Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
Végre nem agyatlan lövölde. Taktikázás XCOM módra a GEARS világban csak jó lehet.
-
Shepard
tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Nem tudom pontosan mire értetted. Hogy valószínűleg nem veszthetünk majd el véglegesen karaktereket? Vagy hogy nem a döntéseinknek megfelelően, "dinamikusan" alakul a kampány?
Én csak a körökre osztott, stratégiai megközelítés miatt hoztam fel hasonlatnak. Minden más, langyos víz az x-comp-hoz képest, igen.
-
RetroFighter
tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Eléggé esélyes
-
Shepard
tag
Már most sok szempontból jobban tetszik, mint a sorozat utolsó számozott részei (karakterek, hangulat és a külcsín sem tűnik rossznak). Ráadásul az X-com is nagy kedvenc. Szóval ez instant pass előfizetés lesz április végén.
-
janeszgol
félisten
Húú nagyon bejön. Én manapság szinte már csak RPG-vel meg stratégiával játszom, én tökre komálom azt, hogy ismert címeket ilyen köntösbe bújtatnak. Pl szívesen látnék TBS-t a Half Life-ból is, a Fable-ből izometrikus RPG-t.
-
Kanczy
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem is tetszik
-
l.skywalker
titán
Meglepően jól kinéző. Emlékeztet az Xcom-ra (Jézus, már egyre több játékot ismerek...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest