- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timstrike
tag
válasz Antonius1978 #37350 üzenetére
Itt a nem Megás Pain of the Past magyarítás [link]
-
Antonius1978
addikt
Most nezem a YT-on, hogy van Stalker Gamma, Escape from Pripyat, Dark Signal, Expedition nevu mod, egeszen erdekesnek tunnek, valaki probalta oket?
-
PeL
addikt
válasz Antonius1978 #37353 üzenetére
Én csak az Escape from Pripyat-ról tudok nyilatkozni, ezzel játszok épp. Fentebb már írtam róla pár mondatot. De még mindig azt mondom, hogy jelenleg nálam ez az ultimate stalker élmény. Szó szerint él a Zóna, folyamatosan történnek benne az események, itt aztán tényleg nincs olyan hogy A-ból B-be haladás során nem találkozol senkivel vagy semmivel. Olyan plusz dolgok vannak benne, amiktől garantáltan akár több száz órára le tud kötni. Kellően nehéz is azt tegyük hozzá, az ellenfél stalkerek elég jól lőnek, és kezdő cuccokban 1-2 találat elég hogy kifeküdjön a játékos. Eszméletlen sok cucc van, ezer féle fegyver, hozzájuk ezer féle lőszer, armor, crafting item, mert még crafting is van, lehet venni idővel saját crafting asztalt amivel akár saját magadnak állíthatod elő a dolgokat, így nem kell sok pénzért megvenni majd őket. Ezen kívül rengeteg apróság, amik hozzátesznek a gameplayhez.
Egyébként a GAMMA és az Escape from Pripyat alapjai ugyanazok, előbbinél pl. nem lehet fegyvereket venni a tradertől, hanem mindent neked kell megszerezned, majd azokat használhatóvá tenni. Survival-osabb elméletileg.
Azóta már 1x - 2x crashelt nálam, teljesen random. De mondhatni ezek már megszokott dolgok modolt stalkernél, sajnos hiába bővítették 64-bitesre a motort alatta, ugyanúgy egy magot használ csak a játék aktívan. Ettől függetlenül nálam teljesen jól fut fps ügyileg, és baromi jól is néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
-
Antonius1978
addikt
Vissza kellett oolvassam amiket irtal, igy sokkal erthetobb amit irtal, engem is megfogott, eleg jonak tunik, az a lenyeg, hogy ne legyen olyan nehez annyira mint a Misery, mert azt 3x elkezdtem es 3x hagytam abba kb, egyszeruen idegesito es idohuzas volt...Majd valamikor felteszem a gepre, a Moddbrol kell lszedni, es annyi, vagy meg kell valami masis hozza?
Amugy lattam egy Fallout 4 modot, ami Stalker, az is nagyon jonak tunikErdekes, jopofa, ahogy sutik a szalonnat Majd holnap meg dumalunk, csak akkor fogok raerni
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Antonius1978 #37356 üzenetére
Sem a GAMMA-t sem az Escape from Pripyat-ot nem tudod letölteni Moddb-ről. Saját Discord szervere van mindkettőnek. Csak az alapjukat, az Anomaly-t tudod onnan leszedni.
https://discord.gg/stalker-gamma <-- GAMMA modpack
https://discord.gg/efp <-- Escape from Pripyat modpackFellépsz és minden le van ott írva, mit honnan kell leszedni, meg hogyan kell telepíteni. Némi angol tudás nem árt ha van. Nem bonyolult egyébként, legalábbis ami az EFP-t illeti.
-
shield
Topikgazda
válasz shield #37358 üzenetére
Azt hiszem én hatalmas tévedésben voltam. A címéből azt gondoltam, hogy ez egy új történetű mod, megspékelve mindenféle jóval. De ezzel csak az Anomaly-t lehet megváltoztatni rengeteg lehetőséggel, nincs új sztorija, csak dolgokat változtathatunk meg benne. Végül is az Anomaly-t játszuk, csak máshogy.
Ha nem tévedek, akkor így van?S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Yutani
nagyúr
Ezt láttátok már? Én nagyon adnám! [link]
#tarcsad
-
PeL
addikt
válasz Yutani #37360 üzenetére
Ez csak egy rajongói koncepció, nem valós fejlesztés. Jó lenne az tuti.
shieldIgen, mivel az anomaly-ra épül, értelemszerűen annak egy modifikációja. Nekem viszont ez is teljesen új, nem játszottam még soha az Anomaly-val sem. Viszont az Escape from Pripyat még erre is rátesz több mint 320 kisebb nagyobb modot (gameplay modifikációk, extra fegyverek / fegyverkiegészítők, grafika, hangok, UI / kényelmi modok, időjárás stb. (pl. shiftet nyomva tartva automatikusan átpakol minden itemet amivel rámutatsz a kurzorra a karaktertől a ládába, vagy hullából a karakterre, ezáltal nem kell minden egyes itemre duplán kattintani amit ki akarsz / át akarsz pakolni) . Mondhatni teljesen megváltoztatja, lényegében csak az alapjai maradnak meg.
17GB körül van az alap Anomaly, ez mellett van még egy 24GB-os mod mappa pluszban. Csak hogy érezd mennyi minden kerül még bele kb
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Hangulatos kép
-
Dhampir
félisten
-
PeL
addikt
válasz shield #37369 üzenetére
Már kb második hete játszom vele. A fő küldetést el sem kezdtem, csak jöttem - mentem, harcoltam, szedtem a lootokat, meg csinálgattam a random mellékküldiket
Azért múlt idő, mert tegnap jött ki a 4.1-es verziója a modpacknak, olyan változásokat tartalmaz amik miatt muszáj új játékot kezdeni. Pedig már épp megszereztem az exoskeleton-t is
Jelenleg számomra megunhatatlan. Benne van az amit mindig is hiányoltam a stalker játékokból: Kiszámíthatatlanok benne a történések, tele van élettel a Zóna, kellően nehéz, sok óra játék után is van benne kihívás. Ezek mellett 100%-ig testre szabható benne szó szerint minden.
És akkor még nem is említettem, implementálva van a Warfare mód is, ami a Clear Sky féle frakcióháborút jelenti, és elvileg működik a sztori módban is bizonyos beállítások mellett. Ez kb. hab a tortán, ha majd egyszer megunom a jelenlegi formáját, majd ezt is ki fogom próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
Tegnap ujratettem a jatekot egy jo baratomnal, aki Stalker megszalott (55 eves) es meg tavaly marciusban lementettem neki az AMK Devolutiont es mindent ami kell hozza, es ma en is kedvet kaptam, hogy ujrajatszodjam, de a magyaritast mar nem tudom leszedni, mert nincs TZS oldal, valaki fel tudna nekem tolteni?
-
Dhampir
félisten
válasz Antonius1978 #37371 üzenetére
Talán shield fórumtárs stalkermods oldalán a Letöltések között, "COP - AMK 2.0 Devolution" és a Google linken? (Úgy vettem észre, hogy a Mega elérhetőség üres mappákat rejt, de azért ellenőrizd.)
shield fórumtárs másik címen lévő stalkermods honlapjának elérhetősége: stalkermods
Ez pedig a harmadik címen talélható elérhetőség: shieldstalker
[ Szerkesztve ]
-
-
' Tzs ,
senior tag
válasz Antonius1978 #37371 üzenetére
Kissé eltűntem az utóbbi időkben, multiplayer szerverekkel dolgozunk erősen
Antonius: örülök, hogy hiányolod az oldalam, ezek szerint van értelme életben tartani még.
A domaint nem hosszabbítottam meg, így elérhetetlenné vált, meg vannak a szolgáltatómmal is problémák, de az oldal megvan még igyekszem mielőbb feltölteni újból. Eredetileg egy nagy fórumot szerettem volna a blog helyett, de csak magamnak nem akarom beállítani, csak ha van igény rá, például ezen vagy más közösségnél.
Feltöltöttem gyorsan a linkeket, az oldalak visszaállításához még szükségem van némi időre [link] remélem megtalálod amit keresel[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/
-
Antonius1978
addikt
válasz ' Tzs , #37375 üzenetére
En is orulok, hogy el lehet erni az AMK-t, a tobbit nem neztem, mert a magyaritas kellett nekem, de a tegnap aztan elhoztam a havertol, mivel kesore valaszoltatok.
Epp jo, hogy megvan az AMK kepekkel alatamasztott leirasa, mert epp a gyarban vacakolok valami doksik utan Sebhelyesnek, annak idejen asszem szova is tettem, hogy a magyaritasban pontositani kellene hogy megis hol keressuk, mert ha nem, bolyonghatunk egy rakas idot, anelkul hogy rajonnenk, most kivancsi vagyok, hogy hol is vannak, mert nem jut eszembe - no meg is van, a lezuhant helikopter mellett ami a gyarba csapodott be[ Szerkesztve ]
-
' Tzs ,
senior tag
válasz Antonius1978 #37378 üzenetére
Ja hát ráment pár órám hogy visszaállítsam ... Örülök. Majd felteszem a végleges helyére ha eldöntöttem hova költöztetem az oldalt...
-
Antonius1978
addikt
válasz ' Tzs , #37379 üzenetére
Az jo lenne, ha ujra meglenne az oldal a felpakolt cuccokkal, mert ma osszeirtam a modok listajat ugy nagyjabol amikkel jatszodtam, es majd a havernek fel akarom oket tenni szerre, mert szepen boldogult az AMK-val is, annak ellenere, hogy csak az alap COP-t nyomta vegig vagy 100x
-
' Tzs ,
senior tag
válasz Antonius1978 #37380 üzenetére
Mindenképp meglesz. Csak kérek egy kis időt, amíg rendeződnek a dolgaim az elkövetkezendő hetekben. A fenti linken elérhető az oldal és én nem láttam hibát a linkek közt eddig, ha bármi hibát tapasztaltok írjátok meg.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz ' Tzs , #37385 üzenetére
Koszi szepen, hogy idot szantal a dologra, jo lenne, ha valakinek lenne ideje, hogy az osszes modot egy helyre tegye, es kotegelve, magyaran a Gamedata mappat .DB allomannya alakitani, akkor nem kell semmit vacakolni, a DB-ket masolod be a megfelelo alkonyvtarba, es kesz is, a modokat is konnyen lehet igy csereberelni.
A Chernobil Chronicles latom nincs kozottuk, azzal szerettem volna jatszani, ujbol, na de sebaj, majd maskor. -
' Tzs ,
senior tag
válasz Antonius1978 #37386 üzenetére
Szívesen. De hogy nincs: [[COP] CHERNOBYL CHRONICLES] itt eléred, itt pedig feltöltöttem a magyarítást: [Magyarítás – TzsWeb] Ezt én nem tudom, hogyan kell csinálni, de van egy nagy tárhelyem meg tudjuk oldani ha kell, vagy csinálunk egy FTP tárhelyet esetleg...
[ Szerkesztve ]
-
' Tzs ,
senior tag
válasz Antonius1978 #37388 üzenetére
Javítva a magyarítás link: [[Magyarítás – TzsWeb]]
Kell még egy kis idő hozzá...egyébként erre én is gondoltam már. Ha tényleg van igény erre a blogra akkor lehet kérek egy kis segítséget Tőletek Nem az feltétlenül az üzemeltetésben, hanem az adatok összegyűjtésében. Alapból az oldalt úgy szerettem volna csinálni, hogy minden modhoz legyen ajánló, 3 bemutatókép és a linkek, videók (ahogy illik ugye) de mivel elmaradtam a SoC modok tesztelésével így egy időre megállt a bejegyzések írása. Ami tartalom nincs fent de szeretnétek hogy meglegyen az "adatbázisban" privátban küldjétek el nekem. Igyekszem valami bemutatót írni majd hozzájuk, de a linkeket mindenképp megosztom majd, hogy elérhető legyen nálam is. Amit tudok feltöltök a TzsWeb-re is de nekem is vannak korlátaim, 10-20GB-okat nem tudok tárolni, de tudok rá megoldást csak szükségem lehet a ti támogatásokra is...A játékszerverek üzemeltetését is közösségi erővel hoztuk össze, itt is működhet ez, ha tényleg van igény erre
Egyébként Laris-t magyarításait is mind kiraknám az oldalra, ha segítetek összeszedni őket. Kiemelt fontosságú, hogy a magyarításhoz a hozzátartozó mod fájl, vagy a hozzáférési linkre is szükségem van![ Szerkesztve ]
-
' Tzs ,
senior tag
válasz ' Tzs , #37389 üzenetére
Nem hiszem el, hogy másodszorra is szarul sikerült a link beillesztés...itt a közvetlen: [Csernobili Krónikák - magyarítás – TzsWeb]
-
Laris2
senior tag
"Ha tényleg van igény " Ez már egy ideje aktuális, a topikban. Más. Elkészült a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobil - Secret Trails 2 (OGSR motoron) fordítása, és az NS 2016-ossal is jól haladok, mindkettő kézi fordítás. Azért gondolom, valakit csak érdekel. Ezek felújított modok, és ha már hozzányúltak, javították a hibákat, és az elképzelésük szerint újra formázták. Ez főleg az ST-2-őn látszik.
-
Antonius1978
addikt
Hat nem tudom, hogy mennyi igeny van ra, en mar ugy vagyok vele, hogy lassankent unni kezdtem, mivel a magyarul elerheto modokat tobbszor vegigvittem, es az angolul elerhetoek egy reszet is, a tobbit ugye nem, es mar sok ujat nem tud mutatni a jatek, lassankent kezdem unni a hibakat, az olyan kuldeteseket, ahol foloslegesen setaltatjak a jatekost, pelda erre egy jobbacska mod, asszem angolul toltam, A-bol mentel B-be, onnan vissza kellett caplass A-ba, hogy onnan menj C-be, vissza A-ba, onnan D-be, stb ez rohadtul unalmas es idoigenyes, pedig egy egyszeru teleportalassal meg lehet oldani az ilyesmit, a SoC modok nem igazan vonzanak, valahogy nem tetszik a fohos menedzselese, vagy ilyesmi, meg a mas beallitottsaga a jateknak, nem is tudom megfogalmazni.A palyak is unalmasak mar, hisz legalabb par szazszor jatszodtam mar rajta stb stb.Persze ha jon ki ujabb mod, ami picitt mas tortenetileg, meg masok a palyak, az erdekelni fog.
Laris2 : Nem is muszaj TZS akkor oldalt csinaljon, az osszes modot be kell pakolni kulon egyenkent leirassal a fejlecbe, oszt jo napot...
-
Dhampir
félisten
válasz Laris2 #37393 üzenetére
Biztosan van, akinél csökkent az érdeklődés, ám más felhasználóknál akár nőhetett is rá. Akik gyakrabban játszhatnak, azok könnyebben ráunhatnak, ha a játéknak már minden zegét-zugát felderítették és kiismerték.
Szükséges egy megújuló vagy éppen felébredő "éhség" és a sajátságos környezetnek a vonzása, ami minduntalan képes visszacsalogatni a rajongókat. A Zóna folytonosan változó élettér, kétszer sohasem fordítja feléd ugyanazt az arcát.
Halottátok már? Egy Szula becenevű sztalker éppen tagokat toboroz az expedíciójába. Egy megfeneklett hajót kell felkutatni a zatoni körzetben, valamiféle Szkadovszkot. Nem könnyű a terep, az ismert földitől merőben eltérő azonosítatlan létformák is észlelhetőek.
A vezető egy Szultán nevű tapasztalt sztalker információjára hagyatkozik, aki remek terepismerettel rendelkezik. Ha gondolod, te is csatlakozhatsz ehhez az izgalmas expedícióhoz, a srácoknál kell előre befizetni. Képzeld, minden van náluk, egész úton csak lazán sétálni kell mellettük, olyan lesz ez, akár egy őrületes kalandtúra. (Csak jóval később szivárgott ki az információ: a Szula név valójában Szultánt takarja.)[ Szerkesztve ]
-
-
' Tzs ,
senior tag
válasz Laris2 #37393 üzenetére
Laris: Ne vegyél mérget rá, hogy meddig tudom fenntartani A TzsWeb nem azért szűnt meg, mert nem tudtam fenntartani, hanem mert más terveim vannak évek óta. A blog írás egy teszt volt, szerettem, de nem ez a tervem a továbbiakban.
Antonius1978: részben egyet tudok érteni veled. Én igaziból nem unom a stalker modokat, hanem alkalmanként kell szünet. Van hogy hetekig csak stalker modokat nyomok, mert magát a játékot szeretem, az utolsó pld a shield által fordított Diverzáns volt azt 4x játszottam végig. Az angol modokhoz nem tudok hozzászólni, neki sem állok és így sajnos sok élményen nem is esek át. A felesleges mászkálás idegtépő valóban -ne ezzel nyújtsuk ki a játék idejét- és " a SoC modok nem igazan vonzanak, valahogy nem tetszik a főhős menedzselese" nekem sem. Ha a menedzselős része hasonlítana a CoP-hoz akkor tetszene. Állítólag erre is van mod, hogy a SoC ilyen felülete a CoP-hoz hasonló legyen, de én még nem találtam rá. A szünet után pedig mindig nagy élvezettel vágok bele a Zónába.
Igen a fejléces dolog is jó lehet, de a már megírt tartalmakat nem fogom kidobni Egy ehhez hasonló fórumot akarok csinálni [link].S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/
-
Dhampir
félisten
válasz Antonius1978 #37394 üzenetére
Nekem a Zóna világának a bejárása és bejárhatósága élményt ad. A teleportálás valóban praktikus, de leegyszerűsíti a játékot. Talán a sétaidő kitöltése váratlan fordulatokkal, újabb szálakhoz kapcsolódással feldobhatná az unalmasabbnak érzett pályákat.
-
Alusky
aktív tag
[kép]
Kinek mi jut eszébe a háttérről?Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
Antonius1978
addikt
válasz ' Tzs , #37397 üzenetére
Emlekszem meg erre a forumra, regisztraltam is, de a dolgokat megis itt beszeltuk meg, nem ott, oda esetleg az adott modok problemait lehetne tarolni, kepekkel stb, meg legyen egy hivatkozas akkor egy olyan oldalhoz, mint amilyen az elozo volt, hogy lehessen olvasni rola, meg meglegyenek a hivatkozasok...
Dhampir : az egyik modban ezt ugy oldottak meg, hogy szuntelenul spawnoltattak a szornyeket menet kozben, na az meg idegesitobb mint a sima maszkalas...
Alusky, nekem semmi sem villan be...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest