Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
-
-Jackson-
őstag
Heavy Tools? árban 10k körül/alatt, helyet nemtudok, mert vidéki vagyok
jól néznek ki, nekem van 2 db, uncsitesómnak is vagy 3, bár azok asszem nemmind kapucnis.
más: adidas/puma melegítőt hol/mennyiért kb? esetleg a nike cortez szériához hasonló egyéb márka? 35k-ért nemszivesen vennék egyfelsőt meg egy alsót. -
baliii
senior tag
stop shop ket helyen is van de amirol en beszelek az az euro center mellett van, arpad hid pesti hidfon felszallsz az 1es vilire, es elmesz vele a vegallomasig (persze buda fele
) ott van az euro center, es onnan meg mar laccik a stopshopő, kb 100-200m lehet onnan
tudnatok ajanlani valami jo kabatot 20-25ezerert? olyan sherpa stilusut, vagy pont azt -
hungeek
senior tag
stoplis cipőt ne vegéyl betonra mert nem oda való

amúgy meg én a lotto teremcipőmet 8.9-ért vettem, nagyon jól bírja már majd 1 éves. Seaside-ban vettem (bár lehet hogy akkor még Giacomelli volt ott....) Auchanban Budaörsön.Pumat-t nem ajánlom teremcipőből mert 2 haveromnak is jön szét.
jah... én még továbbra is várok 5leteket (már tavaly nyár óta) hol lehet nagyobb választékban Tommy Hilfiger, GAP, Old Navy cuccokat venni itt MO-n? (jelenleg florida-ból és toronto-ból hozatom a ruháimat de jobb lenne ha itthon is be tudnám őket szerezni
) -
baliii
senior tag
nemtom van-e mar pulcsid, de eurocenter melletti stopshopban van egy bilabong bolt, es ott elvileg 15K egy pulcsi, de most olyan cucc van hogy ha 15-ert veszel egyet valaszthatsz megegyet, tehat egy pulcsi 7.5K-bol kijon, ami manapsag nem rossz ar egy markasabb pulcsiert
mas: zero cuccokat csak a speedben lehet kapni, esetleg tud vki nagykert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- BestBuy topik
- Packeta
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](http://www.concretebeach.com/images/products/EM-43-04-03-fs.jpg)
), meg a mintázat színe is másabb rajta.
jól néznek ki, nekem van 2 db, uncsitesómnak is vagy 3, bár azok asszem nemmind kapucnis.
) ott van az euro center, es onnan meg mar laccik a stopshopő, kb 100-200m lehet onnan
amúgy voltam ausztria és volt ott egy ilyen styler dexka bolt ahol lehetett ilyen cumókat kapni csakhát 60 euroóe