- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Ingyenes és hasznos alkalmazás az appstoreban. Elkészült a Truveo badás kliense. Egy sokoldalú online videó kereső alkalmazás, amivel széles skálán keresgélhetünk videó fileokat a neten.
-
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX #45790 üzenetére
Az említett kép a Samsung Appstore hirdetése volt, ahol nem csak badás alkalmazások vannak fent hanem droidosak is. A mostani fotó viszont kimondottan a Wave III promóciós anyagát mutatja. Az oroszok bővebben is írtak már az AB megjelenéséről. Persze az a biztos, ha már elérhető lesz a badás appstoreban is
-
duvi
nagyúr
Az IFA Wave III stand építés közben készült fotót ajánlom a madár rajongók figyelmébe.
Ha kicsiben is de láthatjuk már az AB ikonját a többi alkalmazások között -
duvi
nagyúr
Hamarosan elkészülő badás játékaikról írtak a Blue Shadow Games fejlesztői.
LINK -
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #45722 üzenetére
EZ Amerika
A lényeg, hogy minél kevesebbet kelljen gondolkodni az egyszerű polgárnak. Mindent készen tolnak a s*gge alá. (jelen esetben szó szerint
)
Viszont találtam egy egyszerű de hasznos kis alkalmazást. Ha valaki nincs annyira otthon a saját csengőhang készítésben, akkor töltse le ezt az egyszerű kis programot: BADA RingtoneMaker
-
duvi
nagyúr
Bemutatta a Samsung az első Kínai piacra szánt "kagyló" Badafonját!
Két érintőkijelző (külső 3,2" és a belső 3"), 2 SIM kártya, Bada 1.1-es rendszer, 240x320 felbontás, 455MHz CPU, 3.2mp kamera, GPS, WiFi. Forrás
Erősen tolják a Bada szekerét.Minden kategóriában terjeszkednek.
-
duvi
nagyúr
Egy kis pletykálkodás az androidspin oldalán a Samsung és az Android hosszútávú (?) viszonyáról. Ezek alapján jó esély van a Bada rendszer felfutására a következő években. Ezen kívül látható egy új Samsung teló is “N1" kódnévvel.
-
duvi
nagyúr
Jól halad a Voluntas (külsős böngésző badára) fejlesztése. A Bada 2.0 GUI-ja sokkal egyszerűbbé és látványosabbá teszi a fejlesztést. Az előzetes tervekben az szerepel, hogy a végleges 2.0 megjelenésekor (október körül) elkészülnek vele a fejlesztők. Forrás
-
duvi
nagyúr
Készül egy Nintendo 64 emulátor is badára. Erősen béta bemutató video egy Wave I-el: LINK
-
duvi
nagyúr
-Appstore akciós alkalmazások:
MyAlarm most ingyenes
SPB Brain Evolution bada most 290Ft
Rainy day most 290 Ft
Partner Search - Instant Partner Search On Mobile [IPSOM] most ingyenes
MonopolyClassic ez nem olcsó, de 1680FT helyett 1120Ft. (ha esetleg valaki mégis szeretné megvenni)
-Lengyeleknél Bada fejlesztői verseny indul szeptember 19-én. Csináltak hozzá egy hangulatos beharangozó mozit is.
-Végül kaptunk az oroszoktól egy új 6 perces Wave III bemutatót. -
duvi
nagyúr
Nem kimondott WC/TC, de kukk meg a myExplorer-t. Hivatalosan "advanced network (LAN) file manager".
Illetve van még a File Manager, ha jól látom akkor ez csak részleges hozzáférést biztosít. -
duvi
nagyúr
Hogy valami érdemi hozzászólásom is legyen mára
ITT egy új játék és alkalmazás bemutató videó az oroszoktól.(CrazyDuck , Heroes of Kalevala , Sudoku és 3D Compass GPS)
-
duvi
nagyúr
Igaz, hogy egyelőre minimális tartalommal,
de megnyitotta samu a ChatOn weboldalát. -
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX #45519 üzenetére
Nem egy fórumtagunk cserélt memkarit a szaggató HD felvételek miatt.Márkás kártyákat is, amik működtek, csak lassúak voltak. Ha jól sejtem akkor leslieke az egyetlen kivétel jelen esetben. Még azt se tartom kizártnak, hogy class 2 van rászitázva, de legalább class 4-et tud az a kártya. Ha van kedved és türelmed, akkor futtass le egy írás tesztet rajta
Gyanítom, hogy gyorsabb lesz az mint 2MB/sec.
Aki cserélt az lehetőleg magasabb class kártyát vásárolt mint 2 vagy4. Nekem is class 4-es Kingston kártyám van és jól is működik. DE az, hogy mobiltelefon esetében tökmindegy, hogy Class hányas kártyát használunk azért az erős ferdítés szerintem. Pl. mire felmásolom a filmeket a 32GB-os kártyámra (16GB csak film), megőszülökCsak azért vettem anno a class 4-et mert akkor még nem árultak gyorsabbat. Egy class 10-es kártyára egy "hangyányival" gyorsabban lehetne felmásolni a fileokat. Ezért ajánlok mindenkinek lehetőleg class 6-os vagy 10-es kártyát.
-
duvi
nagyúr
válasz
Tomajdon #45514 üzenetére
Az egész egy rossz vicc, amihez statisztál a német/EU igazságszolgáltatás
Egy újonnan bemutatott terméket, hogy lehet egy kalap alá venni a régebbi peres ügyben szereplő készülékekkel??? Előre, látatlanba beperelték az almatermesztők az új tabletet is?ruskop
Ez most komoly
"Memóriakártyánál mobiltelefon esetében tökmindegy, hogy Class hányas."
720-as HD videó felvételnél szerinted tök mind1, hogy class hányas kártya van a telóban? -
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #45511 üzenetére
Memkari vásárláshoz ajánlom EZT az üzletet. Sokan vásároltunk már náluk. Megbízható a cég, jó áraik vannak és nagy a választék.
Árakról pl:
SAMSUNG 16GB MicroSDHC Class 6 + adapter - 6.250Ft
SAMSUNG 8GB MicroSDHC Class 6 + adapter - 3.463Ft
De vannak class 10-es kártyáik is. -
duvi
nagyúr
Tovább dübörög az orosz úthenger
IFA 2011 - 2. rész Új videók a Samsung Wave Y, M és Wave III modellekről.
IFA 2011 - 3. rész Ebből kiemelném, hogy megerősítik a Bada 2.0 október végi megjelenését a Wave I.re. Ezen kívül szó van az AB év végi megjelenéséről badára. (madárkedvelők örülhetnek)
-
duvi
nagyúr
Aki XPKH3 szoftvert használ, az mindenképpen olvassa el Balsa figyelmeztetését a badablog.hu oldalon!!!
-
duvi
nagyúr
Fáradhatatlanok az oroszok.
Folyamatosan tolják fel az infókat.
74 fotóból álló galéria az IFA 2011 kiállításról. (főleg Wave III képek) Badablog.ru -
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #45455 üzenetére
Sajna ebben igazad van. "Érdekesen" mozog a forint/euro/svájci frank árfolyam.
És ennek valóban mi vagyunk a károsultjaiEnnek ellenére bízom benne, hogy jövőre már emberi áron hozzájuthatunk a III-hoz. Minél több tesztet, videót nézek a Wave III-ról és a bada 2.0-ról, annál jobban tetszenek
Mivel bőven van még a T-s hűségemből hátra, ezért türelmesen várnom kell úgy is
-
duvi
nagyúr
Az oroszok keményen megdolgoznak a hírnevükért
ITT is van egy másik részletes teszt a Wave III-ról, a hi-tech.mail.ru oldalán. (Sajna náluk nincs angol nyelvű verzió)
Közben a Mobile-review csinált egy részletes Bada 2.0 tesztet is.(még ebből sincs angol verzió, de érkezik majd)
-
duvi
nagyúr
válasz
OgreImre #45438 üzenetére
Szia!
-Nekem Wave II van, tehát nem 100%, hogy nálad is ugyan ez van. Wave I tulajok plz. pontosítsanak, mert OgreImre-nek sürgős lenne a megoldás.-A Wave USB drivert telepítsd fel, ha még nem lenne fent. Ezután menj be a telefon Beállítások/Kapcsolatok/USB-segédprogramok menübe és itt válaszd ki az Internetmegosztás opciót. Ezután csatlakoztasd a telót az USB kábellel a géphez.
-A másik megoldás a wifi megosztás lenne, ha van otthon routeretek. Bekapcsolod a 3G-t és a csomagkapcsolt adatforgalmat. Ezután menj be a telón a Mobil hozzáférési pont menübe. Itt beállítasz egy név/jelszó párost és erre csatlakozol rá a számítógépeddel.
-
duvi
nagyúr
Végre elérhető az angol nyelvű verzió is a Mobile-review gigatesztből.
Valóban 1GB a RAM méreteKukk meg a tesztet.
"The phone features 1GB of system memory, the boot leaves about 800MB free which is plenty for any app." -
duvi
nagyúr
Monstre Wave III teszt a mobile-review oldalán. Az első RAM információ meg is van
1GB RAM-ot írnak a tesztjükben
Jelenleg még csak oroszul van fent a teszt, de hamarosan kiteszik angolul is. Ennyit tudott a kugli fordító:
"Memória, memóriakártya
A telefon 4 GB belső memória, kezdetben áll a felhasználó körülbelül 3 GB. A memóriakártya látható külön-külön, meg lehet jeleníteni az összes mappa (mint a memóriakártya és a belső). Van egy file manager, amely lehetővé teszi, hogy fájlokat másolni a kártya és rajta. Memória kártya nem "forró" csere. Megvizsgáltuk a microSD kártyával akár 32 GB-os, működik.
[I]A RAM memória 1 GB, letöltése után az ingyenes 800 MB. Ez elegendő minden alkalmazáshoz. "
-
duvi
nagyúr
A német badaget.de szerint novembertől lesz kapható Németországban a Wave III. A Wave M és Y viszont már októbertől.
-
duvi
nagyúr
válasz
mrhitoshi #45373 üzenetére
Igen, én linkeltem de az a belső tárhelyre vonatkozik. Azért is van mellé írva, hogy microSD-vel bővíthető (max 32GB)
San398
"About phone
Total space 3.1 GB"
Szerintem ez azt jelenti, hogy 3GB-ot tudunk használni szabadon.
Ezek alapján valóban lehetséges a 4GB belső tárhely, amiből a rendszer lefoglal kb. 1GB-ot és a többi a mienk. Most is ez a helyzet a Wavekkel. 391Mb-ot tudunk csak szabadon használni, a belső 2GB-ból. A többi a rendszeré és az alkalmazásoké. -
duvi
nagyúr
Aki lemaradt a sajtókonferenciáról, az most (még) letöltheti INNEN az 1óra 16 perces anyagot mindenestől. Firefox használóknak ajánlom a letöltéshez a Video Downloadhelpert.
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #45325 üzenetére
Jogos! Eddig mindenhol 3GB-ról volt szó
Pl. ITT is 3GB szerepel az adatlapon. Remélem a most megjelent hivatalos paraméterek a helytállóak! Mondjuk a sorozatgyártás előtt még szabadon variálhatnak a belső memória méretével. Ráadásul a béka s*gge alatt vannak most a memória árak. Tévedhetnének még párat amíg 8 v. 16GB lesz a végeredmény
-
duvi
nagyúr
A samsung mobilra letölthető Unpacked / New Product alkalmazásban már elérhetők a bemutatott termékek képei/leírásai/technikai paraméterei. Ezen kívül él már a Press Release menü is. A youtube linkre is feltették az új termékek bemutató videóit.
-
duvi
nagyúr
Ha már kamera, akkor legyen 720-as HD videó sample is. Szép folyamatos a felvétel, megfelelő színekkel és élességgel
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #45209 üzenetére
Azért ne írjuk még le azt a fényképezőt
Várjuk meg a tesztképeket és majd akkor kiderül az igazság. ( bár a Wave II Mobilarénás tesztképei köszönő viszonyban se voltak a valósággal )
Látom, közben leslieke már többet is megtudott a témáról. Ráadásul jó hírekkel szolgált -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #45187 üzenetére
Tényleg szép az új SE család minden tagja.
Egy apróság, de hátha neked számít mielőtt megvennéd: Az a 4" Bravia Display csak 3,7" valójában.
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #45182 üzenetére
Engem Dr. Jekyll és Mr. Hyde-ra emlékeztetsz
Néha teljesen normálisan szólsz hozzá és érvelsz. Néha meg elvakul Wave/Bada gyűlölőként jelensz meg.
"úgy tesznek(!) mintha leszarnák", "saját magának hazudós stílus"
-Jelen esetben mivel vívtuk ki haragodat? Majdnem mindenki felsorolta a problémáit a most megjelent Wave III-al kapcsolatban. (Kinek mi számít, az alapján be is írta, hogy: túlárazott, nem SAMOLED+ a kijelzője, nincs fizikai gombja, gyenge az akksija) A felsorolt hibák mellett természetesen vannak jó tulajdonságai is, amiket szintén leírtunk.
-Nemrégiben pont te kezdeményezted a Wavek jó és rossz tulajdonságainak az összegyűjtését, ami jó 5let volt. Ezzel sokat lehetett segíteni az érdeklődőknek.
Ezek tükrében nem hiszem, hogy szemellenzős, saját maguknak hazudós Wave tulajok lennének itt a fórumon. Van aki jobban szereti, van aki kevésbé. Ennyi az egész -
duvi
nagyúr
Az első (?) videó bemutató Wave III-al a GsmArena jóvoltából: LINK
-
duvi
nagyúr
válasz
Csaabi20 #45136 üzenetére
Erre vagy kíváncsi?
Beállítások/Kapcsolatok/Hálózat/Kapcsolatok/WAP
Név beállítása: WAP
Hozzáférésnév: wap
Hitelesítés típusa: Normál
Felhasználó azonosító: wap
Jelszó: *** (a három karakterből gondolom, hogy ez is wap)
Protokoll: HTTP
Kezdő lap címe: http://m.origo.hu
Proxy címe: 212.051.126.002:8080
Tétlenségi idő (mp): 300
Speciális beállítások alatt semmi nincs kitöltve. -
duvi
nagyúr
Na egy kis akciózás a nagy forrongás közepette
badaTube 840FT helyett most ingyenesen letölthető.
[Colorful]ShowTime és [Colorful]BatteryLife szintén ingyen tölthető most. -
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #45072 üzenetére
Igazad lett.Ez valóban sok. Pont. Már csak a szolgáltatói árakban bízok, hogy ott (én mindig a T-nél vásárolok) megáll 100K-nál a nyitóár. A későbbiekben meg meglátjuk, hogy milyen mértékben fog csökkenni az ára. Lásd Wave I és II idő/ár mozgásokat. Feltételezem, hogy ennyiért nem fogják kapkodni az emberek és szépen elindul lefelé az ára.
-
duvi
nagyúr
Nekem eddig igazából a fizikai híváskezelő gombok hiánya fáj
(Tudom hiú ábránd, de még reménykedem abban az egy szál fizikai gombban. Hátha konfigurálható lesz)
Az 1,4-es egymagos proci rendben van. Ha új generációs alacsony csíkszélességű procit kapunk, akkor az kevesebbet is fogyaszt és kevésbé melegszik mint a mostaniak a Wave I és II-ben. A SAMOLED még mindig jól gazdálkodik az energiával. Jó lenne tudni a RAM mennyiségét is. Ha többet kap mint 512 Mb (1GB?) akkor még javulhat a végső összkép
Ehhez hozzávehetjük a bada 2.0-t, ami reméljük, hogy javítani fog a Wave család népszerűségén. A fém ház viszont sokat fog dobni az eladásokon, mivel az alsó és közép kategóriában nem nagyon találkozunk ilyen anyaghasználattal.Az utolsó szó úgy is az árazásokon fog múlni
Mivel nem SGSII szintű hardvert pakoltak bele a III-ba, ezért még elképzelhetőnek tartok egy 90K-s nyitóárat. Ami ugye az első 3 hónap után csökkenni szokott és talán lemegy 80K-ig. Konklúzió? A kulcs a árban rejlik szerintem. Hamarosan meglátjuk...
-
duvi
nagyúr
Aki mostanában tervezi memkari vásárlását/cseréjét, annak ajánlom figyelmébe az alábbi cikket! Samuék belehúztak rendesen a memkari fejlesztésbe! 13 MB/s és 21 MB/s-ra
is képes írásnál az új kártyájuk! LINK
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
-Valami alkalmazásod beragad és felkajálja az összes memóriát. Kapcsolj ki minden saját widgetet és alkalmazást. Csak a gyári alap fusson. Restart után egyesével kapcsolgasd vissza a sajátokat és figyeld, hogy melyiknél jelentkezik a probléma.
-Illetve a telefon belső memóriájában (a ROM-ra gondolok) mennyi a szabad hely? -
duvi
nagyúr
válasz
Tomajdon #44919 üzenetére
Hálás köszönet!
És ha már ott járunk a badablog.hun akkor ezt is olvassátok el:
Az LG is badát fog használni a jövőben? -
duvi
nagyúr
A samu bemutatja az IFA-n a saját bővített chat alkalmazását ChatON néven.
Részletek + video az olaszoktól ITT érhető el.
(Ha lenne egy "olasz énekmondó" közöttünk, akkor kérnénk szépen tőle egy fordítást a cikkről)
-
duvi
nagyúr
Új játék és alkalmazás bemutató videó az oroszoktól. Letöltés előtt meg lehet nézni, hogy bejön-e az alábbi pár program:
Zombie Rider, SPB Qquads, Dirty Jack, Hi Duck, Chess és BadaCam
LINKValamint akciós áron adják a N.O.V.A. fps játékot. Mivel véget ért a kuponos lehetőség, gondoltam beírom. 840 Ft helyett csak 290Ft most.
-
duvi
nagyúr
Az Ace és a Wavek nem egy súlycsoport
A Wave messze jobb a legtöbb képességben.
Ha droidot akarsz mindenképpen, akkor ebben az árkategóriában indított most az új Sony Ericsson Xperia mini (és pro). Az Ace-nál ez is sokkal jobb választás mind szoftveresen, mind hardveresen. szimike79 nemrégiben vett egyet. Tőle kérhetsz részletes infókat is róla. -
duvi
nagyúr
válasz
ruszi_tomi #44795 üzenetére
Visszaállítás?
-
duvi
nagyúr
válasz
Tomajdon #44788 üzenetére
Köszi szépen! Neked is fenyeka és Binyi01!
Ha semmi extra nem futott a háttérben, akkor a következőképp alakul a memóriahasználat:
1.2-ben --------------- 2.0-ban
App limit: 73MB ----- 67 MB
APP used: 7MB ----- 12 MB
App Free: 66MB ----- 55 MBEzek alapján jóval több RAM-ot használ a 2.0
-
duvi
nagyúr
válasz
Binyi01 #44784 üzenetére
Ezen a háttér képen az én hozzászólásom látszik
De nekem gyári 1,2-es firmware van fent. Ezért lenne jó, ha valaki meg tudná nézni a 2.0 szoftvernél is a BadaSi-t.
-
duvi
nagyúr
válasz
Binyi01 #44782 üzenetére
Ez nem túl jó hír
Megpróbálnád feltenni a BadaSi rendszer alkalmazást?
Szoftveresen változott-e a memóriakezelés a 2.0-ban?
Elképzelhető, hogy a Wave III-ban több RAM lesz és ott már nem futunk bele ilyen üzenetekbe? (Igaz, hogy rajtunk ez nem sokat segítene) Bízzunk az optimalizálásban -
duvi
nagyúr
válasz
@matthew@ #44771 üzenetére
Inkább ne legyen több kikapcsolásod
A szoftver frissítésről lebeszélnélek egyenlőre. Mivel gyárilag 1.2-es magyar fiirmware van a Wave II-n, ezért nincs értelme feltenni újra ezt. A jelenlegi 2.0 béta viszont még nem elég stabil és nincs benne magyar nyelv (ha ez számítana). Remélhetőleg egy hónapon belül kijön a végleges 2.0 és azt már érdemesebb lesz megvárni. Ha előfordulna mégis a kikapcs vagy fagyás, akkor inkább csinálj egy rendszer visszaállítást. (előtte persze mentsél le mindent) -
-
duvi
nagyúr
Nem akarok ünneprontó lenni, mert én is nagyon várom már az új firmwaret, de a linkelt cikk címe egy kicsit megtévesztő. A cikkhez mellékelt videó (08.24-én tették fel) már több badás oldalon is szerepelt és az új featureseket mutatja be. Sajnos ebből még nem derül ki, hogy valóban elkészültek volna a végleges kóddal
-
duvi
nagyúr
válasz
DeathAdder #44748 üzenetére
Nem tilos használni a KIES-t, csupán nem fog felkínálni frissítést a szolgáltatós készülékekhez
Jelenleg egyik szolgáltató sem adott ki új firmwaret a Wavekhez. Ezért csak a multis frissítés marad.
A 2.0-ás firmwarek mind béta verziósak még! Az 1.2-ből van végleges szofver egyenlőre. Reméljük, hogy szeptemberben kiadják a 2.0-ból is a véglegest -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #44746 üzenetére
Ha te mondod biztos így van
Vagy csak szimplán örülök, ha valami új fejlesztés jön ki badár? -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #44742 üzenetére
Igazad van! Ez valóban nem jó hír nekünk
Csak az a kérdés, hogy "félig üres vagy félig tele a pohár?" -
duvi
nagyúr
válasz
consono #44740 üzenetére
Én is az oroszoknál találtam a cikket:
http://badablog.ru/scummvm-zapushhen-na-samsung-bada-video/
Illetve már az olaszoknál is kint van:
http://www.badaitalia.com/2011/08/26/video-scummvm-in-esecuzione-sulla-piattaforma-bada/
Az orosz és az olasz se emészthető nekem. A kugli fordító meg igazi kihívás a szakszövegeknél -
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #44729 üzenetére
Sajna ez a sok szerintem kezdetű mondat, nem csak a mi kitalációnkon alapul. Nem csak szoftveresen támadják a Samut
A design miatt is folyik a pereskedés. Pont ebben próbált csalni az Apple a méretek meghamisításával.
A jelenlegi design perről:LINK1 , LINK2 , LINK3Ráadásul a tárgyalás menete is "kicsit furcsán" zárult:
"A bíróság végül délután négy előtt hirtelen berekesztette a tárgyalást és úgy döntött, hogy fenntartja a tiltást a Galaxy Tab 10.1 árusításával kapcsolatban, a végleges döntést a kérdésről pedig szeptember 9-én hozza meg."
Hogy legyen még egy szerintem itt isSzerintem itt a pénz döntött a háttérben és nem a bíró....
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #44721 üzenetére
Az esetek túlnyomó többségében angol nyelv is kerül az indiai fejlesztésekbe
Innentől meg nemzetközileg is "fogyasztható" az alkalmazás.consono
A telefon Galaxy designban igazad van (bár asszem kis kutakodás után találnánk más gyártókat is). Az SE jó példa valóbanViszont ha megnézzük a tableteket a piacon, akkor minden második gyártóra rásüthetnénk a design lopás bélyegét.
-
duvi
nagyúr
válasz
consono #44719 üzenetére
Gondolod, hogy az Apple ennyivel be is érné
Szerintem ez nem az említett szoftveres témáról szól
A Samsung nagyon szorongatja az almatermelőket világszerte. Mind eladásokban (ebben már veri is sok országban), mid technikai színvonalban. Ez a mostani, csak egy mondvacsinált ok és ha ez lezárul, akkor rögtön találni fognak valami más indokot amivel tovább szivathatják a Samut. De ne legyen igazam!
-
duvi
nagyúr
Drasztikus létszámbővítés a Bada kutatói és fejlesztői részlegénél
Mivel az orosz sem az erősségem ezért sorry a kugli fordítós linkértLINK
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest