- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
létezik olyan program ami ingyenes, és az alábbi csempéket átlátszóvá tudja tenni Win8.1 alatt?
- Fényképek
- Kapcsolatok
- Lumia camera
- Office
- Shazam -
Bazsee71
őstag
Általános dolog, hogy belassult a Windows Phone rendszer? Anno azért váltottam, mert villámgyors és gördülékeny volt, de most már ugyanúgy irritál mint a régi telefonom, folyamatosan a "Folytatás" és "Betöltés" feliratok. Lassan a falnak szaladok tőle, és a WP 10 sem javított a helyzeten...
-
ZÁEL
tag
Sziasztok!
Remélem, tudtok segíteni a problémámban.
Arról van szó, hogy hiába állítom be a Here Drive-ban, hogy földúton ne vezessen át, sajnos mindig földúton akar átvezetni, ha a leggyorsabb vagy a rövidebb útvonalat választom.
Persze ha a Googleben megnézem az utat, akkor az nem földúton vinne el oda, hanem rendes aszfaltos úton, de a Here Drive szerint az nem jó út, mert hosszabb és fel sem ajánlja. Hogyan tudom megmondani neki, hogy ne vigyen földúton? És a csúszkát már az elején levettem a földútról, mielőtt valaki megkérdezné.
Köszönöm szépen! -
ttt1
őstag
A 8.1-es win alatt van glance mód. Az azt jelenti ,hogy az értesítési üzenetek jönnek (akkor is ha nem "fut" a progi) mint androidon?
-
szollosirita
újonc
Sziasztok!
Azzal a problemaval fordulok hozzatok, hogy a lumia 530as keszulekem 2 3 napja nem jelez sem a facebook, sem a skype, sem pedig a viber uzenetek erkezesekor. Eddig egyikkel sem volt semmi problema. Atneztem minden beallitast, ujratelepitettem mindet, sot a gyari beallitasokat is visszaallitottam, mukodott kb 6 ora hosszaig... Nem a vilag vege, de tavol elek es dolgozok a szeretteimtol, igy nagyon zavaro hogy nem tudom, mikor ernek ra beszelgetni mert nem folyton ezen alkalmazasokat frissitgetem... Kerestem ezzel kapcsolatban infokat de azon kivul hogy a messenger felol ugyanezek a panaszok erkeznek nem igazan talaltam mast. Ha valaki tud erre valami megoldast, kerem ne legyen rest megosztani velem Szollosirita kukac citromail.hu cimre kernem a valaszt mert a forumozashoz nem igazan ertek. Koszi szepen!
(UI: elnezest az ekezettelenkedesert, nem az en bunom!! )
-
zsoltip
őstag
Szia.
Tehát ha valójában nem futnak a háttérben, csak fagyasztásra kerülnek, akkor az akksit sem eszik a vissza gomb hosszan nyomvatartásával előkerülő appok?Egyébként, a takarékos üzemmódban, háttérben futó alkalmazásoknál, ha megvonom egy app engedélyét, akkor is megjelenik az előbb említett módon. Ez miért is van így? Pl.: Facebook, Naptár
És egy kicsit más téma: Egy hosszú weboldal aljára végiggörgetés helyett nem tudok gyorsabban eljutni?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz WellnessPepe #557 üzenetére
telefonkonyv --> beallitasok --> kontakt lista szurese
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
WellnessPepe
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Frissítettem anyukámnak telóját 8.1-re (Lumia 720). A telefonkönyve a sim telszámok mellett hozza a facebookos embereket is. Hol tudom az fb szinkronizációt kilőni a telefonkönyvből?
A korábbi verzióban egyértelmű helyen volt, ennél nem találom...
-
miqlas
őstag
válasz kispalya #553 üzenetére
... a Nokia oldalán azt írják, hogy egyedül a vodás L820-ra jött ki a Cyan ...
42
-
kispalya
tag
Az normális, hogy a vodás 820-ra még mindig nem jött frissítés? Rohadt idegesítő, hogy más szolgáltatók már mind kiadták itt meg semmi. Szánalmas egy nyomorék banda.
Szeretném megérni azt a kort, amennyinek kinézek...
-
Coq
aktív tag
En csak erdeklodokent olvastam vegig a cikket, de szerintem nagyon jo.
Soha nem volt meg WP-m, de most mar ki szeretnem probalni.
-
Pikkolo^^
addikt
A konkrét energiatakarékossági mód pedig többek között leveszi a fényerőt és kikapcsolja az értesítési sávot, de hogy mennyire hatékony, azt sajnos nem tudtam alaposan kipróbálni. A fórumozók remélhetőleg be fognak tudni számolni arról, hogy a rendszer a valóságban működik-e.
Normál használat mellett kb. 3%-ot merült nekem éjszaka 8.1 alatt, tegnap bekapcsoltam az energiatakarékosságot és óránként csak 1%-ot merült. Levette a glance-t a dupla kattintást is ill. ki tudja még mit művelt a háttérben.
-
kpal
nagyúr
Kinek milyen az üzeme ideje , Jobb vagy rosszabb ?
-
lecsoo4
tag
sziasztok! egy lenovo thinkpad w8at szerettem volna frissiteni 8.1re aruhazon keresztul. kiirta hogy elobb settings-eb belul wibdows update-et vegezzem el. kiirta hogy fileokat frissitene, en "done", majd 2 oranyi telepites, please wait stb. utan hibauzenet, "failure valami" ... bejonnek a csempek, bejon a desktop is, de pl ha belepek az aruhazba, kiirja hogy sorry nem lehet csatlakozni, es ha settingsben ramennek a reinstall wibdowsra, ami eddig mukodott, kiirja hogy nehany szukseges file hianyzik, igy nem megoldhato. kerdesem, hogy gombkombinacios hard reset megoldhatja-e a problemat?
[ Szerkesztve ]
-
BobTail
őstag
válasz Tomeee1989 #544 üzenetére
8.1? ... gondolom, különben nem itt kérdeznéd SIM-kártyán lévőket először importálni kell (ilyenkor nem a telefonra, hanem a Microsoft-fiókba menti a névjegyeket), és ezek után:
beállítások - (lapozz oldalra) alkalmazások - kapcsolatok - névjegyalbum szűrése
[ Szerkesztve ]
-
Tomeee1989
tag
Sziasztok!
Bocsi az ilyen primitív kérdésért de hol tudom a névjegyzékbe beállítani,hogy csak a sim kártyán lévő neveket mutassa?
Most a facebookról meg minden helyről berakja nekem a neveket.Köszi a segítséget előre is
-
BobTail
őstag
válasz kromatika #542 üzenetére
925-re épp ma jött ki a 8.1 hivatalosan, amúgy üzemidőben 1320 sokkal jöbb, mint a 925, viszont minden másban a 925 a jobb - mármint kijelzőben, kamerában, anyaghasználatban. Hw az szinte egyforma a kettőben, szóval ugyanazok a szolgáltatások és alkalmazások érhetőek el mindkettőre. Nem tudom, hogy mi neked a fontosabb, ill. hogy a 1320 méretével meg tudnál-e barátkozni, de van választási lehetőséged
-
kromatika
veterán
sziasztok.droidról szeretnék váltani wp 8.1 re.konkrétan nexus 4 ről..fontos szempont nekem az aku idő.milyen telót ajánlotok általában használtan a 75-80 000ft os kategóriában.olvastam hogy az új 8.1 jobban szívja az aksit azoknál a modelleknél ahol míg nincs kint a firmware frissítés.eddig a 925-öt nézegettem,de azonos áron találtam 1320-at is.melyik a kettő közül a jobb teló és melyikhez van kint az említett firmware frissítés. .egyébként a lumiánál minnél magasabb a model sorszáma annál jobb a teló?irnátok nekem egy sorrendet 520 tól kezdve?előre is köszönöm szépen.
-
Chaser
legenda
Nem tudom hol kellene megkérdezni, de hátha itt Adott egy lumia 520, WP8.1. A mobile VOIP appal használnám, de a hívott feleknél visszhangzik a saját hangjuk. Droidos verzióban van mikrofon érzékenység állítás, ebben nincs. Van más free VOIP app WP-re, esetleg fizetős ami tuti jó?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
hülyegyerek
addikt
válasz Namelesske #539 üzenetére
Jogos. Független telóval könnyen vagánykodok.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Namelesske
addikt
válasz hülyegyerek #538 üzenetére
Attól még a firware black marad. Ki lehet küszöbölni Nokia Care Suite-tal + független szofttal.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
hülyegyerek
addikt
válasz Namelesske #537 üzenetére
Ezt ki lehet küszöbölni a DP verzióval.
-
Воланд
titán
válasz hülyegyerek #535 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
RichieTri
senior tag
most kaptam mail-t a nokiától, hogy a "cyan almost here"
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
pergelevente
csendes tag
válasz hülyegyerek #530 üzenetére
-
hülyegyerek
addikt
válasz pergelevente #529 üzenetére
-
pergelevente
csendes tag
válasz hülyegyerek #528 üzenetére
fejlesztői változatot telepítenék egyszerű módon
-
hülyegyerek
addikt
válasz pergelevente #525 üzenetére
Mit akarsz hova hekkelni ?
Az elmúlt társalgás elég óvodás színvonalúra sikeredett. Szmájli.
-
Namelesske
addikt
-
pergelevente
csendes tag
válasz Namelesske #524 üzenetére
DP csatorna ?
-
Namelesske
addikt
válasz pergelevente #519 üzenetére
Ezzel vissza tudsz állni az eredetire is, és akkor nem maradsz DP csatornán. De ameddig nem jön ki, addig a 8.0-át teszi vissza.
-
BiP
nagyúr
válasz pergelevente #522 üzenetére
Igen, de majd csak ha megjelenik az adott modellre.
-
BiP
nagyúr
Így van, ahogy meszike91 mondja. Valóban volt olyan verzió, ami jobban szívta az akksit (igaz, nekem fent volt mind, de én nem tapasztaltam), de azóta javították.
Ha minden igaz, akkor ezen az oldalon lehet majd követni (ha frissítik valaha), hogy melyik típushoz mikor érhető el a Cyannal és WP8.1-gyel felvértezett új firmware.
http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ -
meszike91
senior tag
A fejlesztő már a végleges, csak még nincs hozzá Firmware. Nálam csak az elején szívta az aksit, aztán jött pár frissítés a rendszerhez és jó lett.
du, du hast, du hast mich
-
pergelevente
csendes tag
halohalovétel. 1020 tulajdonos vagyok 2 napja, hibátlan a szerkezet, de jól jönne már a 8.1 . Olvastam hogy az akksi idejét alaposan megcsapja a fejlesztői vagy milyen kiadás. Az eredetit nem lehet már valahol elérni:S? Köszönöm előre
-
ZÁEL
tag
válasz hülyegyerek #489 üzenetére
Sziasztok!
WP 8.1-es telefont tervezek venni, de ha jól tudom, akkor még nem lehet ilyen rendszerrel felvértezett telefont kapni.
Tudnátok segíteni, hogy mikortól tudok ilyet venni?
És esetleg abban, hogy milyen telefont vegyek?
100-ast tudok költeni rá max.
Nagyon köszönöm! -
wayne1
senior tag
válasz hülyegyerek #515 üzenetére
-
hülyegyerek
addikt
válasz #31733248 #512 üzenetére
A Nokia 3210-től kezdve rengeteg telefon megfordult nálam sokfajta oprendszerrel. Én is androidról jöttem át (és nem az 50k-s kategóriából volt telefonom, mielőtt még megkérdeznéd), de nagyon elegem lett belőle. Hogy egy előző kollegát idézzek: a wp, és a csempés felület a színtiszta funkcionalitást helyezi előtérbe, nem lehet ugyan szétberhelni a rendszert, cserébe viszont megbízható, stabil, és baromi gyors.
Ha fennakadsz a csempén, ne használd, és kész, de ne is járj wp-s topikokba leírni, hogy neked mennyire nem tetszik. Ez itt nem érdekel senkit.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Dave™
nagyúr
válasz #31733248 #512 üzenetére
Sokan váltanak droidról is a wp topik tapasztalatai alapján, nekik nyilván van összehasonlítási alapjuk (s szinte mindannyian ugyanazokat az okokat ismételgetik). Mindhárom rendszerbe könnyen bele lehet kötni a másik (kettő) előnyeivel, itt az a kérdés kinek milyen preferenciái vannak. Ha ott elakadsz, hogy nem tetszik a csempe, akkor viszont nincs miről beszélni, neked más preferenciáid vannak, ez nem lesz a Te rendszered belátható időn belül. Kivéve, ha idővel mégis megtetszik/elfogadod.
-
törölt tag
Tudom, hogy ez az alaptulajdonságainak egyike, de mit tegyek, ízlések és pofonok, ugye... Sok kisebb-nagyobb célszerűtlenséget látok a WP-telefonok működésében, ezekkel furcsa lenne együtt élnem. Mások ettől még boldogan használhatják, főleg talán azok, akiknek ilyen az első telefonjuk és nincs igazán összehasonlítási alapjuk.
-
törölt tag
válasz Namelesske #507 üzenetére
(#507) Namelesske
"Ha elégedett vagy azzal amit használsz, akkor szerintem egyáltalán nem te vagy a célközönsége a Windows Phone-nak."
Számomra is úgy tűnik... Mindenesetre drukkolok, hogy fejlődjön gyorsabban az a platform is, de főleg, hogy ezt a csempés felületet felejtsék el... Gépen sem szeretem.
-
Namelesske
addikt
válasz hülyegyerek #508 üzenetére
Nem akarnak szopni az androiddal.
-
hülyegyerek
addikt
válasz Namelesske #507 üzenetére
"Ez inkább az olyan embereknek szól akik nem fogékonyak a technológiára..." Ez mit jelent ?
-
Namelesske
addikt
válasz #31733248 #506 üzenetére
Érdekes kérdés. Ha elégedett vagy azzal amit használsz, akkor szerintem egyáltalán nem te vagy a célközönsége a Windows Phone-nak. Ez inkább az olyan embereknek szól akik nem fogékonyak a technológiára, fontos nekik a smart phone. Valami biztos élményre vágynak, nem akarnak a specifikációk között turkálni. Meg azoknak szól akik ismerkednek az okos telefonokkal, de nem feltétlenül tetszik nekik a mainstream, meg azoknak jelent alternatívát akik már csalódtak valamelyik másik platformban, és képesek inkább kompromisszumot kötni.
-
törölt tag
válasz Namelesske #445 üzenetére
"De ha valaki komolyan veszi az üzleti szegmenst, nem engedheti meg, hogy egy régió lokalizálatlan, és ráadásul kevesebb funkciót kapjon mint egy amerikai ügyfél. Persze szép álom..,"
Nekem ugyan nincs WP telefonom, de mindig csodálkozom azon, milyen jelentős késedelemmel kerülnek bele egyes, más rendszereknél évek óta alapnak számító dolgok... Amikor az első WP-telefon kijött, sokkal gyorsabb fejlődésre számítottam a Microsoft által jelentett komoly háttér miatt. Persze igazuk van a WP-telefonok híveinek, amikor azt mondják, hogy fejlődik a rendszer, de még mindig nem látom, miért lenne érdemes váltanom és lemondanom a megszokott és megszeretett, a funkcionalitást szolgáló dolgokról?
A laptopomon is Windows 8.1 fut (tudom, más rendszer) és hiába friss, üzleti kategóriás készülék, bosszantó hibákat tud produkálni. Vicc például, hogy az Explorer 11 szinte nulla terheléssel is rendszeresen lefagy, miközben pl. a Firefox sokkal megbízhatóbban üzemel (igaz, pl. az itteni fórum oldalait tördeli időnként rosszul). Vagy például az is, hogy a kis képernyőn, FHD felbontás mellett minden olyan kicsi, hogy rendszeresen mellényom az ember...
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Ez mikortol lesz aktuális itthon, hogy minden telefonra lerántható freebe világ szinten összes térkép?
Lumia 625 T-mobile függőt szeretném frissíteni."A platform számára nagyon fontos újdonság, hogy a Nokia által karban tartott HERE Drive+ és HERE Transit minden készülékre ingyenesen elérhetővé vált."
OTG kábelt kezel az új rendszer vajon?
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
natë
nagyúr
Szerintem jól néz ki a csempe..és ez még nem is a több oszlopos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest