- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
Hatalmas mutatvány egy generációval későbbi készüléktől dupla olyan erős hardwaren.
Majd a Sensationnal lesz értelme hasonlítgatni.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
moco22
aktív tag
Megjelent a Samsung I9100 Galaxy S II - 163 000Ft - Samsung Garanciával !
partnero!Samsung S22 Ultra
-
killerjohn
addikt
válasz foregister #1347 üzenetére
Hol vetted?
-
Drbonci
aktív tag
Még mindig nincs senkinek belső tuti infója a t-mobról hogy meddig ülnek a készüléken ?
-
keIdor
titán
SGS 2 böngésző. Elképesztően gyors, leggyorsabb a Földön jelenleg.
iPhone-t tényleg a kis kijelző bassza el, főleg, hogy nem tudod alulról eltüntetni azt a pár gombot.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Legendd
senior tag
válasz knyitogato #1414 üzenetére
Nekem ma a Samsungnál dolgozó ismerősöm mondta, hogy nagyon max 3 héten belül lesz a T-nél juhúú, csak 130e felett ne legyen, erre kérem a jó Istent és a T-t
Amúgy melyik az a böngésző, ami a képernyő nagyításához méretezi / tördeli az oldalt és a sorokat, mint a HTC-ben?
[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
DeathAdder
veterán
Írtam a szegedi Media Markt-nak,h mikorra lehet már megnyomkodni a készüléket, azt a választ kaptam Dombóvári András az Új média beszerzési osztályvezető-től,hogy a jövő héten kedden vagy szerdán lesz az üzletben az új mobileszköz
-
AS
félisten
válasz DeathAdder #1416 üzenetére
Az jó
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Drbonci
aktív tag
válasz DeathAdder #1416 üzenetére
Akkor én letáborozok a média elé elég egyhangú a készülék kinálat , már ráférne egy frissítés .
Nálatok megy a t-mob webshop ??????????????
Lehet hogy vmit tesznek bele ?????,,,[ Szerkesztve ]
-
Drbonci
aktív tag
válasz DeathAdder #1419 üzenetére
Jogos a kérdés csak az a baj nálam ilyenkor a józan ész elmegy nyaralni
Pedig tapasztalatból tudom hogy az első széria mindig küzd vmi problémával .
-
DeathAdder
veterán
válasz Drbonci #1420 üzenetére
Egyetértek mind2 mondatoddal, énis pontosan ilyen vagyok
Utóbbiban meg csak reménykedek,h minden rendben lesz!(akkora hiba meg úgysem lesz ,mint anno a GTX590-nél,de arra már a tesztek során is "rájöttek" ) Tehát a processzor nem fog túlmelegedni és szétsülni az alap ROM-mal
szerk: OFF
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz DeathAdder #1421 üzenetére
Komoly gondokról eddig nem láttam írást. A wifire panaszkodtak néhányan, viszont elszórt jelenségnek tűnik a dolog és lehet, hogy firmware-rel orvosolható (úgy néz ki, érzékenyebb az interferenciára a kicsike, mint az elődök - sejtésem szerint ez a firmware-ben beállított szűrők miatt lehet)
Nekem az a lényeg, hogy
1. alapban stabil rendszer legyen, ne akadozzon
2. jó legyen a GPS, 3G, GSM jelerősség (wifi másodlagos)
3. ne melegedjen a procija (=ha a szaharába találnék nyaralni menni/bent felejtődik a kocsiban, napon, akkorse adja be az unalmast)
4. jó felépítése legyen (bírjon ki egy esést pl)Az előzetes tesztek szerint ezekkel a tételekkel nincs gond.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
csabám
addikt
-
pzstm
titán
válasz knyitogato #1427 üzenetére
2év hűséggel 71ezer most galaxy S náluk.....(mediamania S-el) vagy 85ezer simán 2év hűséggel....30-40-el várom magasabb árfekvésbe előfizuval, az nagyon optimális/baráti lenne, és max 1 hetet adnék nekik, hogy kiürítsék első szállítmány készleteit!
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Remus389
veterán
én bő fél éve a Pannonnál vettem az SGS1-et 30 ezerért és 1 évig 5200Ft-os/180 perc havidíjat kellett csak bevállalni(utána lehet váltani a legkisebb kb 1200Ft-os csomagba), tehát a második évben
ehhez képest iszonat drága a Tré még mindig
inkább a telenort kell figyelni hátha lesz megint galaxy akció
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
pzstm
titán
válasz Remus389 #1429 üzenetére
köszi, de telenorból nem kérnék
de az is karácsony körül volt emlékeim szerint, az SGS1-et meg már nyártól árulták...fél évet meg már nem bírok ki normális telefon nélkül, a jelenlegi szó szerint lassan szétesik
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Legendd
senior tag
+1. Sajna a telenor már annyiban sem jó, mint annó a Pannon, hogy az egyetlen echte magyar szolgáltató...
Én viszont nagyon remélem, hogy nem lesz telepakolva web n walk meg minden hülyeséggel, mert akkor nem lesz olyan könnyű új szoftverre frissíteni, nemde? Meg kell várni, míg majd megcsinálják, jelentős késéssel...
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
legenda
válasz Legendd #1431 üzenetére
milyen hülyeségekkel lenne telepakolva? akkora probléma lenne, ha web'n'walk vagy origo ikon jelenne meg a sima böngészős ikon helyett? (halkan megsúgom, hogy bizonyos feltételek mellett, "független" firmware verzió esetén is origo ikon jelenik meg már most is a galaxy s esetén is, ha a rendszer érzékeli a t-mobile sim kártyát!) a frissítéshez meg semmi köze ilyesminek, sem szolgáltatós, sem pedig "független" firmware verzió esetén, mivel mind a kettő érkezik, amikor érkezik! viszont valamilyen szintem muszáj a szolgáltatós firmware verzió - látszata - , például a mobil tv miatt!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pzstm
titán
válasz Legendd #1431 üzenetére
kolleganő 2-3 hónapja vett SGS1-et, neki semmi nincs benne, sőt halkan megsúgom, hogy kipróbáltuk, és valamiért független is......
(másik kollega céges vodafone flottában vett Motorola defy-t, az is független )
-
AS
félisten
Nah ez nem semmi ezt nézzétek meg
Samsung Galaxy S2: USB Host:
linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
DeathAdder
veterán
Milyen t-mobilos csomagra gondoltok amikor azt mondjátok h talán elehet 130 ezer?
Azért mert én nem vok előfizető és nemigazán vágom ezeket a csomag témákat ,de lehet emiatt belemennék énis egy jókis csomagba -
legenda
válasz DeathAdder #1435 üzenetére
nézd meg például a nexus s ajánlatait, és kicsivel felette számolj árban; link
én például úgy számolok, hogy a jelenlegi eco + mobilinternetre aláírok további hűséget (előfizetés 2 év, mobilinternet 1 év), és úgy tippelek nyitóra 120 - 130 e ft környékén!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
rankesz
veterán
Ez nagyon zsír, viszont ha jól értem az angolt akkor ez eléggé elszomorít
-
Csakesz87
csendes tag
Sziasztok.
Azt kérdezném,hogy várható lesz e a SGS ár leesése amikor forgalomba kerül országunkban is a SGS2? akár újan, akár használtan!? -
pzstm
titán
válasz Legendd #1439 üzenetére
ne is mondd...összes angol/német/magyar eddigi teszt elolvasva, minden videó megnézve
Breaking: Magyarországon is van fizetős Market!
Remusz911: nem fogom, elhiheted.
[ Szerkesztve ]
-
borsodika
őstag
válasz Csakesz87 #1440 üzenetére
Szerintem biztosan esni fog az ára ugyanez volt az omnia, omnia2, omnia7-nél is. Amíg nem volt omnia2 addig az omnia 1 60k körül mozgott kijött a 2, esett egyből 45k környékére és mamár 25-30k körül lehet kapni. De azt hozzáteszem, hogy 3 éve startolt az omnia 1.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
jajistenem
csendes tag
válasz Csakesz87 #1440 üzenetére
Ember legyen a talpán aki erre érdemleges válasz tud adni. A szórakoztató iparnak gyártott termékek ára csökkenni szokott, hogy a piacon tudjon maradni a korszerűbb gépek mellett. A kérdésedre úgy lehetne megfogalmazni a választ, ha a forint értéke jelentősen nem csökken, akkor rövid intervallumban az új termék megjelenése miatt valószínűsíthető a korábbi termék árának csökkenése. Ugyanakkor tágabb intervallumban pedig biztos az árcsökkenés (megint csak a deviza helyzet stabilitása mellett).
Egyszóval semmi nem biztos, de a tendencia azt mutatja, hogy várható az árcsökkenés. De én a helyedben várnék még, és később megvenném az SGS2-őt... -
buda002
csendes tag
Pocketnow review
-
ERPY
őstag
válasz buda002 #1445 üzenetére
Őszintén, nekem most sokat esett a szemebe a készülék. gyakorlatilag áttettem a nekem nem kell kategóriába, mert valahogy a teszt végén is írottak alapján ekkora bődületesen nagy hibát nem tudnék elviselni.
(A lényeg, hogy mikor feltöltődik hanggal jelzi, és ez éjszaka van akinek zavaró lehet.)
Persze részemről mindez poén, eszméletlenül tetszik a készülék, remélem minél hamarabb a tulajdonomban tudhatom. Sikerült a Samunak nagyot alkotnia. Nem is csak nagyot, bombasztikusat.
[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
Az osztrák T-nél már kapható. Ráadásul 0-30 Euróért elvihető egy 36EUR havidíjas csomagban. (~9500ft/hó) , ez nagyon jó ajánlat szerintem. Kíváncsi leszek ehhez képes a hazai T mit fog produkálni
[ Szerkesztve ]
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
pzstm
titán
-
legiaap
félisten
Egy két hasznos kiegészítő.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Drbonci
aktív tag
Mondtam én tegnap hogy vmit csinál a t-mob a készüléklistával , ezt a fehér retket hagyhatta volna, egy S2 jobban tetszene a nyitólapon árral .
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest