- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Januárban startol a OnePlus 13
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Nah, én beadtam szervizbe az Omniámat (utoljára), s kérelmeztem a Samsungtól, hogy cseréljék ki egy új Omniára.
Remélhetőleg kicserélik... Azt követően pedig eladó lesz egy vadzsi új független Omnia.
Ha esetleg valakit érdekelne, vagy ismerősét, az nyugodtan jelezzen PÜ-ben.► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Felraktam egy apróhirdetést ide a Ph-ra, így talán még könnyebb az ügyintézés:
HardverApró - Samsung OmniaSry, az esetleges OFF-ért
► més que un club ◄
-
Rick4
félisten
Szerintem ne reménykedj se 2 se 3 hétben, legalábbis ha a magyar törvényeket vesszük alapul. Egy ideje eltörölték azt a szabályt, hogy egy termék 3szori ugyanazon hibával automatikusan cserét von maga után. Akár 2 naponta is visszaviheted, hogy megint bekrepált, semmit se kötelesek a javításon kívül tenni...de persze ott van az a bizonyos méltányosság....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Csabee.
nagyúr
Egy ilyen jó készüléket bűn eladni!
Ti milyen Témát használtok a Shell-hez? Most jött el az idő hogy meguntam a gyári beállításokat, most már ideje feltelepítenem a Mobile Shellt.. ti mit ajánlotok Design szempontjából? (Tudom hogy pdafunclubon írnak róla sokat) Csak kíváncsi vagyok az ajánlatotokra!
Üdv: Csabee.
-
Echoo
senior tag
Sziasztok!
Mielőtt agyvérzést kapok, leírja valaki, hogyan tolhatom fel a wm6.5-öt Win7 alatt? Nem találja a flash progi az Omniát, mert az simán elindul. Ugyan próbál valami drivert leszedni hozzá a Win7 a netről, de mire találna, az Omnia bebootol, és az "Eszköz illesztőprogramjának telepítése sikertelen". Megőrülök. Van jogtiszta WinXP-m, de ezért csak nem húznám újra a notimat...
-
TomKiss
tag
válasz somnia #13158 üzenetére
Bocsi, de két külön dologról beszéltek.
A szinkron Win7 alatt (akár csak Vista alatt) a mobil központtal történik.
Kedves fórumtárs viszont ROM-ot frissítene, és ehhez nem kell a mobilközpont.
Ellenben párszor már elhangzott, hogy nincs tesztelve, aki eddig csinálta, mind XP alatt tette.
Ha nem akarja újrahúzni a laptopot, akkor egy virtualba mehet az xp alap telepítéssel, és már kezelhető is."Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
TomKiss
tag
-
Enjoy
addikt
Majd meglátjuk.
A szervizes srác azt mondta, hogy ez nagyon csere gyanús. (nem szoktak elzárkózni a cserétől)
mind a 4 alkalommal a ugyanazok a hibák voltak: kijelző meghibásodások (pixelhibák, foltos kijelző) ill. készülékből zavaró sercegő hang jött (illuminátor hang magasabb frekvencián)
Ami annyit tesz, hogy 4x cseréltek kijelző panelt, és 4x alaplapot...Írtam egy elég diplomatikus, érvekkel alátámasztott levelet samsungnak. Remélem pozitív elbírálásban lesz szerencsém.
Csabee: Valóban remek készülék, de 1évig használtam, s én mobil mániás vagyok, ált. nem bír ki egy készülék nálam 1évet. (ebből is látszik, hogy azért az omnia ott van a szeren)
De nem használnám szívesen még egy évig egy teljesen új, nem használt Omniát..► més que un club ◄
-
Fanyuvo
tag
Akit értint, frissült az IGO. Aki kapott az Omnia mellé, annak ingyenes.
-
TomKiss
tag
válasz Skynet258 #13165 üzenetére
akkor lehet, azért emlékeztem így, mert ilyen keves vagytok, és sokkal több volt az xp-s bejegyzés
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
csaba307
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy kis gondom az omniámmal, remélem tudtok segíteni!Probléma a következő: Szoftveresen újraindítottam a telót és miután meg volt vele a telefon ,kalibrálni kellett és én nem értem, hogy miért de nincs vége a kalibrálásnak, csak nyomkodom azt a keresztet és nem történik semmi. Légyszi valaki ha tud segítsen!!
-
Csabee.
nagyúr
JAVA-s cuccokat hogy tudok telepíteni Omniára?
-
Skynet258
veterán
válasz csaba307 #13167 üzenetére
Nem nyomkodni kell a keresztet, hanem folyamatosan nyomd a ceruzával, amíg arrébb nem "mászik" Ezt megismétled 5-ször, aztán továbbmegy.
Csabee: ha az opera miatt kérdezed, akkor egyszerűbb, ha Omniával mész fel a letöltőoldalra, a többit intézi magától. Installra hirtelen ezt találtam, lehet hogy megy egyszerűbben is
[ Szerkesztve ]
-
nhunor
csendes tag
SPB Mobile Shellt használok, illetve wqtask progit, a problémám, hogy csak akkor tudom az összes programot bezárni, ha a todayre megyek, és ott kattintok a jobb felső sarokba, majd "ÖSszes bezárása". Sajnos SPB alatt nem megy, és ez eléggé idegesítő. Ötlet? Esetleg a HTC X button működik úgy, vagy vmi más megoldás? köszi!
-
Csabee.
nagyúr
Nah kérdés, Winmobile 6.5 -el lasabb a telefon?
Illetve másik kérdés hogy 6.5 alatt mobile shell jól működik?Üdv: Csabee.
-
Enjoy
addikt
-
Enjoy
addikt
válasz Csabee. #13176 üzenetére
Igen, Romovics=Taril..
Szerintem gagyi ez a nick, h Romovics, ezért maradok annál, h TarilAz újabb verziókkal elvileg mennie kell. (bár én nem a legújabbal próbáltam. Pontos verziót sajnos most nem tudok mondani, mert nincs már fent a gépemen a telepítője, teló pedig szervizben van..)
► més que un club ◄
-
nhunor
csendes tag
válasz nhunor #13172 üzenetére
Illetve még 1 kérdés: http://www.i900.eoldal.hu/oldal/ms3-athelyezes-sktools - ennek megfelelően szeretnék áthelyezni egy könyvtárak a saját eszközből a my storage-ra. De amikor bemegyek az sktoolsba és ki kell választanom a könyvtárat, amit mozgatni szeretnék: nos, itt sárga színű a mappa, amit át tudok vinni vhova (bluetooth ftp, my storage, storage card, temp), és szürke, amiből semmit nem tudok átvinni -ilyen a program files a my device-on, noha nekem innen kéne az spb-t átvinnem, de nem engedi. Mi a rákot csinálhatnék?
[Ha ki szeretnék választani bármit a program files-ban a my device-on, akkor action, ok - de nem csinál semmit, csak a cancel működik)
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz nhunor #13172 üzenetére
Én a Wk taskl 1173c-t használom errre a célra.Tud magyarul,minden bezár az x-re kattintva ha meg nem akarom bezárni akkor le lehet tenni tálcára.Nekem ez alap progi minden PDA-on.Semmivel sincs gondja,én is használom SM-t.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
nhunor
csendes tag
válasz trobi28 #13179 üzenetére
SM alatt spb mobile shellt érted? Pl ha bekapcsolod a telefont, fél perc mire betölt, bejön a nyitókép, óra stb, ott ha a jobb felső sarokba kattintasz, akkor eléred? Mert én nem, csak ha sima todayre kattintok, de lehet, hogy én régebbi verzióját használom a wqtasknak...
-
legiaap
félisten
Sziasztok!
Mostanság nem igen jártam erre, de tapasztaltam pár dolgot amit megosztanék veletek.
1. Kezd kopni az Omniám a híváskezelők alatt, pedig tokban hordom és vigyázok rá. Ez idegesít.
2. Voltak gondjaim a PhonEx-el kapcsolatban. (nem tudtam hangerőt állítani telefonálás közben) Rájöttem, hogy kihangosítás után megjavul...:S
3. Rájöttem, hogy egyszerre nem megy a játékozás és a zene hallgatás, mert szét akadja magát. De még netezés közben is. Ez idegesít.
4. Megfigyeltem ha összekötöm a pc-vel és megosztom a netet és így netezek a pc-n akkor iszonyatosan melegszik az Omnia. Jó hogy nem felrobban itt nekem.
Ennyi idegesítő hiba után rég le szoktam váltani a készüléket, de most az én pénztárcámban is válság van. Ez a szerencséje.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
erdoke
titán
válasz legiaap #13182 üzenetére
1. Az enyém régebbi (most egy éves), és nem kopik sehol, pedig nyúzom rendesen. Valami dörzsölheti az említett helyen, pl. pont az a tok.
2. A PhonEx bugja nyilván nem a készülék hibája. A most kijött 2.0-ban rendesen működik a hangerő állítása.
3. Az XScale proci hátránya, hogy nincs benne több alegység, ami más chipekben már megvan. Emiatt a multimédiázás párhuzamosítása nem nagyon működik.
4. Vedd le a hátlapot, és kijelzővel lefelé tedd az asztalra, amikor modemként használod. Hasonló felhasználással minden készülék melegszik.A legjobb aláírás a héten
-
Csabee.
nagyúr
Rom frissítés Xp alatt! Magyar nyelvű videó
hát ha valakinek segít.. és még nem látta volna!
-
VIBO
őstag
ugy néz ki 8kor meglesz az omnia
49ért tökéletes állapotban de sajna gari nélkül
na mind1, csak nem lesz vele paranem szoktak ezek nagyon meghibásodni nem?
mit csekkoljak rajta mielőtt átveszem?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Csabee.
nagyúr
A menünél nézd meg hogy a kijelző bal alsó sarka felé közép tályt van-e folt (főmenüben fehér háttérnél látszik) Illetve nézd meg a bekapcsoló gombot, és mellette hogy nincs-e repedés! Az érintőképernyőre figyelj, ellenőrizd le alaposan, és nézd meg a pixelhibát! Kezdeményezz róla hívást, meg egyéb alap dolgok!
-
erdoke
titán
Indíts el egy kijelző kalibrálást, és (ha felülről nézve) mindig a kis kereszt közepébe nyomsz egy hegyes tárggyal (pl. a cerkája), aztán az utolsó, 5. bökés után nem újrakezdi, hanem visszatér a beállítás menübe, akkor nem problémás a kijelzője (mármint ebből a szempontból).
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
nhunor
csendes tag
Használ vki Nimbuzzt? Voip-ot szeretném beállítani rajta, működik is, ugye hozzáadom a sip-et, beírom a címet, kódot, szuper, tudok telefonálni - de ha kilépek a programból, elfelejti, és újra hozzá kell adnom a SIP-et, beírni a voipos kódomat, domain címet stb... Ez normális lenne? Ki milyen progit használ erre?
köszi
-
-
somnia
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Voda lájvos Omniát és az lenne a kérdés , hogy bekapcsoláskor az üdvözlő Vodás képet le lehet-e pusztítani róla , és ha igen hogyan?
Köszi ha valaki felvilégosít. -
somnia
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!
/Egyébként eladó/ -
nhunor
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest