Hirdetés
- Microsoft Rewards
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
üzenetére
Mennyi az a jelentősen olcsóbban? Tudnál mondani ára mennyi egy 90-es és egy 65-os proci eloallitasi koltsege kozotti kulonbség?
Ha a kereslet-kinálatot nézem, az uj core2-k nagyon be lettek harangozva és természetesen nagyon jok is. Éppen ezért oriási a kereslet értuk, teljesen mind1 milyen gondok voltak a pentium szeriaval, jelenleg még nem láttam olyan oldalt, vagy tesztet ahol ne a core2-t hozták volna ki legjobbnak. Tehát nem feltétlenul van szukseg agressziv árazásra, mint ahogy annak idejen az AMDnek sem volt szuksege. Tehát éppen ezért érdekes számomra, hogy nem kérnek el érte tobbszázezret, mint az AMD. Nah mind1.
Természetesen a Intelt sem istenitem, nagyon is keményen visszaél a helyzetével valo igaz, de mégis barátságosabb nagyon sokszor az árképzése, mint az AMD-nek. Lehet pont azért mert nagyobb és megteheti, de tudod amig én a vásárlo vagyok és nem a cégtulaj, addig nem érdekel miért olcsobb.
És ha már itt tartunk, a vásárlo szempontjából pont az a jo, hogy az ilyen nagy cégek alacsonyan tudják tartani az árakat, fenntartva a versenyt, mert ha az AMD-n mulna, meg mindig 200ezerért tudnánk dupla magos procit venni, szoval azzal semmi baj hogy a nagy cégek lenyomják az árakat, legalábbis amig én vásárlo vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- JavaScript topic
- Linux Mint
- Milyen asztali médialejátszót?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest