- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #60 üzenetére
Szerintem eltudjuk dönteni a közbenjárásod nélkül is, köszönjük szépen. Részemről ennyi off még belefért.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #57 üzenetére
Ha direkt azt vizsgálod biztos, egyébként nem lehet olyan zavaró.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #55 üzenetére
Hol látsz te itt notcht? Szerintem egyértelmű, hogy nem erről a telefonról van szó..
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #53 üzenetére
"A notch-ot nem lehet kikapcsolni, maximum eltüntetni a sávot, de ez sem annyira tökéletes megoldás, szerintem napsütésben fabatkát sem fog érni." Szerintem OLED panellal simán..
-
CptAdamica
veterán
A notch-ot nem lehet kikapcsolni, maximum eltüntetni a sávot, de ez sem annyira tökéletes megoldás, szerintem napsütésben fabatkát sem fog érni. Az pedig, hogy kinek melyik telefon tetszik, az annyira szubjektív dolog. Értem én, hogy mit akarsz mondani, de attól, hogy az a káva 2-3 mm-el nagyobb, mint egy Samsungon, vagy LG-n, az égvilágon semmilyen hátránya nem származik belőle.
-
roka.32
csendes tag
Jól kiakadt a kommentemen pár HTC fan szóval reagálnék. Galaxy s8 tökéletes, galaxy s7 is szép volt vastag kávákkal, míg a sony előző szériája is gyönyörű volt vatag kávákkal. Lg v10, v20, v30 is szép, az lg g6. Szoftveresen kikapcsolt notchal a g7, és a p20 is szép.
Viszont attól még a HTC és a Sony mindig 2x akkora káváal sikerült piacra dobniuk a telefonjaikat, mint az aktuális trend. Ez idén is sikerült nekik. Ezek a htc telefonok, egyébkét iszonyatosan jellegtelen dizájnal rendelkeznek a htc10 óta, pedig régen nagyon szép telefonokat terveztek. Szóval nem tudom miért vagytok elájulva. Semmi esztétikai érzéketek nincs? -
tomboy0013
veterán
A dizájn tetszik (hasonló mint a mostani G6-om), viszont a kávákból még lehetne faragni mert hasonlóan a tavalyi U11-hez itt is a konkurencia után kullog e tekintetben. Hatalmas piros pont hogy nem erőltetik a HTC-nél az OLED-et így még akár hosszútávon is használható marad szervíz nélkül (meg ugye ha kijelző csere miatt megbontják a házat akkor oda az IP védelem is). A kamera remélhetőleg nem lesz rosszabb az U11-nél.
-
Elsőre picit a Note 8 ugrott be a hátuljáról, összeségében nem rossz.
-
válasz
milkabrams #39 üzenetére
Mért ne lehetne igazad ? Nem is értem . Sheratant ismerjük eléggé benne van hangtechnikaba és jobban ért hozzá ettől függetlenül te is elmondhatod a véleményed.
Bocs az offert csak ezen lehidaltam. -
ghiottone
nagyúr
Gyorsítótárazott német "hands-on" bemutató. 800 euró, htcklubban 719 akkor.
-
Mik76
senior tag
Teljesen korrekt a kinezete es biztos a tudasa se lesz rosszabb. Ha legalabb egy centivel (de inkabb masfel) rovidebb lenne valszeg erdekelne. Az arazasa meg teljesen jol lett belove annyival az iphone meg a samsung ala, amennyivel nagyobb korulottuk a hype.
-
-
balgab84
aktív tag
Sony kinezete lett.
-
joey04
titán
válasz
enginev3.0 #10 üzenetére
Az nem baj, csak ne olyan gagyi legyen mint a korábbiakban.
-
Teal'C
veterán
Csúcskészülék jó készülék a formavilága nem tetszik ennyi.
Csak hogy ne legyen sírás kinézete egy hozzászólásnak.
-
tipuka
addikt
A képek néha csalókák, Érdemes a méreteket megnézni azért pl. phonearénán, a Mate 10 Pro-t biztos sokan fogtátok már, na a méretek azonos méretű kijelzőn:
U12+ 156,6 x 73,9 x 8,7 mm
M10P 154.2 x 74.5 x 7.9 mm
Brutális dagadt disznó lett belőle valóban... -
-
Nincs notch, normalis a külső, jó a hardver, erre fanyalgas megy itt is.
Gyanús, hogy a fórumozók 70-80%-nak nem tudjuk a mobilos igényeiket, viszont ők maguk sem....
Jó az ára, valószínűleg a rendszert se csesztek el. És esely van egy jó kamerára is. Van IP68 is.
Őszintén nem értem, hogy Ti itt, akik msot ennél sírtok, mit akartok... Van aki sír a notchnál, van aki sír más miatt ...
Hihetetlen...Ha van rajta sapka az a baj, ha nincs az...
Tényleg a fanyalgók országa vagyunk
-
Sinesol
veterán
válasz
CptAdamica #30 üzenetére
Kb. annyi, mint a notchból...mégis megy a sírás ott is.
-
roka.32
csendes tag
Tudom sokaknak elege van már a káva mániából, meg a notchból. De azért megjegyezném, hogy az évtizedes két kávakirály ismét kezet foghat egymással. (sony, htc)
-
Sinesol
veterán
Rejtély, hogy még mindig életben van ez a márka.
-
törölt tag
válasz
milkabrams #26 üzenetére
Én meg használok G6 H870DS-t, amiben ugyanaz a DAC van tudomásom szerint, és próbáltam több fülessel is már (50 dollárostól az 1000 dollárosig), és van amivel jó, de annyira nem nagy durranás. Bár sokkal jobb, mint mondjuk az OP5 vagy Honor 8, de azoknál nagyjából nulla erőfeszítést tettek a jó hang érdekében.
-
törölt tag
válasz
milkabrams #23 üzenetére
Bocs, de már eleve hülyeséget ír a cikk szerzője a második mondatában, nincs benne 4db DAC chip, nem is lenne semmi értelme. Egy darab ES9218 van benne.
És azt továbbra sem tudjuk, hogy ez mitől "hifibb", mint mondjuk egy WM8741, PCM1795, AK4490 vagy CS4398 akár. De akár mondhattam volna a Qualcomm integrált DAC megoldását is, ami csodák csodájára pont úgy képes például 32 bites anyagok lejátszásra, ahogy az emlegetett LG.
A HiFi ilyen tekintetben egy üres frázis, amit lehet puffogtatni, és mindenfélét mögé képzelni.A HTC amúgy pont azon gyártók egyike, aki ilyen marketingfogások nélkül próbál értelmes hangminőséget adni, és általában elég jól is sikerül nekik a vélemények alapján.
-
törölt tag
válasz
milkabrams #20 üzenetére
Én azt tudom, hogy az LG ezzel a névvel reklámozza, de mitől lesz egy DAC hifi, a másik meg nem?
-
doooo
veterán
Az a bordó változat elég jól néz ki...
-
Integrale
veterán
válasz
enginev3.0 #17 üzenetére
Nekem nem, bantja a szemem az Amoled. Amig van IPS, addig nem kerdes, hogy mit veszek.
-
funkmester
aktív tag
-
törölt tag
válasz
milkabrams #14 üzenetére
Mi számít HiFi DAC-nak?
-
CptAdamica
veterán
Ha fényesebb lesz a panel, akkor semmi gond nem lesz vele. Amolednél rühellem, hogy undorítóan beég a kép.
-
milkabrams
őstag
Nem arról volt szó, hogy Hi-Fi dac?
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #10 üzenetére
Super LCD, igen. Ha jól emlékszem anno még azért váltottak - jó 8 évvel ezelőtt - mert a Samsung nem szállította időben az AMOLED paneleket..
-
Integrale
veterán
válasz
enginev3.0 #10 üzenetére
Szerencsere igen!
-
enginev3.0
félisten
IPS lesz?
-
judas13
veterán
Nyitás 250 ropi fölött...meg sem lepődöm.
-
tipuka
addikt
zenés képességeire kíváncsi vagyok.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #1 üzenetére
Kissé halovány, de nem rossz.. nekem tetszik.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
CptAdamica #1 üzenetére
Majd Zack ezt is megoldja, mint az U11+-nál.
-
CptAdamica
veterán
Az átlátszó hátlapos most nem tűnik izgalmasnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest