- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz Csabee. #13849 üzenetére
Emlékeim szerint erről a fórumról összvissz ketten voltunk elég bátrak, hogy digitalizálót cseréljünk Szóval olyan nagyon sokan azért nem vállalnák be, hogy megcsinálják
Másrészről valóban nem bonyolult, csak elsőre tűnik annak. Ha szép lassan és érzéssel csinálja az ember, akkor nem lesz gond. -
Hassel
csendes tag
A forrás már megvan, honnét tudnám beszerezni a digitalizálót, de hogy én rakjam be...?
Valaki nem vállalná? -
proci985
MODERÁTOR
következő a helyzet: kontaktos lett a csatlakozója a telefonnak. töltőt érzékeli, viszont ha ki is jelzi a lámpát tölteni nem tölti. számítógépnél néha látja a gép, néha nem, viszont adatátvitel esélytelen.
tehát gyakorlatilag a telefont nem lehet tölteni, ami eléggé gáz.
a probléma az még, hogy én jelenleg külföldön élek, a garijegy pedig Magyarországon van valahol (problémás, volt pár költözés mielőtt kijöttem, ha hazamegyek valszeg elő tudom keríteni, de az hónapok kérdése, addig meg használnám a telefont).
szerintetek mit lehetne vele kezdeni? van valami tapasztalat erről?
segítséget előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Kombat
őstag
Kellene nekem valami wifi figyelő program, ami jelzi, hogy merre és milyen távolságban vannak wifi pontok!
Valaki ismer ilyet? -
erdoke
titán
válasz Kombat #13859 üzenetére
A távolságot nemigen lehet pontosan becsülni, de még az irány meghatározása is kérdéses.
Van pár progi, ami a gyárinál több információt ad:
http://www.wifimonster.net/
WiFi Companion,
de olyat nem tudok, amit te szeretnél.A legjobb aláírás a héten
-
Kombat
őstag
Jah, én meg azt hittem, hogy csak szórakozol..
Na mindegy, nekem nem ilyen sapka kell, mert a beépített wifi is jelzi, hogy van több hálózat is, csak annyira gyenge a jel, hogy nem tud csatlakozni. Összevissza járkálni meg nem nagyon akarok, hogy kitapasztaljam a helyüket.
-
Dare2Live
félisten
Új SPBt használja már vki Omnian?
Igéretesnek tűnik...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
wertyulopka
csendes tag
Sziasztok. Elolvastam vagy 100 bejegyzést, és tuti, hogy pont az kerülte el a figyelmemet, amiben kiderült volna a kérdésemre a válasz, úgyhogy előre is elnézést.
Ma frissítettem i900 oldalon leírtak szerint XDHK2-es ROM-ra. A kérdés az lenne, hogy erre melyik (főzött) ROM-ot javasoljátok feltenni? Válasszak az i900 főoldalon hivatkozott Taril 6.1.4 és 6.5 közül? És mit jelent az, hogy phone résszel vagy phone rész nélkül? És mit jelent, hogy új op.rendszerrel?
Bocs a hülye kérdésekért. Előre is köszönöm a válaszokat. -
somnia
őstag
Sziasztok!
Feltette már valaki a Shell 3.5.-öt?
Van hozzá magyarítás? -
norbx
aktív tag
heh ez most nekem is ujj en le vagyok ragadva a 3 asnal meg.6.5 os romon ez hogy megy?valaki probalta mar?
-
Kombat
őstag
Amikor bontom a wifi kapcsolatot, állandóan megpróbál gprs-re felmenni, erről dob egy üzenetet, aztán persze ez nem sikerül neki és erről is dob egy üzenetet.
Hogy lehet beállítani, hogy ne is próbálkozzon a gprs-el? -
Skynet258
veterán
Nem rossz ez az új Mobile Shell, de annyira azért nem változott sokat. Finomítottak itt-ott, látszik, hogy nyomon követik a fórumokat, hogy a kedves felhasználók miket szeretnek hackelgetni Remélem hasonlóan gyors ütemben jön a 4-es verzió is - bár lehet annak inkább a minőség látná kárát. Így is van néhány bug ebben a verzióban...
-
Kombat
őstag
Na én is tesztelgettem a MS 3.5-öt és azt kell mondjam, tetszik!
Viszonylag sok újítás, sokkal jobban testreszabható és az előző verziónál megismert reg trükkök nagy része is működik.
-
chrytusz36
csendes tag
válasz Kombat #13871 üzenetére
(GPRS csatlakozás kilövése témában)
Tegyél fel egy kis programot (nodata)
[Itt Találod] -
Kombat
őstag
válasz chrytusz36 #13874 üzenetére
-
Csabee.
nagyúr
Holnap megvállok szeretett samsungomtól..
Erre meg megjelenik az SPB Mobile Shell 3.5!!
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
TomKiss
tag
Egy kicsit kíváncsiskodnék:
Miért váltok meg ilyen gyorsan az Omniától? Mi az amiben ekkorát csalódtatok?
(és itt most nem a notórius telefoncserélgetőkre vagyok kíváncsi)."Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
csabi011
tag
Csáó!
Az egyetemen szeretnék wifizni az omniámmal de a teremben nem fogja rendesen a jelet nem tud csatlakozni a nethez (sokan laptoppal ott wifiznek... tudom nem ahhoz kell hasonlítani csak írom) és azt szeretném kérdezni hogy, valami progi nincs e ami ezen tudna segíteni?[ Szerkesztve ]
-
Deathjay^
tag
Barátnőm letöltötte az SPB Mobile Shell 3.5-t,de a telepítési csík végén kiírja, hogy nem sikerült telepíteni. Valami javaslat?
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
Chesterfield
őstag
Pannonos Omnia okosításához tudtok segíteni, hogy merre találok valami infót?
-
Csabee.
nagyúr
-
TomKiss
tag
válasz Kombat #13887 üzenetére
Ez nem teljesen igaz.
Nekem valamivel kevesebb mint 15 MB volt szabad, és gond nélkül telepítettem."Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
kgbman
csendes tag
Sziasztok,
Van ez a Passoa Samsung today plugin amit az i900.eoldal-ról szedtem le, telepíteném és megáll a harmadánál, hogy nem lehet.
Ki van kapcsolva minden today alkalmazás és widget sincs, minden progit bezártam, sőt mindezt egy SoftResettel is megtoldottam, de akkor sem akar felkúszni. Van valakinek ötlete, hogy hogyan varázsolhatnám fel mégis? Használ ilyet valaki?Előre is THX
Mindenhez értek, csak van amit még nem próbáltam.
-
Kombat
őstag
válasz Csabee. #13891 üzenetére
Szerintem nagyon klassz lett!
Igaz van egy-két hiányosság, amit majd utólag remélem pótolnak a szorgos júzerek, de ezektől eltekintve jó!
Sokkal jobban testre szabható és ami a lényeg, hogy gyorsabb is, mint az előző verzió!
Vannak benne nagyon jó újítások, mint pl. az agendába integrált időjárás előrejelzés.
Ja, apropó időjárás előrejelzés. Ez is kibővült: szélirány, szélerősség, nyomás, páratartalom, harmatpont. -
VIBO
őstag
hi
melyik medialejatszoval lehet balance-t allitani?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Kombat
őstag
válasz csacsa_4870 #13894 üzenetére
Mert az Omnia nem támogatja az OpenGL-t ha jól tudom...
Mondjuk nekem nem hiányzik nagyon ez a 3D-zés, mert úgyis csak lassítaná a rendszert. -
TomKiss
tag
Én abban kérném a segítséget, hogy ha SPB MS3.5nél kiteszem közepesben az időjárás ikont, akkor nem a napi adat szerepel benne, hanem az utoljára frissített részletes adat.
Ezt nem lehet valahol módosítani? Naponta egyszer (este) frissítem, és így eléggé zavaró, hogy délben is a tegnap esti adat látható."Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
trobi28
addikt
Érdekesen jártam ezzel az új MS 3.5-el.Feltettem kipróbálásra,mondom átrakom a 8gb memóriára hogy maradjon több hely a progiknak de az SKtools nem tudja átrakni,valami hibát ír ki.Na mondom akkor vissza a régi mert annyival nem jobb hogy 8mb-ot lefoglaljon az amúgy is sovány memóriából.Visszatettem a 3-ast de most ezt sem tudja átrakni (előtte simán átrakta)
Ilyenkor mi van???Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
TomKiss
tag
válasz salieri. #13898 üzenetére
dehogynem, én is gond nélkül frissítettem, legutóbb éppen tegnap... természetesen ingyenes részekkel.
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
TomKiss
tag
válasz trobi28 #13897 üzenetére
Szerintem úgy, hogy nem távolított el mindent. Próbáld meg eltávolítani előbb (majd törölni a könyvtárát), és utána telepíteni.
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest