Új HMD modell bukant fel

Ausztráliában érhető el és HMD Aurának hívják a gyártó jelenleg legkedvezőbb árú ajánlatát.

Hirdetés

Ausztráliában került a polcokra a HMD Aura, ami a hivatalos termékoldalakon egyelőre nem jelenik meg, de a JB Hi-Fi nevű viszonteladó oldalán már megvásárolható 42 ezer forintnak megfelelő helyi dollárért. Ezért az összegért mindössze 4 GB rendszermemória és 64 GB bővíthető belső tárhely jár, ebben az esetben viszont le kell mondani másodlagos SIM-kártyáról. A lapkakészlet elvileg a 2018-as, 28 nanométeres Unisoc SC9863A1, de reméljük, hogy ez inkább valami elírás.


[+]

A HMD Aura 6,56 hüvelykes, 60 Hz-es panelt kínál 900 x 1600 pixeles felbontással és 5 megapixeles kamerával, ami a kijelzőbe cseppen. Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra került, mellette egy darab 13 megapixeles kamera dolgozik egy mélységérzékelővel megtámogatva. Az 5000 mAh-s telepet 10 wattos teljesítménnyel lehet tölteni Type-C porton keresztül, a WiFi maximum 802.11a/b/g/n szabványon csatlakozik, a Bluetooth pedig 4.2-es verziószámú.

[+]

Az Android 13-mal bemutatott modell szoftverfrissítési támogatásáról nem esik szó, biztonsági frissítéseket viszont két évig biztosít a gyártó. Az egyetlen fénypont a zöld és sötétlila színben választható készülék rendkívül szerény specifikációjában a 3,5 milliméteres jack.

Előzmények

Hirdetés