- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbalu1
senior tag
Megnéztem a Recovery menűt és nekem is ott van az alján a "Failed to find /misc partition" felirat.Független a telóm, nougatról frissítettem oreora OTA-án.Eddig nem tapasztaltam semmi abnormalitást, használtam mobil netet is, jelenleg 31%-os az akksim, 19 órányi használat után, 4 órás kijelző használattal és 6%-os cella készenléttel.Nem tudom, hogy a gyári nugát romnál volt-e ilyen feliratom.
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz laszlolczka #48654 üzenetére
Igy már világos. Akkor kereshettem volna a beállitásokban...😀
nggabi : akkor lesz hd ha a másik fél is voLte n van, úgy tudom.[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
gerner1
nagyúr
válasz nggabi #48659 üzenetére
Akkor nincs más hátra, mint egy alapos mentés. Egyébként most is van HD hangod híváskor, akárcsak mindenki másnak. 3G -n az összes szolgáltatónál HD hang van. Szóval, hacsak nem vagy vájt fülű, akkor a kettő közti nüansznyi különbséget észre sem veszed. Értelemszerűen ez alól kivétel az az eset, ha híváskor az egyik fél készüléke 2G -n van, vagy oda váltott vissza. Viszont VoLTE -n (ha aktív, és az is akit hívsz) szuper gyors a kapcsolás, ez kétségtelen.
[ Szerkesztve ]
-
-
szabeska
addikt
Üdv! Most csekkoltam, a használtan, sajnos papírok nélkül vásárolt telefonom 2019 januárig garis. Papírok nélkül elfelejthetem az esetleges garis javíttatást, vagy?
F1
-
-
Alonso69
senior tag
válasz alcapone386 #48668 üzenetére
A telepítésnél (Aroma) csak a camera módot választottam J4 ha jól emlékszem a többi mód tetszőlegesen választható(én kihagytam mindet)A twrp ha végzett még a google -samsung fiók konfigurálása előtt kell egy újraindítást csinálni,ezt valahol olvastam (4pda).Itt az XDA oldala [link]
A bluetooth füles tökéletesen működik,Bug volt az elején samsung browser, chrome mindig leállt, egy újra telepítés megoldja.Más Bug-ot nem találtam,az arcfelismerés szokásos módon, YT-vanced a Magisk-ból telepíthető.Xiaomi 14
-
Shurycen
tag
Sziasztok!
Telenoros S7E most tölti OTA-n az Oreo-t Az a kérdésem, hogy már eléggé megfáradt a kis telóm, lévén, hogy 6.0-val kezdtem és minden frissítést csak toltam rá, szóval az a tervem, hogy lekéne tolnom Factory Resettel, hátha új erőre kap és gyors lesz mint fénykorában... Na most a kérdés, mikor és hogyan csináljam? Oreo telepítés előtt vagy után? illetve rendszer/beálltások alól? vagy valami bekapcs+home+hangeró gombos menüből? egyáltalán csináljam? van értelme?
Köszönöm!
-
-
-
szabeska
addikt
válasz #77646080 #48672 üzenetére
Miért fontos bekapcsolni az oem feloldást a fejlesztőiben? Mezei user elő sem tudja hívni a fejlesztői menüt, ezek szerint ő nem tud FR-t csinálni? Arról nem beszélve, hogy én is (odinozás után rögtön) nyomtam egy FR-t menüből, semmi baj sem történt
[ Szerkesztve ]
F1
-
szabeska
addikt
válasz #77646080 #48675 üzenetére
Ertem en, de akkor egy mezei user nem tud fr-t nyomni? Ezt furcsalom inkabb. Tobb ismerosom is ranyomott, mert belassult a telefon, A5, A3, S7e, sosem lattam meg hibauzenetet Igazabol csak az a furcsa, hogy ilyen letezik.. Szerintem azert az userek 50%-a tudja, mire valo a reset, nem keres szervizt egybol.
[ Szerkesztve ]
F1
-
Keem1
veterán
Xeh oreósok, nálatok bekapcsolt NFC ikonja kint van a felső sorban?
-
gerner1
nagyúr
válasz szabeska #48677 üzenetére
A legtöbb esetben pont "user error" az, ahová a probléma gyökere visszavezethető. Ebbe beletartozik az is, hogy elég sokan csak képzelik, hogy tudják mit csinálnak. Egy példa: ... - belassulás ellenszere is csak a legvégső esetben FR, mert az esetek túlnyomó részében a gyorsítótár törlése (kellő gyakorisággal) + a legnagyobb szemét termelő programok használatának a mellőzése/vagy használatuknak jelentős leredukálása az, ami stabil eredményt biztosít (nem csak ennél a készüléknél) ..
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
-
NEXUS-6
tag
Letöltöttem a Telenoros Oreot. Nagyon pöpec, gyors, mint a megveszekedett hercehurca!
Egyelőre nem csináltam FR-t, majd ha gebasz lesz, nincs kedvem félnapig állítgatni a dolgaimat. Mondjuk nincs is agyontelepítve a rendszer, meg fél éves a teló. -
Viktor77
titán
Nincs, és reggel szívtam is kicsit emiatt. Betettem a tokjába a telefont és minden feloldáskor kiírta, hogy a művelet befejezése a következővel: SHealth vagy valami kódolvasó (már nem emlékszem). Kicsit késöbb jöttem csak rá, hogy a tokban ott van a belépőkártyám, azt olvasta volna le mindig. Gyorsan kikapcsoltam az NFC-t.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
alcapone386
őstag
Ha esetleg valakinek kellene Netac P500 pro 64gigás micro sd, tomtopon flash sale akcióban 56%-al csökkentett áron kapható. 16.99$.
64gb u3 kártyáért szerintem aprópénz. Rendeltem is egyet az asszonynak. És mielőtt leszólnátok, hogy gagyi Teszteken rendre jól teljesít, főleg ennyiért. Nekem OV 64gb micro sd van. Annó s5 be vettem nevetséges 15$-ért. Meglepetésemre hibátlan, valós kapacitású. (Azóta 52$ ért árulják, ennyit már nem adnék érte..)
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz alcapone386 #48685 üzenetére
Köszi, rendeltem is egyet. Ennyiért megér egy próbát.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
seger
addikt
2 kérdésem lenne!
1. Beállítható-e, (7.0-án úgy volt) ha jön egy hívás amit nem tudok felvenni, ugye a hívás ikonon ott van egy 1-es jelzés (nem fogadott hívás miatt). Rolót lehúzva is látom. Ha a rolóról kitörlöm, akkor a hívás ikonról is eltűnik! Be lehet állítani hogy az ikonon maradjon mint a 7.0-án? Ez így zavaró mert rolóról letörlöm, hogy zárolt képernyőn ne legyen, de ikonról is eltűnik és elfelejtem...
2. Sok esetben (akár viber, messenger, facebook) nem jelez az ikonnál számmal.
Pl facebookot nem használom, csak ha mutatja az ikon, hogy van pl 4 értesítés akkor rábökök és megnézem. Most nem mutatja és belépve látom van 5.
Ezekre valami megoldás?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
vohanyi
senior tag
Kérdés, aki esetleg beleszaladt... Budapest Mobil Internetbank mobilfizetési, "Technikai feltételek nem teljesülnek" hibájába. [link] Bank felvette velem kapcsolatot, telefon rootolására fogták, jeleztem ma kap szűz rendszert, és ugyanugy nem működik:
Kártya stimmel, Mastercard, tehát az nem lehet hiba oka.
[kép] - [kép] - [kép] - [kép]Tippek ? - köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
laci laci
addikt
válasz Alonso69 #48669 üzenetére
+alcapone386.Nekem is "halálra"van romolva.A sec romot én is ki próbáltam,de annyira nem jött be.Lehet megint felrakom..Talán ez a kiadás jó lesz.Most galalxy project rom van fent..Aroma telepítős?
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
laci laci
addikt
Szeretném meg kérdezni,hogy hogy tudom lementeni az adott romból egy apk-t?root van...köszönöm előre is..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Alonso69
senior tag
válasz alcapone386 #48696 üzenetére
Én is rendeltem egyet,köszi szépen.
LaciLaci# igen van benne Aroma telepítő,egy kicsit visszaolvasol már leírtam, én hogy csináltam.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
service 58
csendes tag
Sziasztok!Segítséget kérnék,odinnal szeretném felrakni az oreo-t, a kicsomagolt 5 fájlt hova kell betallózni, vagy csak a. tar fájlt az AP rakjam be, mert az utóbbit próbáltam, de nem lett 8-as szoftom.?előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik