Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem nyithatunk minden kérdésnek topikot, a többi már meglévő topikban próbálkozz!
-
Hestiana
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mert el vagyok keseredve.
Tavaly vettem használtan, itt a Prohardveren egy, a Red Tower Computer-től származó memóriát, ami sajnos megadta magát, és a céget nem tudom elérni. Hiába van rá 5 év garancia, egyszerűen fogalmam sincs mit tegyek.
Egy Corsair memóriáról van szó, a gyártónak írtam levelet, még nem válaszoltak, de félő, hogy azt mondják sajnáljuk.
Cégjegyzékben megnéztem őket:
01-09-887176
WORLD PC Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
1225 Budapest, Csút u 2/b. 1. em. 4.
Adószám: 14062614-2-43.De az elérhetőségek amiket az interneten találtam, vagy a jótállási jegyen és a számlán szerepel, egyszerűen egyik sem működik. Se vezetékes, se mobiltelefon, és a gmail is visszadobja a feléjük intézett emaileket.
Tudja valaki esetleg, hogy van e JOGUTÓDJA az említett cégnek, vagy működő elérhetőségük, esetleg mit tudok még tenni az üggyel kapcsolatban? Melyik Nagykerrel álltak kapcsolatban, hogy esetleg őket hívjam. Egy ilyen drága memóriát az ember nem szívesen dob ki a kukába, egy hanyag cég miatt

Gondolom személyesen oda menni sincs értelme, mert már rég összepakoltak, és csapot papot otthagyva menekülnek.

Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest