Hirdetés
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toncsiii93
tag
Sziasztok! Tudnátok segítenI? Olyan kérdésem lenne hogy tudnám előhozni a recovery menüt? Romot akartam telepíteni sikerült rootolnom, recoveryt telepíteni. de a rom feltelepítése utána bejön a sony ericcson logó, de nem bootol be és nem tudom behozni a recovery menüt sehogy sem. Tudnátok segítenI?
-
Zoli54213
aktív tag
Azért már valami jöhetne Xperia Play-re is....ha nem is ICS, de valami frissítést szivesen látnék...
-
leslie_smith
aktív tag
Nekem a kép nagyon bejön.A memék már ide is eljutottak.
-
hurrikan
addikt
Itt írtam egy részletes cikket a Sony és mások ICS frissítéseiről, valamint a PLAY történetéről, és a 4.0.3 valamint a 4.0.4-ről amiket a Sony kiadott:
-
Cobalt14
tag
-
hurrikan
addikt
arcS-en én jóideje a gyári ICS-t használom, semmi gond vele. Kb. 20megával eszik több RAM-ot mint a GB.
De ezt a Sony ügyesen megoldotta egy un. teljesítmény karbantartó programmal. Amiben letilthatod, lefagyaszthatod a többlet RAM-ot fogyasztó funkciókat, mint pl az élő hátterek, facebook inside, ANT+, vírusírtó stb.
És akik ezeket nem használják, lefagyasztják, jó 35-40mega RAM-ot nyernek vissza. Ami által már több a szabad RAM mint a GB-ben.
Tehát nem kell aggódni. A Sony kiválló munkát végzett. -
Rotate
veterán
így van, ahogy a Sense is megeszi a magáét, és a Sony saját programcsomagja is...
maga a Sony is figyelmeztette erre a usereket, hogy több ramot fogyaszt az ICS, szal csak saját felelősségre frissítsen mindenki... tehát mondom, nem biztos, hogy őszinte lesz a mosoly, ha frissülnek az egy magos 512 ramos telók... (Nexus S kivétel, ott nincs annyi szemét...)
-
Rotate
veterán
az ICS appek általában több ramot igényelnek, így ha elfogy a ram, a legtöbb esetben fel lehet majd dugni a gpu gyorsítást... most nem CM9 meg Google féle csupasz androidra gondolok, hanem a gyártói verziókra... S2-n is kb 100 megával több a foglalt memória ICS alatt mint GB alatt, és az a pár oldalnyi hsz amit xda-n elolvastam a már kiadott verziókról a SE készülékekre, az is azt támasztja alá, hogy folyamatosabb volt a rendszerük GB alatt...
de fene tudja, lehet később jobb lesz...
-
Youri
veterán
A Sony spórol erősen, most már ezen is
-
ló úr
őstag
wp7
Rotate:
várjátok csak a messiást, fogyjon a ramotok, akadjon a rendszeretek :ĐĐĐĐ es szép gyereknapot mindenkinek!
-
Valzor
aktív tag
Akár, hogy is, a Samsung példát vehetne a Sonyról...
-
mrlujoak
veterán
Vásárolt mostanában valaki PLAY-t, mondjuk a T-mobile-tól?
(mostanában alatt úgy áprilist, májust értem) -
fatal`
titán
válasz
johny dragon #140 üzenetére
Az összes tavalyi SE-ben MSM8255 van, így a Rayben is.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Ó, pedig a ray is MSM8255.
Xperia ray white paper -
littlelion21
addikt
válasz
De, az.
-
johny dragon
aktív tag
válasz
quailstorm #7 üzenetére
Hiszen az Xperia Ray nem MSM8255-ös... Egyébként amikor rákerestem erre az oldalra, akkor kijött egy olyan találat, mely szerint elérhető már a béta verzió pont a PLAYre. Ennek ellenére tényleg nem lesz. Legalábbis e szerint.
-
hurrikan
addikt
Ez már csak azért is biztos hogy így van, hiszen eljutpttak egy olyan béta2 fázisig, amit bárki szabadon tesztelhetett, amitől egy köpés lett volna a végleges változat. Tehát ha munka 90%-át már elvégezték biztos nem állították volna le, avagy tolták volna el bizonytalan időre a frissítést. Nem az a helyzet mint a Motorola vagy Samsungnál, hogy meg sem próbáltak frissíteni, csak rádobták h jaj nem bírja a hardver. A két dolog igencsak külömbözik ám.
-
Enci1983
senior tag
Nagy kaland, inkább maradjon meg az igazi játékélmény, mintsem teleírják a topikot hogy felelőtlenség volt az ICS mert a játékok nem futnak megfelelően vagy egyáltalán nem. Bátyám pl visszarakta az Arc S-re a GB-t mert szerinte sokkal kényelmesebb és gördülékenyebb mint az ICS. Pedig ő aztán tényleg csak alap dolgokra használja a telóját, még a gyári memkártyáján is 6 gb szabad hely van
-
Peterson_
addikt
A kép hatalmas, a hír érdekes.
Amúgy is úgy voltam a kérdéssel, hogy a 2.3.4 megteszi, míg jónéhány tapasztalatot leírnak az ICS-ről.
Főleg tele is vagyok játékkal, alkalmazással.
Csak akkor szöszölök a mentés/visszaállítás metódussal, ha tényleg érdemes. -
mrlujoak
veterán
válasz
kriszpontaz #127 üzenetére
Igen, igaz. A Sony hivatalosan is megerősítette.
Szemétség? Nem. Pláne, hogy nem maszlag miatt. Béta tesztek alatt derült ki, a játékélmény nem biztosítható a PLAY esetében, így inkább hagyják, mintsem kiadjanak egy felelőtlen ICS frissítést, és a játékok lennének problémásak... -
hurrikan
addikt
Csak annyit tudni róla hogy késik, új dátum nincs közölve az előző április 26-odikai óta..... elvileg PLAY GAMEPAD támogatást is ígértek benne, de egyelőre az is kétséges megjelenik e androidra.
Godlike79
inkább olvass visszaa frissítés elmaradásának indoklása korrekt és igaz,
És a bonyodalmak nagy része nem a Sony hibája. Ráadásul a döntés sem végleges. A készülék értékén meg mit sem csökkent, a PLAY-t nem az ICS teszi naggyá. -
kriszpontaz
veterán
Ez a kép basszus!
Mekkorát röhögtem!
Nagyon szemeztem ezzel a telóval régebben, nem PLAY lett belőle, de ez már szemétség, ha tényleg igaz! -
sti
tag
Rohadtul nem érdekel az ICS! A Max Payne mikor jön már androidra? Play támogatás lesz benne? Ezek sokkal jobban érdekelnek. Valaki??
-
hurrikan
addikt
És ezt szerintem minden PLAY tulaj osztja aki gondolkodik kicsit. Gamer mobil. És ahogy fentebb kifejtettük a jétékok ICS átíratának hiányáról nem a Sony tehet és nem tud vele mit kezdeni, ahogy azzal sem ha nem hangolható össze normálisan az új rendszerrel a game pad. Van hogy nem kellemes döntéseket kell hozni.
-
bakkir
tag
Üdv!
Xperia Play tulaj vagyok, alapvetően azért vettem ilyen telefont, mert kitűnik a tömegből és hogy jön rá az ics. Játszani rajta a legjobb, nem vagyok kocka, heti 2-3 óránál többet nem játszok. Az 1Ghz bőven elég bele, azóta rájöttem hogy szerintem az ics teljesen felesleges.
Új telefont biztos nem fogok ezért venni, de csak sonyt vennék, samsungban már csalódtam.
Mass Effect Infiltrator és a N.O.V.A. 3 már jöhetne play-re! -
hurrikan
addikt
Apropó és 1magosból is van 3db Japán only tavalyi modell.
Tehát ha az "only" kat is idevesszük 13tavaly és 9idei modell, az összesen 22db frissítendő készülék.
Jó persze, most lehet mondani hogy a Samsung az S3-at már eleve ICS-vel adja ki, de a tavalyiakat meg nem igazán frissíti, meg mire az SGS3 kijön az idei kétmagosak is 4.0.4-en lesznek (max pár hét külömbséggel)
Tehát lényegtelen a vita, hagyjuk beszélni a számokat. Hogy melyik gyártó frissíti a legtöbb modellt és melyi gyártó próbálta meg leginkább betartani a Googleval kötött megállapodást, aminek láthajuk mostmár, semmi értelme nem volt. Hiszen ott szegik meg ahol csak akarják. -
hurrikan
addikt
De nem is a Sony ugye?
És gamer telefon akkor a gamerek elvárják hogy normálisan fussanak a drága pénzért vásárolt játékok még akkor is ha emiatt GB-n kell maradniuk.
Én pl borzasztóan mérges lennék ha 1év alatt mondjuk 20ezer forint értékben összevásárolt játékaim akadnának az ICS-n.
Akkor inkább maradjanak GB. És nem szégyen. Mert megpróbálták, amit tudtak megtettek. Míg van gyártó ami erre sem volt képes.
Nemde? -
h3lios
addikt
Én csak dicsérni tudom amit a Sony csinál, nem kis erőfeszítés kell, hogy ennyi modellt frissítsenek, bármennyi időbe is kerüljön, megcsinálják.
Az, hogy a PLAY kimarad szerintem megbocsájtható, bár van az a hülye aki azért is olyat akar rá ami miatt laggolnak a játékok annak csak gratulálni tudok.
Nekem SGS+ om van, papíron erősebb, mint ez a telefon és van rá hivatalosan VALUE pack, ami 1 semmire nem jó F*S. A Samsung a hardver "gyengesége" miatt nem frissíti a régi telefonjait, ami persze jó kifogás, csak 10 emberből 7 nem hiszi el. Szóval ezek után nekem senki ne fikázza a Sony-t. -
mrlujoak
veterán
Na, bumm. Most minden-1
Így is a tavalyi 11 db-os palettából 10 kap.Egyébként van itt egyáltalán PLAY tulaj?
Érdemes lenne Őt meghallgatni, hogy vajon neki mi lenne a jobb.
Ha kapna ICS-t de szaggatnának a címjei, vagy hogy inkább marad minden a régiben...Ezen felül, ha a felhasználó (vagy bárki) emiatt gondolkodna el a Sony vásárlási lehetőségén, akkor vajon mit gondol a többi gyártóról?
Samsung SGSII ICS frissítési mizériája - lesz, nem lesz, lite lesz nem lesz...
LG - nem kell ecsetelnem, O2X-re mikor jön?
HTC - épp nem rég volt hír, hogy lassan jönnek majd (arra a pár tavalyi modellre)Szóval?
-
hurrikan
addikt
Akkor rosszul vagyok informálva.
5x annyi azért nincsen
Sonynak van 1db USA only, 4db Japán only, és 4db globalis 2magos modelljük.
Ez így 9db 2magos modell a 11db 1magos mellé, jó ebből egy most kiesett a gamepad miatt, de ezért nem feltétlenül a Sony támadható. Hanem az optimalizálatlan ICS.És valóban felesleges emiatt támadni a Sonyt, mikor minden gyártó ugyan ezt játssza amint írtam és egy ICS-re frissült modellen sem olyan stabilak a játékok mint előtte ugyan ezen modellek GB-jén. S2-n, Sensationon sem. Meg tucatnyi modellje van minden gyártónak amit frissíthetne mégsem teszi. Aki próbálkozik az hibázhat, aki meg sem próbálja az persze hogy nem.
Nem jó dolog hogy nem frissül, de ha annyival rosszabb lenne, akkor egyetértek a gyártóval, ne frissítse egy játékra kihegyezett telefonját olyan szoftverre ami játék futtatásban rosszabb lenne elődjénél.
Inkább adják ki rá az XperiaS 2.3.7-jét és majdnem biztos vagyok benne hogy ezt meg is fogják tenni.Az ígéretekről meg annyit, hogy amint mondtam tavaly mind az 5 nagy gyártó aláírta a 18hónapos friss Androidra való frissítési kötelezettséget. És ezt büszkén híresztelte is mind. Ehhez képest meg sem próbálták betartani, pedig kitudja hányan várták, vagy ezért vették meg pont azt a modellt mert a gyártója aláírta és ezzel együtt ígéretet is tett. Nemde? A Sony megpróbálta és 99%-ban be is tartja, ezen egy modell kivételével, és ugye oda van írva hogy a döntés nem végleges.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
TazLeacher #4 üzenetére
Na ja. Ezek után fenntartásokkal fogom kezelni a Sony-t.
-
H-ger
tag
ez azért sajnálatos
pedig már örültem, hogy míg mások csak 3-4 csúcsmodellt, ők mindent frissítenek. -
hurrikan
addikt
2.3.4-el megkapta a HD videózás és az xLOUD-ot is.
Hogy a BRAVIA-t miért nem, azt magam sem értem. A HDMI pedig a prototípusokban benne volt, de a Sony kivetette belőle hogy ne legyen HDMI-n át tévére köthető, így ne legyen közvetlen PSP konkurens.
Ettől még egy nagyon jó telefon, lesz és az is marad. -
-
hurrikan
addikt
LG? 1Ghz-s modelleket?
Mutass már egy tavalyi nem kétmagos 1Ghz-s modellt amit frissítenek. Ugyanis a tavalyi palettáról beszélünk, nem az ideiről.Amennyire én tudom a hivatalos közlemény alapján pár darab két magos modellt frissít az LG, semmi többet, ahogyan a Motorola és a Samsung is.
Egyedül a HTC frissít tavalyi 1magos modelleket. Az LG-nél ilyenről szó sincs. Még a GB-t is alig tudták kiizzadni egy két nem épen alsó kategóriás modellre.
-
hurrikan
addikt
válasz
freemanone #73 üzenetére
Bizony ez így van.
Mégsincs normális ICS cyanogenéktől sem mert akadnak a PS certifikációs játékok.A lényeg a lényeg, a dolog mögött szakmai döntés van, nem üres duma mint a Samsung, LG, Motorola részéről (nem bírja a hardver az ICS-t meg egyéb dumák). Divat szidni a Sonyt tudom, mégha az aki szidja is jól tudja hogy az állítása, támadása teljesen jogtalan. Még egy darabig az is lesz. Majd változik a helyzet, nem is olyan sokára.
-
freemanone
addikt
ez is csak egy elmélet amit én mondok, de sokkal több alapja van:
"So if our spider senses are right, then what might be the cause of this? Pretty much all of the 2011 range has the same hardware and specs, so what's different with the PLAY?......What we have found, is that this is not the case and the native USB game pad of ICS, does not work with the framework that Sony have written for the Xperia PLAY controller. Which causes multiple compatibility problems. There is definitely no way that developers that have programmed for Xperia PLAY are going to reprogramme again, so it's probably for the best."
forrás: [link]én egyet is értek vele, mivel a HW a telókban a kontroller kivételével megegyezik.
Jah és igen, láttam már alpha, beta és rc0 állapotú romot is a telómon és nem a teljesítménnyel voltak gondok. Sőt kifejezetten fürge lett a BETA óta. Működő gamepad viszont egyiken sincs...(#76) mrlujoak: konkrétan nem lehet őket irányítani a gamepad-al.... ennyi a gond, ami elég hátrányos akárhogy is nézzük...
(#78) hurrikan: az RC0-on már nem! De ugye még az sincs kész!
-
hurrikan
addikt
Szerintem nem az első gyártó akivel ez előfordult.
Volt már ilyen LG, Motorola, HTC modell is amiken elmaradtak beígért frissítések.
És ha jól emlékszem az öt nagy gyártó a Googlevel aláírt egy szerződés ami szerint 18hónapig ellátják modelljeiket a legfrissebb androiddal és ezzel a Samsung is büszkén villogott facebookon. Ennyi erővel akkor ők meg sokkal több embert vertek át mint a Sony, elöntötték a piacot tucatmodellekkel frissíteni meg csesznek, aztán megköveznek egy gyártót aki az összes tavalyi készülékét lefrissíti rendesen és véletlenül egyre annak speciális funkciói miatt nem lehet garantálni a játékok megfelelő futását. Inlább akkor tényleg ne adják ki, ugyanis PLAY tulajok kitudja mennyit költöttek játékokra Marketen, majd ezek nem futnának rendesen az ICS miatt.... és ezzel minden ICS modell így van egyelőre, nem a Sony bugja. Ott van öcsém S2-je NFS Hot Pursuit úgy szaggat rajta mint a nem tudom mi, GB-n meg tökéletes volt, sajnos a játékok többsége nincs rendesen átoptimalizálva ICS-re és ez egy gamer készüléknek igencsak rossz hír ha ICS-re frissül.
Szidni a Sonyt mert 1db tavalyi modellje mégsem frissül, miközben az összes többi gyártónak meg van bocsájtva hogy készülékek tucatjait nem frissíti amiket kutya kötelessége volna frissíteni? Azért ez így egy kicsit nevetséges dolog. Szerintem ezt mindenki érzi aki egy kicsit is elgondolkodik. -
Rotate
veterán
válasz
quailstorm #52 üzenetére
a gyári Samus ICS-ből az első volt szar, az összes többi jobb, mostanra simán hozza a GB szintjét...
mrlujoak:
viszont ha a Play nem bírja ICS-vel a játékokat, felmerül bennem a kérdés, hogy a többi SE-nek játékok szempontjából mennyire fog jót tenni a frissítés... mivel a vas ugyanaz, szal ha a Play-nél fos a játékélmény, akkor valszeg pl az Arc-nál is az lesz...
de mondom, ez csak egy elmélet...
-
freemanone
addikt
válasz
quailstorm #64 üzenetére
ez az xperia telók esetében nem igaz. sony-nak dolgozó programozókról van szó. a sony az egyetlen gyártó akiről tudok és hivatalosan támogatja a cyanogen mod elkészültét, valamint minden kód a rendelkezésükre áll.
-
enginev3.0
félisten
Nem úgy volt, hogy minden tavalyi modell megkapja?
-
quailstorm
nagyúr
válasz
littlelion21 #65 üzenetére
Én a képernyőnél az Active-ra gondoltam, a Playnél a touchpad drivert adhatták fel a Sonynál.
-
-
littlelion21
addikt
válasz
quailstorm #56 üzenetére
És? A felbontás ugyanaz.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
freemanone #60 üzenetére
Itt az a szánalmas, hogy kedves független fejlesztőink próbálkoznak a semmiből drivert csinálni, a Sonynak meg ott az eredeti forráskódja. Szerintem ha azt odaadnák a srácoknak akkor könnyebb dolguk lenne.
#63 indoklás? Semmis üvöltözésed nem sokat ér.
-
quailstorm
nagyúr
A játék kompatibilis, ez nem kérdés. Az API visszafele itt teljes kompatibilitást biztosít. Nem NDK-s játékokról van szó. Nagyobb igény? Hát igen, a RAM az jóval kevesebb lehet, dehát kilőni a shellt míg a játék fut? Ez nem jutott senkinek sem az eszébe? Egyébként inkább kisebb a teher a CPU-n, tekintve hogy végre munkára fogja a rendszer is a gpu-t, nem csak a játékok.
-
-
freemanone
addikt
ha nem lesz gyári majd lesz FXP!
abból is kint van már az RC0 és ott is gondok vannak a kontrollerrel. A legnagyobb bajt az okozza, hogy gamepad-hoz lévő API nem kompatibilis az ICS usb-n keresztül csatlakoztatható gamepad funkcionalitásával. Szóval ide kéne írni 1 fordítót ami a kettő között intézi a kommunikációt. Lesz itt még ICS csak valószínű, hogy a gyári majd év végén vagy köv év elején fog kijönni..... ami viszont szánalom a sony részéről.... -
jó ez a trollkép
Amúgy meg ha adottak a hardveres körülmények, nem értem hol marad a frissítés
-
prolad
addikt
Nem értem mi a gond a play-el. Ics biztos kezeli a játékgombokat.Szerintem megkapja majd arc S-re már kb egy hónapja van ics lassan ezekre is lesz.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
littlelion21 #53 üzenetére
Más képernyőméret. Emiatt totál újra kell rajzolni az egész menüt. Egyébként meg Androidom nincs, és nem hinném hogy lesz, szóval bocs, hogy le vagyok maradva. Nálam ott bukott meg az egész, amikor emulátorra építenek egy rendszert ami nem multitaskol. Ezen felül láttam, telepítettem elég CM-et és miniCM-et. A gyári telefon még az emulátor képességeit sem közelíti meg, legalábbis azok a modellek amiket eddig láttam, nem győztek meg.
-
nkmedve
őstag
Az a gond ezzel az egész Sony ICS mizériával, hogy lehet hogy a user többet veszit vele mint amennyit nyer ha felrakja. Ez alapján a Sony sem nagyon ajánlja az egymagos, 512MB RAM-os telefonokra, mert a teljesitményre nem lesz jó hatással. Ez nem is csoda, mert valószinűleg marad a régi kernel alatta, és az ICS alapból több memóriát eszik.
A másik, hogy kommentek szerint ha valaki upgrade-el és nem tetszik neki az ICS akkor az nem tud könnydén visszatérni 2.3-ra, vagy szervizbe kell vigye a telefont vagy valaki hozzáértőhöz (ugorhat a garancia).
Szóval én nagyon meg fogom gondolni hogy felrakom-e a Minire, az első kiadást biztos nem.
-
hurrikan
addikt
De van. Google oldalán megtekinthető.
Meg ugye ha a HTC a DesireC-t ki tudja hozni ICS-vel akkor a Samsung miért nem tudja frissíteni még az 1Ghz-s 1magos modelljeit sem?
Lényegtelen végül is a lényeg hogy a Sony legalább megpróbálta és nem mindegy hogy megpróbálják, vagy le se szarnak. És még így is csak egy modell esett ki a 11 tavalyi modellből. -
littlelion21
addikt
válasz
quailstorm #52 üzenetére
[link] ugyanaz a SoC...
-
quailstorm
nagyúr
válasz
littlelion21 #9 üzenetére
A Play-ben MSM8255-van, ha tehát kiadnák rá a frissítést, nem sok lenne a + billentyűzet beállítása. Vagyis nem erre lusták, szóval előbb utóbb elszivárognak majd az ilyen SoC-val szerelt telefonok a listáról. Gondolj az X8-ra vagy az X10 mini pro-ra. GingerDX-szel rá sem lehet ismerni, másik kategória. Attól hogy Ericsson nincs, nem cselekednek másként. Ericsson eddig is a hardvert hozta.
A gyártó érdeke nem az, hogy sokáig legyen egy telefonod, hanem hogy naponta vegyél egyet...(és a Sony nem Nokia, hogy 3-4 éves modellt frissítgessen, vagy optimalizáljon gpu nélküli telefonra olyan rendszert ami eleve a gpu-ra épült alapjaiban->Nokia 500/Belle)
(#12) de ADW-vel nincs SE- feeling. Kell a 4sarkos felület API 15-re, meg mittomén mi.
egyébként tessék szerencsét próbálni, hiába lenne ics, valamit úgyis elszarnak.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1445821
Haverom Galaxy S2-jének is ICS lett a veszte, azóta cm9 van rajta. A gyári ROM-ok borzasztó igénytelenségről tesznek tanúbizonyságot. -
h3lios
addikt
Ebből látszik, hogy a magok háborúja nagyon kártékony a mobilpiacra, az előttem szólónak igaza van, a Sony kivételével a többi gyártó javarészt a 2+ magos telókra hozza a frissítést, holott 1-2 új alsó kategóriás telefonon már ICS lesz, ami azt mutatja, hogy a gyengébb vason is elmegy. Bele sem merek gondolni mi lesz itt, ha már 1-2 telóra kijön az 5.0 Jellybean, akkor aztán teljes káosz lesz, van aki az ICS-ért könyörög, van aki a JB-ért. Teljes káosz lesz .
-
Maxentius
addikt
Végülis az Xperia S-re már csak a fastboot be nem töltése miatt késik, úgyhogy az már célban van, egy-két hét és jön... valszeg emiatt várakozik a HTC IS/DS/DHD/Rhyme kvartett is. Na de a Moto-t utánozni ezzel a upgrade-eltörléssel "csöppet" érdekes.
-
hurrikan
addikt
A -es Minik ese-te teljesen más.
Ott a kis RAM, 128mb a hivatalos frissítés nem volt lehetséges. Ugyanis 2.2-től 512mb ram a követelmény. Hogy külső fejlesztők megcsonkítva rátették az oké, de egy gyártó nem csonkíthat. Az ICS követelménye viszont továbbra is 512RAM és 600mhz proci, tehát minden gyártónak kutya kötelessége volna a tavalyi 1magos modellek frissítése nem még a 2magosaké.Gyártója alatt egyértelműen a telefonja gyártója értendő.
-
pit stop
addikt
válasz
TazLeacher #4 üzenetére
A mellett hogy eléggé csúnya lépés ez így, de melyik is volt az a gyártó amelyik szólt előre hogy nem lesz frissítés? Valahogy nem ugrik be... És itt most nem arra gondolok, hogy sejteni lehetett meg soc meg stb., átlag júzer annyit lát telefonból hogy színes kijelző.
Én még nem hallottam/láttam azt - miközben agyonpromózzák termékeket - hogy szóltak volna, hogy milyen király ez a termék, és bár már most van frissebb rendszer te azt se kapod meg. -
shaddam
aktív tag
Hát ha valakit ez hír nagyon elszomorítana és megakar szabadulni a telótól...nos írjon PM-et
-
hurrikan
addikt
Valóban, itt a hivatalos Sony blog bejegyzés.
a játékok instabilabbak az ICS-n nem csak a Sonykon hanem minden modellen, és mivel a PLAY játékra van tervezve így nem kap hivatalos ICS-t addig amíg nem jön egy olyan stabil ICS változat ami nem garantálja a hardcore játékok kezelését.
A PLAY egy igen egyedi, speciális modell, ez sajnos emiatt így alakult. Még így is a Sony frissíti egyedül ICS-re az magos modelljeit, a többi csak a két magos modellekkel törődik vagy még azokkal sem. Tehát erről ennyit. Az szólhatna akinek a gyártója minden tavalyi modellt frissít ahogyan azt beígérték tavaly egy szerződés keretében. Tehát az összes többi gyártó mindenkit átvert, a Sony csak a PLAY tulajokat és nem átverte, mert megpróbálta a frissítés. -
mrlujoak
veterán
Úgy működik, ahogy kell. Stabil energiatakarékos, és fagyásmentes.
A pár bugon felül - amit ugyebár szakmai topikokban olvashatsz - nincs komoly hiba.A kárörvendőknek meg csak gratulálni tudok, azért csak kijött a színvonal.
1 azaz egy tavalyi modell - játékélmény miatt - nem fog frissülni, és máris lehordtátok a sárga földig a gyártót...Majd ha az általatok favorizált gyártó is ilyen jó ICS lefedettséget ad, akkor - de csakis akkor - esetleg jöhettek ide trollkodni...
Egyébként meg ha nem ment volna a PLAY zökkenőmentesen ICS alatt, akkor meg azért oltottátok volna...
Szóval, hol is vannak a (más topikban is fellelhető) troll-kiáltók?
Milyen érdekes, itt bezzeg ők trollkodnak...Kellemes hétvégét.
-
csasaKKP
senior tag
Hivatalos források azt írják, hogy a Play-re azért nem jön ki a frissítés, mert nem tudják garantálni a játékok ICS alatt való futásának zökkenőmentességét.
-
rakloo
aktív tag
Rég röhögtem ilyen jót egy cikk képén.
-
rankesz
veterán
Live with walkmanra lesz/van ICS? Azt tervezek venni az asszonynak június elején.
-
spuros
őstag
A 2.3 esetében is ekkora civódás ment?
-
SkyS1gn
félisten
na b+ a végén még kiderül hogy Arc-ra sem lesz!! ígyis késnek, hol a beígért ICS??
-
hurrikan
addikt
Nem lett az rosszabb, van még 1-2bug ahogyan az S2 hivatalos ICS-ben is. Majd javítják.
A lényeg hogy lesz ICS PLAY-re is. Már a béta ki van adva lassan egy hónapja.Sony legalább normálisan frissít nem úgy mint a többi. Legalább megpróbálják, nem pedig leszarják a vásárlókat mint a többi.
-
hurrikan
addikt
Csak egy karbantartási hiba miatt tűnt el, vissza fog kerülni.
Eleve van már kint rá hivatalos béta, ahogyan a többire is volt. Tehát tuti hogy lesz. -
Lasy
veterán
Számomra nem fontos az ICS, hiszen minden rendesen működik most is.
Tehát sok lehetőséget nem látok benne. -
Cyberpunk
félisten
Ez vicces és szánalmas.
-
Brutális eb
addikt
??????
??????
Jövő héten terveztem beszerezni.Szerencsémre jókor jött a hír.Így jópár ezredessel olcsobban juthatok hozzá. -
Gergosz2
veterán
Nem értem mit tököl az SE az ICS-sel , elvileg Arc S re is beígérték.
Először március elejéről volt szó, utána április vége /május eleje, de már az is rég eltelt.
-
pakriksz
őstag
válasz
quailstorm #7 üzenetére
nem is kell neki, azt a gugli megteszi. Neki csak fel kéne dobni a frissítést...
-
Zirowe
nagyúr
Emlékszem még mennyire örült mindenki, amikor a sony bejelentette, hogy az összes tavalyi modell megkapja az ics-t.
Muhaha.
Gyártónak csak akkor hinni, amikor már ténylegesen kiadta, de akkor is fenntartásokkal kell kezelni!
-
h3lios
addikt
Sok tulajjal ez játszódik le most.
Egyébként tényleg gusztustalan becsapni a vevőket és nem mellesleg nem értem, hogy jó pár telefont miért nem frissítenek ICS-re, sokuknál bőven elég erős lenne a Hardver, csak éppen a saját UI miatt ugrik a frissítés lehetősége.
-
littlelion21
addikt
válasz
quailstorm #7 üzenetére
Ezeket hol álmodtad?
-
rankesz
veterán
HAtalmas ez a kép
-
quailstorm
nagyúr
Fognak még kivenni belőle, az egész MSM8255 felejtős lesz szerintem. A Sony nem tud szoftvert fejleszteni.
-
XtremLor
őstag
válasz
TazLeacher #4 üzenetére
Termeszetesen a masodik, becsapva ereszhetik magukat a tulajok, es teljesen jogosan.
-
kolosanyi
veterán
Kezdődik...
-
motoflug
őstag
Hoppá.Érdekes.
-
h3lios
addikt
Az a röhej az egészben, hogy a Sony / Sony Ericcson tulajok még így is a legjobban járnak, hiszen a Samsunghoz képest 1 egész flottát frissítenek ICS-re...
-
TazLeacher
nagyúr
Hoppá! Ezt hívják pofára esésnek. Szerintem viszont vissza fog kerülni a listára. De ez magánvélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A fizikai játékvezérlővel ellátott Xperia PLAY szó nélkül eltűnt az Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítés várományosai közül.
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest