Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
szubrutin
aktív tag
Lehet erdemes S5ost venni, hatha hagyjak még, es picit lejjebb megy az ára.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
mario1988 #25 üzenetére
Nem ugyanaz. A SE fapadosabb, nem véletlen hogy olcsobb lett. Pl. nincs se EKG se always-on kijelzo az SE-ben.
Amugy egy jo tanacs: Az Apple viszonylag kiszamithatoan hozza ki a telefonjait, okosorait...szoval aki az aktualis ev kozepeig nem vett iPhone-t, Apple Watch-ot, annak nagyon erdemes kivarnia, a Szeptemberi váltást. A macrumors -on van egy allandoan futó "buyers guide", amire erdemes hallgatni, ha barmilyen Apple cuccot venne valaki.
-
Szabi®
addikt
válasz
Mr Anderson #39 üzenetére
-
Zjunior
veterán
S6 red gyilkos lett...
be kellett rendelnem, penteken remelem ider -
bence1024
tag
Nem vagyunk egyformák, de szerintem nagyon szexik az Apple órák.
Egyszer jó lenne egy. Egyedül az akkut féltem.
Nem gond a mindennapos töltés? (Nyilván számoltak ezzel) -
m@xsys
senior tag
Az SE vs. S5 között most akkor van különbség vagy nincs?
-
Schuler888
senior tag
válasz
+s
-
viera
őstag
válasz
+1
-
Schuler888
senior tag
válasz
BoneDragon #34 üzenetére
hat igen, nalam ebredes utan alvas csekkolas az oran aztan mar cuppan ra a magneses korong, tok rutinszeruen, esetleg vmi emlékeztetőt beállítani, ha vki elfelejti
a gyartok se kibaszbol gyartjak am igy, ok lennenek a legboldogabbak, ha valamelyik a konkurenciat megelozve tudna bitang energiaforrast belerakni, de "hozott anyagbol dolgoznak"
-
Noukoum
veterán
válasz
Schuler888 #31 üzenetére
De aod-jel és sleep trackingel örülsz ha kihozol egy napot. Ha csak valami csodát nem csináltak az S6-nál. Edzésről nem is beszélve.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Schuler888 #33 üzenetére
Az te vagy. Én tapasztalatból irtam amit. Hidd el sokkal több vásárlót bevonzanának ha mondjuk csak 3 naponta kellene tölteni.
-
Schuler888
senior tag
válasz
BoneDragon #29 üzenetére
Rutinszeru lesz hidd el, mint minden, az elso samsung gear ota, azaz 7(!!) Eve hasznalok okosorakat es nem jartam meg ugy hogy ramerult volna a csuklomra
az uzemidore meg 2felekeppen tudnanak ramenni, 5centi vastag lesz vagy gyokeresen uj akksitechnologia.
-
Noukoum
veterán
válasz
Schuler888 #26 üzenetére
Már ha valaki 2 óráig szokott zuhanyozni.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Schuler888 #26 üzenetére
Mert elfelejti az ember és macera. 1x nem teszed fel aztán másnap le is merül napközben. Tök jók ezek a felesleges új funkciók, de örülnék ha rámennének az üzemidőre.
-
Schuler888
senior tag
válasz
BoneDragon #21 üzenetére
Vegyel FeatureWatchot vagy sportorat, ott eleg sokat birnak, persze ha aktivan hasznalod pl a GPS-t akkor azok sem. De sosem ertem miert nehez pl zuhany idejere rarakni a kis toltojere amivel maris fullon van a zuhany vegere, aki meg nem hasznalja alvas kozben ott plane nem lehet ez kifogas...
-
mario1988
csendes tag
3 hete vettem egy Apple watch 5-öt, most az Apple watch se kb ugyanaz és 40-50 ezer Ft-tal olcsóbb 🤬
-
BoneDragon
veterán
Na ez már tud minimum 1 hetes üzemidőt? Majd akkor szóba jöhet nálam...
-
Vicces ez a legalizalt mindenki kovetheto funkcio, nekem ez a family mode kicsit mar black mirroros.
-
Lehet, hogy rosszul értelmeztem, de szerintem a 2,5X fényerő az AOD esetében értendő. Tehát akkor, amikor nem emeled fel a csuklódat csak rápillantasz.
-
Alexios
veterán
Örültem volna ha az SE inkább a 3 helyére jön, így kicsit drágának érzem(vagy a 3 ára eshetett volna legalább egy kicsit)
-
Legendd
senior tag
Úgyis S5-öt akartam most venni, így legalább olcsóbb lesz
-
Szabi®
addikt
válasz
Schuler888 #11 üzenetére
Nem gáz,nem is ezt írtam,arra reflektáltam ,hogy az árazást miért nem befolyásolja az a tényező,hogy ha hiányzik valami a dobozból.
-
BaLee
addikt
" Egyelőre marad a Series 3 is, amiért 77 990 forintot kérnek, és emlékeztetőül: 38 vagy 32 milliméteres tokokkal érhető el."
38 és 42 inkább -
hardline
senior tag
A magyar árak megint fantasztikusan alakultak... 280 dolláros induló árból itthon 110 ezer forint lett.
-
Szabi®
addikt
válasz
Mr Anderson #2 üzenetére
Ne legyél buta ,bármelyik olcsobbá tenné
Az apple a kötelezően tartandó profit bevételből nem enged,úgy hogy közben bizonyos egységeket már nem is adnak az így is magasprofit nyereséget hozó termékhez. Ezt a "melyik cég tenné olcsobbá" bagetizálást kár erőltetni,ami tény ,az tény. Az Apple fillérb@@zó,és még kissé hülyének is nézi a vásárlókat.Schuler888 Bölcső biztos ,hogy lesz,már a Series 3 nál is ez az üzlet politika,hogy adapter nincs,csak bölcső.
-
Schuler888
senior tag
Semmi extra, sajnos szebb sem lett, a 2500nites bullshit az enyhenel kicsit jobban durva
, de az nem vilagos, hogy csak a toltoadapter maradt ki, vagy a bolcso is? De az ara apple mercevel nem veszes, feltetelezve, hogy mar rendelkezik az adott user qi paddal
-
joey04
titán
jó, de unalmas frissítés. a watch 3 viszont marad a kínálatban én úgy láttam.
-
Noukoum
veterán
Még jó hogy a töltő árával olcsóbb lett a termék. Ja nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hobby elektronika
- Honda topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Samsung Galaxy Watch4
- ÚJ ÁLLAPOT, GARANCIÁLIS Apple Watch Ultra 2 Fekete Titán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest