- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musicking
aktív tag
-
emre
veterán
válasz
MPowerPH #3973 üzenetére
ilyen problémám nekem is volt.
De volt olyan is hogy a jutalmat nem tudtam felvenni náluk, mert akkor dobott ki a game.
Átmentem a duty-hoz.De most egy olyan mod-dal tolom ahol el lehet szedni a ruhát is, mondjuk egy sorozat után nem marad 100%-os a cucc még fejlüövés esetén sem, de akkor is ingyé van.
Ja, ez a mod az Old God Stalker, sajnos linket most nem találok. -
emre
veterán
válasz
MPowerPH #3968 üzenetére
pill.
mindjárt keresek neked valami okosságot...mod: már meg is van: stalkercs_map_zone_big
Ezen frankón látható hogy mit hol talál az ember a zónában, illetve melyik küldinek mi a vége.
A Limanszki híd elfoglalása után érdemes frakciózni kicsit, már ha eddig nem csinálta az ember. A különböző küldikkel lehet kis pénzt is keresni, vagy akár az egyszerű hullarablásból is szép pénz eshet le. -
emre
veterán
válasz
MPowerPH #3964 üzenetére
Szia!
Nem tudok róla hogy lenne Limanskban kereskedő, vagy akár fejlesztéssel javítással foglalkozó tag. Exo-t a freedom bázison lehet venni. És ha nem használsz könnyítő mod-ot lehet egy ruha kevés lesz.
mod: de van fasza ruci a duty-nál is, megfelelő fejlesztéssel elég jó a bulletprof-ja -
Dimitryj
aktív tag
válasz
MPowerPH #3524 üzenetére
Ja hát nem ártott volna bele valami olyan funkció legalább mint a Fallout3ba hogy tudsz várakozni és nem kell a full sötét éjszakában bóklásznod odakint.
Tudna nekem segíteni valaki rejtekhely ügyben? Van egy markerem a térképen, Ynatar - Red Forest átjáró mellett van egy épületben egy stash és nem tudom hogy lehet meghámozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged