- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz norbert1998 #25203 üzenetére
Én amikor rádugom a telefont először kidob egy súgót, hogy elvileg távirányító színes gombjaival lehetne navigálni a telefonon.
Ez nálad működik?
Vagy milyen távirányítóra gondol vajon, a TV távja vagy valami spéci ami a gyári HDMI adapterhez van? -
MODERÁTOR
válasz #97246720 #25198 üzenetére
Nem véletlenül csinálta. Valószínű, hogy eladott párat, jelenleg nincs neki készleten, és ezért felviszi az árát, hogy ne vegye meg senki, majd ha újból lesz neki, akkor visszarakja a normál árat, így nem kell pluszban fizetnie, mintha most törölné, majd újra felrakná a hirdetést. Így olcsóbb, és sokan így csinálják.
-
norbert1998
nagyúr
válasz #03372544 #25204 üzenetére
nekem ilyen nincs, csak sima mhl kábel, képet és hangot visz telefonról monitorba/tvbe. ennyi
ugyanilyent vettem, 1800 volt az sp/z/z1 stb verzió
-
lipothp
tag
Sziasztok, tudnátok nekem linkelni egy telekomos gyári szoftvert Z-hez?
fel szeretném küldeni szervizbe, és nem akarom, hogy beugassanak a moddolt sw miatt. thx
Kerestem az összefoglalóba, de nem egyértelmű melyik volt rajta gyárilag.
köszönöm
P.S23 Ultra
-
kornel44
csendes tag
válasz norbert1998 #25184 üzenetére
Először nekem sem szeretett volna összejönni a dolog, de egy két rendszerfrissítés a TV-n megoldotta.
[Sony Alpha 6000L][MacBook Pro 13" 2017][iPhone 7 32GB iOS 10.3][PlayStation™ 4][Samsung Smart 3D Full HD LED TV]
-
.Benett
tag
Sziasztok !
Nem tudom mennyire ide illik de, csinálom az összefoglalóban lévő ROOTolást, eljön a Win8.1 alatti driver telepítés, ugye gépház stb stb... restart és restart után be kéne jönni egy menünek ahol F7-t kell nyomni. Na nekem fogja újraindul és betölt megint nem látom ezt a menüt és persze a driverek sem települnek... mert mérnökök nélkül, a tudomány csak filozófia ...
-
.Benett
tag
-
flegga92
senior tag
válasz .Benett #25210 üzenetére
Pont tegnap szívtam vele... Ez alapján sikerült megcsinálnom. Ha titkosítva van a merevlemezed és nincs hozzá feloldó kulcsod (nekem nincs mert gyárilag így van a gép) akkor előtte a Gépház/ Gép és eszközök/Eszköztitkosítás kikapcsolás. (Itt dolgozni fog egy kis időt, nekem a 64 GB-os eMMC-t 30-45 perc alatt csinálta meg, mondjuk nem egy erőgép.) Nekem e nélkül nem is engedett tovább. Ez után nem indult újra, hanem úgy ment mint a videóba.
Aki kijelzőt szeretne cserélni és vállalkozó szellemű annak bátran ajánlom a Parts4repair.com oldalt. A használt kijelzőt választottam (kb 15000 ajánlott postával), de teljesen újnak néz ki, karcmentes, egy bontatlan Z-vel összehasonlítva ugyan olyan a kép, érintést mindenhol pontosan veszi, rajta van a gyári sony fólia, illetve még az lcd hátulján is volt. Viszont a kijelzőhöz való adhesive ragasztót ajánlott máshonnan beszerezni, mert nincs rendesen szétvágva de ettől tette a dolgát. A hátlapé rendben volt, de valószínűleg összefogdostam, mert néha elválik az egyik sarokban ezt majd cserélem, vízbe természetesen nem viszem, utána sem. Ha jól láttam lehet kapni gyári Sony fóliát rá aki esetleg leszedte annak jól jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
besaints
tag
válasz norbert1998 #25206 üzenetére
Nekem ezt ajánlották, azaz kábel helyett Miracast :
http://www.edigital.hu/Multimedia-lejatszo-Android-mini-PC/Measy-A2W-Miracast-HDMI-stick-media-lejatszo-Android-iOS-Win-es-Mac-tamogatassal-p410888.html[ Szerkesztve ]
Ingyen elvihető 2 hónapos fekete kiscicák... Samsung Galaxy S22 Ultra...
-
besaints
tag
Mi a gyári és az ajánlott CPU Governor beállítás? OnDemand/Interactive?
-
törölt tag
válasz besaints #25217 üzenetére
Van ilyenem használtam kétszer azóta a fiókban rohad.
A vezérlő alkalmazása hol megy hol nem, leáll stb.
De amikor megy akkor is rohadt lassú az átvitel, filmet nézni vagy játszani ezen keresztül nem tudtam emiatt.Azt tegyük hozzá hogy nekem elég gyenge a wifi router (Zte mf60) szóval elképzelhető hogy erősebbel jobban menne, ezt ki kellene próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
javasolnám az alábbi Telekom LTE HU flastool-os fájl linkek beillesztését a topic összefoglalóba, a fájlokat feltettem a MEGA tárhelyemre.... 4.2.2-től 4.4.4-ig, az összes Telekomos gyári rendszer!
[4.2.2 C6603_10.3.1.A.2.67_Telekom HU - 760.1MB]
[4.3 C6603_10.4.B.0.569_Telekom HU - 805.2MB]
[4.4.2 C6603_10.5.A.0.230_Tmobile HU - 987.2MB]
[4.4.4 C6603_10.5.1.A.0.292_Telekom HU - 1014.3MB]
MEGA tárhelyről ezzel a klienssel le lehet tölteni az 1GB-nál nagyobb méretű fájlokat is
[Megadownloader v0.82][ Szerkesztve ]
-
-
mark!
őstag
Nekem nagyon bejön, kényelmes, és külseje is gyönyörű.
>
-
besaints
tag
válasz Pityi77 #25224 üzenetére
Én is megvettem tegnap ezt a Miracast-ot így akciósan, még nem volt időm tesztelni (az újszülött kisbabánk most jött haza a kórházból!), csak bedugtam, a kép DLNA-val szépen átment, Mirroring még nem sikerült vele.
-
Csövy
tag
Sziasztok, én is egy nagyon elégedett Z tulaj vagyok, és az a probléma lépett fel ma nálam, hogy minden előjel nélkül, mintha eltűnt volna az usb csatlakozó "nyelve". Nem tudom, hogy ez már másnál is fordul elő, vagy típushiba... Ezt szerintetek érdemes elvinnem a T-hez javíttatni, vagy visszadobjál, hogy nem javítható.
Köszönöm a segítséget.Privátokra illik válaszolni...
-
Deck
titán
SP-re van zárt bl-re CM12. Míg Z-re meg nincs.. Ez azért, szomorú..
PS5
-
törölt tag
nekem bent van a Z-m szervizben, hétfőn adtam le, max 15 munkanap a határidő hogy a szerviz megkapja,megjavítsa és visszaküldje! nekem a hátlap kezdett leválni és beporosodott a hátsó kamerám de nekem gariban javítják...sajnos így vettem, én nem tudtam elmenni így a feleségem ment el érte...de amúgy tökéletesen ment a teló dokkolót én is vettem hozzá gyárit!, ma vettem egy Sennheiser CX200-as fülest meg majd tervezem hogy egy akkus bluetooth audió vevőt is veszek, hogy ne keljen nyitogatni a füles takaróját sima headsetem is van(Sennheiser EZX60) de az nem tud zenét átvinni...fólia volt elöl és hátul rajta, meg van hozzá egy flippes tokom is lassan fullos lesz a telóm remélem jövőhéten már visszakapom most egy szutyok Beex M1D van nálam kölcsönbe
-
-
törölt tag
válasz .Benett #25235 üzenetére
ha vindowsban kikapcsolod az aláírás ellenőrzést, akkor újraindítás után már elvileg nem fogja ellenőrizni meghajtó telepítésekor,meg én úgy tudom hogy a 8.1-ben már nincs rendszerindítási menü, vagy normál vagy F5 csökkentett mód.... win7nél bios indulás után nyomgatva az F8-at ott bejön, de szerintem Win8.1-nél ez a menü már szerintem nincs :/
ha az előző nem vált be próbáld ezt [link] automatikusan ezekkel a beállításokkal fog indulni a 8.1 . ha így se fogadja el a drivert akkor valószínű nem kompatibilis a rendszerrel...
[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
válasz .Benett #25235 üzenetére
Nekem így jött be alig találtam meg mert mindenhol a 8-as windows-é van fent: Gépház/Frissítés és helyreállítás/Helyreállítás/Speciális rendszerindítás- újraindítás. Ez után kijelentkezik, behoz egy csempés felületet: Hibaelhárítás/Speciális lehetőségek/Indítási beállítások/újraindít.
Na nekem a titkosítás miatt itt akadt meg, de nálad ezek szerint nincs, ha mégse korábban leírtam mi a módja
Ezek után pedig bejön a választó képernyő, itt a 7-es gombot nyomd meg és bekapcsol a gép.
Nekem 32 bites winem van, de gondolom 64-esen is így kéne mennie. -
törölt tag
én szerintem egy ilyen telefon feleselges egy CM rendszerrel, a gyári nagyon jó!+root+disableservice+felesleges appok kigyalulása+reklámok blokkolása...a cm sose lesz olyan stabil mint amit a gyártó kifejleszt rá, sőt jövő év elején jön rá a 5-ös android is...de akinek kell cm... tessék [link]
[ Szerkesztve ]
-
esiferio
csendes tag
válasz #97246720 #25242 üzenetére
Jaja, tisztában vagyok vele ezzel nincs gondom. Nekem azzal van gondom amit a sony csinált, mert amit megcsináltak (kinézetre gondolok) az marhára nem tetszik. Na most a logikus kérdés nyilván az, hogy mi a répáért vettem z-t... Azért mert elég erősnek gondoltam ahhoz, hogy legyen végre egy gyors, stabil, jó telefonom ami full tiszta droid, hát nem lett. Maradt az hogy amit lehet launcher, billentyűzet stb. Azt cserélem az alap kinézetre...
-
Deck
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest