- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
-
No.01
addikt
Szabad kerdezni, h ezt most igy hogy?
Igazabol keresek v.mi olyan progit (ha van otlet akkor ne tartsatok vissza
) amivel csak addig hasznalja a mobilnetet amig nem vagyok otthon. tehat ha hazaerek akkor a mobilnet helyet csatlakozzon fel az otthoni wifire... ez megoldhato vagy tul sokat kerek?
-
Sógi
addikt
Olvastam
Minden hsz-t elolvasok, csak jó egy kis megerősítés, visszajelzés, érted?
Más: Most töltöttem egy 1amperes töltővel a telefont és folyamatosan fagyott, laggolt! Átdugtam a gyári 700 mah-re és minden szép és jó...this is very interesting
(#7626) csukasi : én a helyedben a gyári KF1-el kezdenék, ha már gyárit szeretnél, az már sokkal modernebb és sokan azt tették fel, mint a KE2, mondjuk annál minden az (modernebb)
-
dancsuri
veterán
-
moco22
aktív tag
hát..nekem ez bizony nincsen ott. na, megböngészem a használati utasítást.
-
fecs
senior tag
-
LBandi
aktív tag
Figyu, az index sosem a részletes, minőségi, pártatlan tesztjeiről, híreiről volt híres. Viszont az még nem jelenti azt hogy nem ők lőtték volna a képeket (habár én is kétlem). Viszont az jobban megnyugtatna ha pl az képek eredetét linkelted volna be, akkor egyértelmű lenne a helyzet.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest