- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
válasz Gedeon31 #1451 üzenetére
Khm... kérd trackinggel és probléma megoldva.
lesz mondjuk +1 vagy 2$ a szállítás és alá kell írnod, hogy átvetted. pont
ha meg azt látod a csomag nyomkövetésnél a posta oldalán, hogy kézbesítve van a csmag, de neked mégsem érkezett meg, akkor kikérheted a postától, hogy mégis ki a rák írta alá és milyen személyi igazolvány számmal?iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Saccco
nagyúr
válasz Gedeon31 #1451 üzenetére
Én pont nem szeretném, ha lépcsőházban másnak adná... volt rá példa, nem örültem.
Egyébként nem követett csomag esetén is kell értesítőt bedobnia a postásnak, csak nem követési kódot ír rá, hanem származási országot.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
busman
veterán
Nekem is megjött közben a 10400 as.Voltak apróbb hiányosságok.9 óra töltés után 93%ra tudta feltölteni a telefont.A lekaparós sorozatszám is kamu volt,már 22518-an lekérdezték ugyanezt a kódot. Második feltöltése után nem lehetett kikapcsolni..
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
TeeJay
félisten
remélem a banggood-os 10000-es valódi mert tervezek egyet venni mostanság
bár csalogató hogy 500forinttal drágább csak a 10400-as de ha hamis akkor nem kellMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
lkristóf
senior tag
Nem is értem, hogy minek kell ide beírni, hogy hamisítványt kaptál, vagy ha nem bírod ki és még is beírod akkor linkelnéd, hogy honnan vetted, hogy más semmiképpen se vegyen onnan hamisat. Nem fényezni akarom a Banggood -ot, de onnan még senki sem kapott hamisítványt 10000esből és 10400asból se.
-
twine
veterán
mondhatni a kezdetektől olvasom a xiaomi PB. "őrületet" (nem pejoratív értem, én is rendeltem már 3-at)
Eddig nagyságrendileg cca. 200 emberből kettőt olvastam, hogy banggoodról rendelt, és nem volt eredeti...
Ezt az összesen 2 példát én fenntartásokkal kezelem...
Banggood-ról fent említetteken kívül mindenki eredeti xiaomi-t kapott...
Szvsz. felesleges aggódnod -
-
TeeJay
félisten
tény hogy a 10000-es mellett ez van Sold: 102525
10400 mellett meg Sold: 42336ha hamisat kaptak volna már csomó reklamálás lenne az eladónak
és mégis 5csillagosakvégül 10000-es mellett döntöttem, ha 2500-as telefon akkut 2x felhúzza akkor már megéri
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok
megjöttek nekem is a 10.000-es powerbankok, én kettőt rendeltem, a dobozon levő érvényesítőkódot csekkoltam, kiírta a honlap hogy powerbankhoz tartozik a kód, szal ez stimmel. A kábelen sincs rajta a mi logo, ledek is kicsik és a végén levő feliratok is stimmelnek. Öntöltést nem ellenőriztem, de nem akarom róla leszedni a fóliát mert ajándékba lesznek. szerintem eredetiket kaptam.
Azért azon meglepődtem, hogy november 20.-a körül rendeltem meg és ma hozta a futár...nem semmi. ezek után nem látom értelmét itthon boltból megvenni kétszer ennyiért.szerk.: nem bírtam magammal és kipróbáltam a zöntöltést. nem csinál semmit ha mind két kébelt beledugom, szal ez is rendben van, nem villannak fel ledek. az usb foglalatban látni a MI logot is
[ Szerkesztve ]
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
TeeJay
félisten
válasz RocknRoller #1465 üzenetére
én Blitzwolf töltőt rendeltem nov21.-én és pénteken jött az értesítő a postától
ma vettem át és patent nagyon
ha a powerbank is ilyen hamar megérkezik akkor baromi jómondjuk most már nem rendelem meg mert karácsony miatt csak két ünnep között jönne ki vagy januárra...
majd akkor megpróbálom hátha olcsóbb is lesz picitMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Freeman007
senior tag
és (#1466) TeeJay
én is egyszerre rendeltem a töltőt és a powerbankot, hát sajnos az utóbbi jóval később érkezett meg (hajóval küldik mert aksis dolgot nem küldhetnek repülővel vagy mi...)
Nexus 4-em van 2100 mAh-s akkusival 3-3,5 x 20%->100% tölt, szerintem a te 2500as aksidat is fel fogja tölteni 3szor biztosan"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
TeeJay
félisten
válasz Freeman007 #1468 üzenetére
köszi
én is megbékéltem a 10000-es akkuval és tényleg jó árban van
bár most 4ezer felé emelkedett, majd megnézem ünnepek után mi lesz és rendelek is magamnakMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Magnat
veterán
válasz Freeman007 #1468 üzenetére
Attól függ, milyen töltöttségről tölti ... elhangzott már itt, h a 10000-esből kb 6000 mAh jön ki... A te telefonod akkuja esetében (lineáris töltéskijelzést és 100%-os akku kapacitást feltételezve - utóbbiban azért nem vagyok biztos, ha nem cserélted mostanság) 2100 mAh x 0.8 = 1680 mAh kell a 20 -> 100%-hoz, ami 3,5 feltöltést számolva 1680x3.5= 5880 mAh, tehát az általad mért érték teljesen reális. Viszont ha ő nulla közeli értékig meríti, akkor nem lesz meg a 3 feltöltés - igaz, a 10400-assal sem lenne
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
TeeJay
félisten
a mért érték 1,8A terhelés mellett adott annyit
gondolom ha csak 1A-el van terhelve picit több is kijöhet új korában
telefonomban 2460mAh akku volt új korában gyárból kihozva
1,5év használat után remélhetőleg még 2A felett van mert nem naponta töltöm csak 2napontaszóval reménykedek közel 3x feltöltésre
természetesen ahogy megveszem az LG G4-et ott már nem lesz érvényes mert 3Ah-s akku van benne
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Magnat
veterán
Jah, de még azt is feltölti kétszer, annyi idő alatt meg már csak találsz vhol egy konnektort
Az 1A melletti kapacitástöbblet viszont nem feltétlen lesz jelentős, tekintve, h itt 3 cella van párhuzamosan kötve, szóval 1.8 A mellett is csak 0.6 A jut egy cellára, ami egy 18650-nek nem különösebben megterhelő.[ Szerkesztve ]
-
Freeman007
senior tag
Teljesen igazad van. Nem cseréltem aksit még, bár megvan az új aksi.
Az 1356os hsz-ben írtam, hogy:
"Nohát. Okt. 17-én rendeltem 10Ah-s powerbankot és Blitzwolf töltőt. A töltő nagyon hamar megérkezett (10 nap múlva), viszont a powerbank csak nov. 11-én.
A nexus 4 telefonomat (2100 mA-s akkus)
3szor 32-35% -> 100%, 1szer 40% ->100% és 40% ->53% ra tudta feltölteni.
Megérte "Ez viszonylag pontos mérés, csak nem emlékeztem a pontos számokra és ezt lusta voltam visszakeresni
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
htc07
addikt
Gondoltam megosztom: van új ZMI powerbank széria (a Xiaomi power bankjait is ők gyártják).
Amit ő tud, az az, hogy lehet QC2.0 szabványú töltővel is tölteni (=hamarabb feltölt), sajnos outputon nem él a funkció de ha jól értem, bluetooth-al vezérelhető (pl. ha ventilátor, lámpa lóg rajta).
-
bwoay
nagyúr
és azt se feledjük el, hogy ez li-polimer cellás, valamint írja, hogy "supports micro current charging"!
nem vágom, hogy a Xiaomik ezt tudják-e, de marhára foglalkoztat a kérdés amúgy, szóval ha valakinek van ilyen téren tapasztalata, az ossza meg pls! ugyanis az általam használt Yoobaok nem tudnak feltölteni egy iPod Shuffle-t, vagy Nano-t az alacsony feszültség miatt, és pár perc után lekapcsolnak.amit viszont nagyon hiányolok a kínálatból, azok a jónevű gyártók vésztöltői, értsd: ami tényleg csak arra való, hogy para idején beletoljon a készülékbe annyi kraftot, amivel még kihúz az ember 1 órányi beszélgetést, vagy pár óra készenlétet. cserébe apró, könnyű, és kis túlzással kulcstartóként használható. tudom, hogy van pár ilyen, de azok sokszor Kickstarteres koncepciók, vagy egzotikus valamik, amikhez nem feltétlenül van az embernek bizalma. Szerintem 800 mAh elég lenne ilyen célra. Ha 4-500-at ki lehet belőle nyerni, az is elég egy 3000 mAh-s akkumulátor 0-ról 12%-ra való feltöltésére.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
közben utánaolvastam egy kicsit, és a 93% inkább azt jelenti, hogy nagyjából 9300 mAh-t tudunk belepaszírozni a 10000-es akkuba. egyébként érdekes, hogy kb 2 cm-el hosszabb csak a slim 5000-es Xiaomi power banknél, szélesség és vastagság tekintetében pedig szinte elhanyagolhatóak a különbségek.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
félisten
Rekord idő alatt jött meg a 10.000-es bangiról. Meg is lepett. Most mondjam ,hogy jó? Jó!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
twine
veterán
Nekem is rekord idő volt most a 10000-es...eddig mindhárom power bankom 3 hét körül volt banggood-rol...
Most kellet a feleségemnek is egy...úgyhogy
délelőtt megnéztem mennyibe kerül banggoodon, délután megvettem hardveraproról egy ezressel drágábban -
félisten
Én valami 3060ft-ért hoztam. Karácsonyra, nekem ezek a batár nagy bankok nem nyerőek egy 9cm széles telefonhoz. a lipo-s 5000-es a nyerő.
Már nem is ellenőrzöm a kódot, tudom, hogy eredeti.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Predator2
addikt
Helló
Szerintetek melyek az ajánlott USB kábelek?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Saccco
nagyúr
válasz Predator2 #1490 üzenetére
Tronsmart 6-Pack ~2.000ft
Bliztwolf kétoldalas átfordítható. ~900ft[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
-
félisten
-
Magnat
veterán
válasz Kolondrum #1494 üzenetére
Én pont emiatt szoktam le majdnem teljesen az Ebayről (a legtöbb eladónál nincs vagy drága a tracking) és kérek minden szir-szarhoz trackinget... pedig nem sok mindenem veszett el, szerencsére a postás aki hozzám jár, qrva jó arc, sosem nyúlna le semmit... úh csak a lánc többi részében veszhet el nálam bármi is.
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
válasz Kolondrum #1494 üzenetére
A Banggoodra sem lehet adni semmit, sajnos. Egy MiBandet rendeltem október 21.-n és a napokban jött meg, úgy, hogy írták nekem, hogy október 30.-n már itt volt az országban. Persze.
Én is várom a kétoldalas kábelt, megjön az, csak lassabban. Ha meg nem, akkor paypal-full refund.[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz Criminal017 #1497 üzenetére
No offense, de sztem nem nagyon vagy tisztában a netes rendelésekkel meg a postázással ... a trackinget leellenőrizted? Az alapján mit láttál? Egyáltalán mit jelent, h a Banggood azt mondta? Ők is csak a tracking alapján tudnak bármit mondani, azt az infót meg nem ők adják, hanem a fuvarozó (posta). Egyébként amit mondtál (mondtak) egyáltalán nem lehetetlen, nekem volt olyan csomagom ami több mint 5 hétig utazott úgy, h másfél hét után már itt volt az országban, az idő többi részében meg csücsült az Orczy téri vám-posta hivatalban.
-
Criminal017
őstag
No offense, de nagyon is tisztában vagyok. Ahogy a magyar posta, úgy a kínaiak is simlisek. Írtam nekik, hogy hol van, erre csatolt egy képet, hogy itt van. Aztán elkértem a TN-t, ami egy holland csomagra mutatott, amit már rég kézbesítettek hollandiában. A hiba abban volt, hogy nem vettem normális (RSxxxCN) tracking numbert, hanem ilyen kamu TN-t kaptam a reklamáló e-mail válaszában, amit ők használnak...
Tanulság, hogy 5$ felett érdemes TN-t venni, könnyebb reklamálni mind a királyi posta fele, mind az eladó fele.[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz Criminal017 #1499 üzenetére
Az mit jelent, h nem vettél normális tracking numbert? Lehet nem normálisat is venni? Én eddig azt hittem, h ha nem veszel akkor jelöletlen csomagként adják fel amit ők sem tudnak követni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest