Hirdetés

Hirdetés

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

  • Érkezik a Redmi Watch 5 Lite

    ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz -FreaK- #2946 üzenetére

    pedig legtöbb új váz tudja. nemhogy torzítást még vignettálást is korrigálják. Sött nem lepne meg ha esetleg pár a széleken jobban élesítene ésatöbbi.

    torzítás korrekció ahogy írtad profil alapján megy, leegyszerüsítve/lényegét tekintve úgy hogy ahol szét kell húzni ott "2pixel közé berak egy harmadikat, ahol össze kell nyomni ott kettőböl csinál egyet." Ezt természetesen "információvesztéssel" jár. Egy lightroom, DXO elég szépen csinálja, persze észre lehet venni 100%on de nem zavaró. De egy lightroom/dxo 4790K mellett is 1-2secig eldolgozik egy képpel. Na ilyen szintű algoritmus nem lesz még egy ideig mobilban...

    Kevés helyre kell, berakni nagy fényerejhű lencsét, minnél nagyobb érzékelőt és a lencsetag ára nem lehet több mint 4-5$. Szted? Ebből ez jött ki.
    Ha meg nagyobb akkor csúnya, ha meg gyengébb zajban mint iphone akkor az a baj. Ezt veszik észre legkevesebben ez jön ki 4-5$ból ez lett.
    Remélem Samsung csinál rá profilt, de Samsung nem az SW supportról híres simán lehet, hogy nem lesz rá.

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák