- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Az RSS hírek között tallózva bizony nem tesztre számítottam, hanem mondjuk hogy hírül adjátok hogy elkezdték az 20Mbps-os HSDPA szabvány véglegesítését, vagy hasonlót.
A router nagyon ötletes, főleg hogy adatkártyát lehet beletenni így később ennek a cseréjével lehet gyorsabb internet elérést is varázsolni majd. Nem néztem utánna, de sejtésem szerint is aranyárban mérik egyenlőreAz viszont nem látszik a képeken hogy hová és milyen kártyát lehet belerakni.
A hivatalos oldala szerint [link] standard PC Card foglalat van rajta.
@Rick4: egyetértek veled, de egy másik topicban én is megkaptam már hogy mennyire lúzer vagyok hogy szolgáltatónál veszek modemet.Valakinél divat hogy hetente szolgáltatót vált, valakinél nem. Nekem tökéletesen megfelelt az előfizetéssel adott modem, ha nagyon kell majd biztos tudják függetleníteni, de 1-2 hónapnyi előnyért sosem tartottam érdemesnek szolgáltatót váltani; nagyobb a füstje mint a lángja az egésznek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest