-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
A Fraps progit szoktátok használni FPS-mérésre?
Vajon folyamatosan kiírja-e játék közben az értéket?
-
rétisün
veterán
válasz Dhampir #21755 üzenetére
igen, folyamatosan kijelzi, a képernyő akármelyik sarkában.
(#21750) dodopek: ja, és Zoltán nap is, mellesleg
(#21756) hubai1979: erre van másik topik
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Dhampir
félisten
-
kekeeci
senior tag
válasz shield #21762 üzenetére
Szerintem csak a "fegyverb_ziknak" rakták be, hogy jó legyen nekik. (nem sértésként írom, kicsit én is az vagyok )
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
sklopp
őstag
Üdv sztalkerek! Az AMK-ban (újra kezdtem) még az elején van egy olyan meló, Torpedó nevű vadászt kell elkísérni egy találkozóra, lényegében testőrködni. Oda is érünk a Mocsár közepére, ahol egy másik koma gitározgat a tábortűz mellett, Torpedó itt megáll és nem csinál semmit, a másik énekelget-gitározgat és ennyi. Most mi a helyzet ilyenkor, van valami egyéb teendő, hogy történjen valami?
-
kislaki92
senior tag
-
hubai1979
őstag
Én már leszedtem eszt a modot nem működöt, dehát én messze vagyok tőletek tudásra.
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
hubai1979
őstag
Nézetek széjjel az oldalon.
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz ReznovMan #21773 üzenetére
De annak továbbra sem látom értelmét, hogy:
- egy rakat, uo képességű fegyver van, ami csak külalakban más (ez elégé megnöveli a sz.gép leterheltségét és nem ad a játékélményhez annyit - nagyon nem tud felizgatni, hogy az AK faanyagát hogy, mivel pácolták, hogy az a színárnyalat összejöjjön -> talán még egy SoC mod-ban volt, hogy pl. egy tucatnyi textúra közül válogatott az AK(SU)-74-ekhez rajzolatot és emiatt akadt is rendesen a játék a gépemen)
- überbrutál fegyverek és lőszerek özöne, ráadásul már egy ilyennel is kezdhetsz, amit már csak az ellenfelek ésszerűtlenül megnövelt számával és az emiatt lehetetlen küldetésekkel tudnak "ellensúlyozni" (vagy az egész játék átmegy lara croft-ba, a'la smrter mod)Az alapjátékban és részben az SGM mod-ban (a rang rendszer, az első szerelő korai elhaláloztatása - igaz, az ellenpéldák még mindig többségben vannak ) is van törekvés arra, hogy az ütősebb dolgokat csak lépésről-lépésre és ne egyből kaphasd meg, ami nagyban hozzájárul a játékélményhez.
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
Dhampir
félisten
válasz Balathruin #21761 üzenetére
Köszi szépen a tippet, sikeresen bekapcsoltam.
Bal oldalon egy függőleges oszlopban körülbelül a képernyő negyedét elfoglalja és olyan betűket használ, hogy nem lehet kivenni a sok adat közül az FPS-re vonatkozót.
-
Dhampir
félisten
válasz Balathruin #21785 üzenetére
Feltehetően.1600x900, 15,6" laptop-kijelző.
Az is zavaró, hogy a statisztika elvesz a látótérből, hiszen elfoglal egy izmos sávot a képernyőn.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz Dhampir #21786 üzenetére
Hát nálam a max. általában 1152x864 szokott lenni, részben azért mert ezen a felbontáson még van 85Hz (később is van, de azt inkább tiltja a monitor, hogy ne legyen túlhajtva, de amúgy hibátlanul megjeleníti), meg azért mert az integrált kártyával így lehet szép tempóban nyomni. Amúgy már megszoktam ezt a felbontást. Talán a Dead Island az ami 1280x1024-en megy maxon.
-
kekeeci
senior tag
válasz kekeeci #21765 üzenetére
Még egy kicsit a fegyverb.. , akarom mondani a fegyvermániásokról.
A következő képen a Szidorovics melletti ládám tartalma látható - L.E.G.E.N.D.A.R.Y. mod, Kordon és Szeméttelep, messzebb még nem jutottam.Úgy szeretem, ha minden elérhető fegyverből van benne egy teljesen felszerelt, betárazott darab. Én ilyen hülye vagyok...
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
kekeeci
senior tag
válasz Aarpok #21793 üzenetére
Én is csak max négyet-ötöt használok, de azért begyűjtöm az összest - ilyen harácsoló vagyok. (drágaszág)
-
kekeeci
senior tag
válasz Antonius1978 #21795 üzenetére
Így van.
-
shield
Topikgazda
válasz kekeeci #21792 üzenetére
Naa nee baa... tök ugyanezt csinálom én is minden modban.
A Brazban a jobb fegyverekből van 40-60db is felszerelve betárazva, hozzá teszem azokat csak az Alfa csapatoktól lehetett begyűjteni. Ami előfordul a játékban abból mind begyűjtve.
Egy kicsit megnyugodtam, akkor ezek szerint nem vagyok egyedül.[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
rétisün
veterán
válasz shield #21797 üzenetére
akkor lehet, velem van baj, hogy nem szedem össze az összes fegyvert? persze kipróbálom, ha újat találok valamelyik megboldogultnál, de aztán el is adom, ha nem tetszik....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
shield
Topikgazda
válasz rétisün #21799 üzenetére
Akkor ezt nézd meg, a Legendary raktáram!
Egyszer majd megmutatom a Braz raktáraimat, egyik Janovban van a másik a Szkadovszkon. Két helyen kellett tárolnom, mert nem bírta el a játék másképp.
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest