- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Magisk
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telefonjavítás, szerviz
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem nyithatunk minden kérdésnek topikot, a többi már meglévő topikban próbálkozz!
-
Hestiana
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mert el vagyok keseredve.
Tavaly vettem használtan, itt a Prohardveren egy, a Red Tower Computer-től származó memóriát, ami sajnos megadta magát, és a céget nem tudom elérni. Hiába van rá 5 év garancia, egyszerűen fogalmam sincs mit tegyek.
Egy Corsair memóriáról van szó, a gyártónak írtam levelet, még nem válaszoltak, de félő, hogy azt mondják sajnáljuk.
Cégjegyzékben megnéztem őket:
01-09-887176
WORLD PC Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
1225 Budapest, Csút u 2/b. 1. em. 4.
Adószám: 14062614-2-43.De az elérhetőségek amiket az interneten találtam, vagy a jótállási jegyen és a számlán szerepel, egyszerűen egyik sem működik. Se vezetékes, se mobiltelefon, és a gmail is visszadobja a feléjük intézett emaileket.
Tudja valaki esetleg, hogy van e JOGUTÓDJA az említett cégnek, vagy működő elérhetőségük, esetleg mit tudok még tenni az üggyel kapcsolatban? Melyik Nagykerrel álltak kapcsolatban, hogy esetleg őket hívjam. Egy ilyen drága memóriát az ember nem szívesen dob ki a kukába, egy hanyag cég miatt

Gondolom személyesen oda menni sincs értelme, mert már rég összepakoltak, és csapot papot otthagyva menekülnek.

Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest