Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Aktív témák
-
Csabi29
csendes tag
Sziasztok!Két Napja vásároltam egy 940BF tipusu monitort,régota szeretem volna LCD monitort és mivel az elözöCRT-M 17-es volt igy 19-re akartam váltani ugy voltam vele hogyí a nagyobb még is csak jobb több szempontból.A samsungokról jókat hallotam és a 3 év Garancia is csábitó volt és elkezdtem nézegetni aztán valahogy rá eset a választásom,annak elenére hogy engem a válaszidő nem nagyon érdekelmert szinte abszolut nem játszom a gépen inkább csak netezem és képeket nézegete vagy videokat.És itt el is jutotam a problémámhoz,nagyon furcsa és zavaró hogy nem olyan éles a képe mint a CRT nek volt,nem gondoltam volna hogy ennyire pixeles,a barátnőmnek a cégnél egy AG neovo 17-es LCD-je van és szerintem az nem enyire pixeles.Kérdésem lenne hogy nem jól választotam vagy kissebbet kellet volna vennem esetleg más márkának az LCD-je szebb képet ad?Ebben kérném a segitségeteket és elöre is megköszönöm ha segitenétek tanácsokal mert annyira nem értek a monitorokhoz.

Aktív témák
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest