Hirdetés
- Az iPhone 17e is várományosa a Center Stage kamerának
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
c0p
csendes tag
sziasztok!
nagy segitsegre lenne szuksegem. szakmai kerdesem lenne. gyakran csinalok nyomdai munkakat photoshopban es eddig mag 707-es monitorom volt. semmit nem allitottam a photoshop-ban, siman az alap beallitasokkal futtattam. ket hete vettem egy samsung 957-est, aminek orulok is jol. szebb kepe van rgb-ben, jobb, etc... viszont eszrevettem, hogy cmyk-ban teljesen mas szinekkel jeleniti meg a regi munkaim (sokkal sotetebbek) es, ha azokat rgb-be konvertalom es elmentem, sotetek is maradnak. hogy erthetobb legyen: a regi munkaim nem ugy jelennek meg, mint pl. a laptop kepernyojen es a mag-on (ez a ketto teljesen hasonlo tonusokban mutatja meg, a samsung sokkal sotetebben).
ez meg nem lenne akkora baj, mert akkor a regi munkakat, ha elo kell venni, eloveszem a laptopon. viszont azota volt 4 CMYK munkam is. a samsungon megcsinaltam, majd rgb-t is kepeztem beloluk es szepek maradtak. a samsungon az rgb es a cmyk verzio is teljesen hasonlo tonusu. a laptopra atrakva is szinhu maradt az rgb verzio, ellenben a cmyk verzio total mas lett. sokkal vilagosabb. (egy picit, mintha rgb megjelenito programban neznel cmyk-t) ezt hol lehet korrigalni? kardinalis kerdes, mivel folyamatosan dolgoznom kell es igy total mas cmyk jon ki a samsungon, mint barmi mason!!! es a nyomdaban viszont a masik ketto monitoron megjeleno szintonusok jonnek vissza, nem a samsungon latottak! (photoshop cmyk color beallitasok mindkettonel ugyanarra van allitva es a cmyk-kat sem acdsee-ben neztem, ahol alap, hogy vilagosabbak)
probaljatok segiteni minel elobb plz! nehogymar ez monitorhiba legyen es nem lehet rendesen cmyk-ban dolgozni vele, mert ilyenrol meg soha nem hallottam.
Aktív témák
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elindult a Fallout TV sorozat 2. szezonja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen switch-et vegyek?
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Call of Duty: Black Ops 7
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung odyssey neog8 4k240hz 2hón híján 3 év oázis garancia pixel garancia ill. premium kalibrálás
- Philips Evnia 49M2C8900L/00 Gaming Oled Monitor
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Wacom DTH-2200, (Cintiq 22HD touch) - 21,5" Digitalizáló tábla- Full HDs - Több db
- Dell S3425DW Monitor 120 Hz
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest