elindítod a navit. Ilyenkor azonban nem megy a tmc, tehát sehogy sem jó...
-
csaresz002
senior tag
amikor használom az igot felforr a telo hátulja. és nem reagál az érintésre...ha lehül akkor semmi baja. vkinek vmi ötlet?
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
snowdog
veterán
TMC ügyben szerintem a megoldás egy olyan autós töltő kialakítása, mely rendelkezik antenna vezetékkel. Az első lépéseket megtettem, vettem egy ilyen készletet:
Ezt kell vele tenni:
Az a jó a töltőben, hogy a csatlakozója nem préselt, hanem össze pattintott, és nagyon egyszerűen, sérülésmentesen bontható. Négy láb van benne, ebből nekünk az első kettőre lesz szükségünk. Amint készen leszek vele, beszámolok az eredményről!
És csak úgy mellesleg jegyzem meg, hogy nagyon jó a tartó része is. Stabilan tartja a gépet, és a kar sem rezeg menet közben. Minden gombot szabadon hagy.
Szemben a gyári tartóval, ami letakarja a bekapcsoló gombot, és a mikrofont. Ezáltal kihangosítónak alkalmatlan. És kétszer annyiba került, mint ez a készlet. Azt senkinek sem ajánlom!
[ Szerkesztve ]
-
yoleeka
tag
Szeretnék érdeklődni, hogy mitől fordulhat elő az, hogy etikett nincs kikapcsolva, és mégis ha pofára fordítom az omniát, akkor ugyanugy rezeg tovább, ill. cseng a csengőhang... :S 6.5-ös mobile windows van fent rajta, a taril-féle verzió, még a régi ill. amit kb 3-5 hónapja adott ki.
Valaki irjon rá valami tippet plz, mi okozhatja a galibát.Más:Előfordult már másnak is, hogy a képernyőn néhány pixel fehér foltot kezd el mutatni? Egyenlőre a színeket megjeleníti, de egyik másik elég halvány módon jelenik csak meg. Olyan mintha elkezdene "kikopni" a szín a pixelből. (sry, de marhára nem tudom máshogy megfogalmazni) Ha elinditom az lcd testet a *#0*# paranccsal akkor a kék színnél nagyon ki lehet szúrni. Többi színnél nem gázos, ill. aminél még nagyon észre lehet venni, az az amikor lcd testnél a vibration-t elinditom, fekete képernyő a háttér és az a kb 30-40 pixel simán elfehéredik. Sztem megy vissza garanciára. Ha cserélik a a kijelzőt, akkor ujraindul a garancia?
köszi a válaszokat.
Better to reign in hell, than serve in heaven...
-
snowdog
veterán
válasz yoleeka #14588 üzenetére
Szeretnék érdeklődni, hogy mitől fordulhat elő az, hogy etikett nincs kikapcsolva, és mégis ha pofára fordítom az omniát, akkor ugyanugy rezeg tovább, ill. cseng a csengőhang... :S 6.5-ös mobile windows van fent rajta, a taril-féle verzió, még a régi ill. amit kb 3-5 hónapja adott ki.
Valaki irjon rá valami tippet plz, mi okozhatja a galibát.Nem lehet hogy a Motion Sensor-t letíltottad (vagyis Manul-ba tetted)?
Sztem megy vissza garanciára. Ha cserélik a a kijelzőt, akkor ujraindul a garancia?
Csak a cserélt alkatrészre.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz yoleeka #14590 üzenetére
Erre gondoltam.
Szeretnék érdeklődni, hogy mitől fordulhat elő az, hogy etikett nincs kikapcsolva, és mégis ha pofára fordítom az omniát, akkor ugyanugy rezeg tovább, ill. cseng a csengőhang... ...
Ezt úgy kell érteni, hogy már csörög, amikor lefordítod?
Csak érdeklődöm, mert kipróbálni nem tudom, ugyanis egyenlőre nekem csak egy data kártya van a gépben Azt meg nem lehet megcsöngetni.[ Szerkesztve ]
-
yoleeka
tag
-
snowdog
veterán
válasz yoleeka #14592 üzenetére
Így gondoltam. Bár én még nem tudtam kipróbálni, de logikailag ennek így kell működnie. Ugyanis amíg nem csöngött abban az állapotban volt, hogy csörögnie kell. Vagyis nem volt nem elérhető módban. Ekkor a hívást ki lehet nyomni.
Szerintem akkor indul be a tíltás, ha már a csöngetés megkezdése előtt is le volt fordítva. Ha módod van rá légyszíves így is próbáld ki, érdekel az eredmény.
-
yoleeka
tag
válasz snowdog #14593 üzenetére
Kipróbáltam. Nos ha lefele van fordítva ugyanugy szól/rezeg, mintha nem történt volna semmi. Ha felfele van forditva és hívás közben (miközben csörög/rezeg) fordítom lefelé, akkor sem történik semmi.
Most ugrott be, hogy az i900.eoldal.hu-ról feltelepítettem az omniara a mozgásérzékelős cuccot, nem lehet hogy az kavar be neki? Minnyá leszedem, kipróbálom, és felteszem megint. Sensor drive for i900 omnia, vagy mi a bré a neve.
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Számomra érhetetlen dolog történt. Sokszori HR után és pár napos használat után, egyszer csak azt az üzenetet kaptam, h régióbeállításhoz indítsam újra a pda-t (legalábbis vmi hasonló volt és épp a zenelejátszót nyomkodtam).
Leokéztam az ablakot és akkor láttam meg, h gyakorlatilag magyarította magát és még a sunny féle magyar bill is települt.Holott HR után angol volt és még csak nem is mentem a régióbeállítások közelébe. Most a HR nem töröl mindent vagy a XDHI1 rom(?) alapból tartalmazza a magyarítást?
Let's begin, de gozaimasu!
-
yoleeka
tag
válasz yoleeka #14594 üzenetére
Most ugrott be, hogy az i900.eoldal.hu-ról feltelepítettem az omniara a mozgásérzékelős cuccot, nem lehet hogy az kavar be neki? Minnyá leszedem, kipróbálom, és felteszem megint. Sensor drive for i900 omnia, vagy mi a bré a neve.
Na leszedtem a drivert, de igy sem műxik, egyszeruen hiaba van arccal lefele semmi sem tortenik. Etikett pause nincs kipipálva, valami szoftver alig van fent rajta, szal már abszolut semmi otletem nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz csaresz002 #14586 üzenetére
Tekerd le az ablakot, vagy vegyél egy 20K-s navigációt navigálásra. Másnak már megállt végleg ilyesmi miatt a telefonja...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest