- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Akit érdekel a Samsung Protective Cover+ tok, újra kapható és készleten is van jelenleg szóval érdemes beruházni rá.
iPhone 13 Pro 128GB
-
xrvman
őstag
válasz dani0113 #13952 üzenetére
Bocsi, de nem értem miért a drágábbikat nyomatod, amikor Iponban ugyanaz a Samsung S4 Protective Cover + tok olcsóbban megvan? Az Iponban webről lemaradt a +. Ott vettem és az amit lehet kapni, más nincs, csak egyfajta van az üzletekben. Nem létezik belőle + nélküli verzió
-
Machos
tag
Sziasztok!
Hogy is kell egy T-snél xeh-re állítani a pc-t?
Ez engem nagyon érdekel, mert a root megvolt csak szeretném, ha független ROm menjen fel rá KIESből.Üdv/machos
-
buborekosviz
tag
Szerintetek mitől lehet hogy ha küldenek nekem whatsappon vagy FB messengeren egy üzenetet akkor nem jelenik meg róla az értesítésem? Wifin nem csinálja csak 4g hálózaton, de a hálózat és mobilnet elérés hibátlan
Omega v9et használok és úgy vettem észre mintha nem kelne fel deep sleepből a telefon, be kell mennem az appba hogy megkapjam az értesítést, mindeközben emailekről pontosan jelez
-
daniboy26
csendes tag
Sziasztok! Tegnap este a telefonomba meghalt a kijelző,kiesett a kezemből felvettem a földről és már semmi nem jött be rajta.A készülök alig esett nagyot hihetetlen és már ennyitől off. Semmi nem látszik abból ,hogy elejtettem,semmi karc ütődés semmi,A telefon garanciális+van rajta biztosítás,szerintetek mit írjak a szervizesnek? Vicc azért,hogy egy ilyen drága telefon ennyit bír
-
manokaki
addikt
A szerviz hamarabb megvan mint a biztositás!!
Attila
-
SanyikaDC
tag
válasz csubííí #13964 üzenetére
ezért nincs értelme fizetni a biztosítást xD ha már fizetem akk csinálják meg!!!
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
őstag
Sziasztok!
Abban kérném a segitségetek hogy tudnék venni egy s4et ami elvileg független,de elég bizonytalannak tűnik ha most pl eredetileg 2oas volt akkor csak a 2oas hálozatból tiltjàk le? vagy hogy müködik ez az egész?elég olcson adná a srác ez ad okot a bizalmatlanságra ráadásul papir sincs hozzá. De bontatlan új.Köszi a választ.
-
Gizmo94
veterán
válasz csubííí #13964 üzenetére
Felesleges kör a szerviz, nem hülyéket küldenek ki és fizikai sérülésre egyértelműen nem vonatkozik a garancia. Amint a szervizes szétszedi a telefont, már le is bukott. Nem tudom mekkora szerviztapasztalat alapján tanácsoljátok ezt, de ti tudjátok. Normál esetben sérült kijelzőhöz háznál javítást kérni merő időpocsékolás, ami a helyszíni javítás megtagadását és a garancia megvonását eredményezi.
SanyikaDc: Ezt az éktelen baromságot ugye te sem gondoltad komolyan, csak beírtad, hogy írj valamit... Nem sok biztosítás létezik önrész nélkül.
lajosx Mindegyik szolgáltató hálózatából repül tiltás esetén rövid időn belül.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz supertrezi #13968 üzenetére
75eft adná,de szerintem kihagyom,.főleg hogy azt írják hogy követik letiltás után,mit csinálok ha azt mondja ellopták? szóval majd veszek inkább drágábban de biztos helyről.
-
Gizmo94
veterán
válasz supertrezi #13968 üzenetére
Akkor meg minek kérdezed? Jó lehet az óccsóé' , ha dobozos, akkor nyilván nem magánszemélytől lopott, a többi meg nem érdekes. Sufnibótban átírják az imeit oszt ennyi vot, csak eladni nem lehet, mert kinek kell? Egyébként sokan nem foglalkoznak ezzel sem.
Más kérdés, hogy ez nagy eséllyel egy klón lesz, az meg szívás, mert szart se ér. -
-
Gizmo94
veterán
válasz MunezXBK #13972 üzenetére
Sőt, borítékolható.
lajosx Ki nem dobod végülis, csak olyan lesz, amilyennek írtam. Alsó S3-as árban nem kell sokat várni...
Amelyikkel minden ok. az még mindig 130k körül van...
fdisk: elvileg az, gyakorlatilag meg minden harmadik "független" olyan. Még a szolgáltatók sem foglalkoznak túlzottan vele. Garinál pl. semmi jelentősége..[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
-
supertrezi
aktív tag
válasz lajosx #13971 üzenetére
Hát nézd, nyilván a maga hasznát keresi az üzletben.
Amilyen buta emberek vannak a világon, majd valakit úgyis be tud fűzni, de ne te legyél az szerintem. Hallottam én már olyat pár éve, hogy lovat vettek a vásáron, és (valami) ötvenkétezres bankjeggyel fizettek az ipsének. Nem tűnt föl neki...
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz supertrezi #13981 üzenetére
54.
-
őstag
na ezt nem tudtam elnézést kérek érte.akkor van hivatalos függetlenítés egyébként hallani valamit arról hogy t nél mikor megy entebb az ára?mert nagyon durva hogy 186eft kének még mindig előfizetésre.Már lejárt lassan egy éve a szerződésem szóval vehetnék,de annyiért? Mondjuk az érdekes hogy a samsung s3 lte milyen gyorsan 180k ról 98eft lett De mivel 2 évre kellene tartósabb telefon kellene ezért keresem az s4et.
-
Gizmo94
veterán
válasz lajosx #13983 üzenetére
Ismerve a t-t egyhamar nem fog lejjebbmenni. Talán ősszel, vagy ami biztosabb, karácsony előtt lehet olcsóbb. Mivel adja 0%-os hitelre, így így is viszik, nem érdeke lejjebbvinni az árat... Néha pár napra be szokta dobni 10%-os webshop akcióba, de ezen kívül folyamatosan ezen a pofátlan áron van...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz supertrezi #13981 üzenetére
igaz 54000 volt az hát tudod én is nehezen mondok nemet mert ha még 100eft ba lenne is akkor is jó áron lenne a 186k hoz képest,annyit nem adok érte,de már nehéz várnom kb 2 hónapja figyelem mikor megy lentebb az ára hogy megtudjam venni .
Kb 4 hónapja egy 3310es telefonom van miota eladtam az s3am gondolhatjátok mennyire kellene már egy telefon de ezt inkább kihagyom.
Mondjuk a srác a végére legalább korrekt lett és elmondta hogy mit akar,amíg a net tele van 100k független s4 el ,ahol nem biztos hogy tudni fogod mit veszel esetleg majd csak 3 hónap után
Arról nem is beszélve hogy aki rendes független, vagy kártyára vásárolt telefont akar eladni,az se tudja normális áron,mivel az ilyen telok leverik az árat.
Ezért sem akarom megvenni 186k ért én sem mert ha még is eladnám pár hónapon belül bukok rajta vagy 90-100eft -
gyuromoj
veterán
válasz lajosx #13985 üzenetére
Hasonló cipőben járok, csak én már tavaly november óta egy Nokia 6500 Slide-al tolom.
Kénytelen leszek aprón keresni 100-130k között egy S4-et, megbízható eladótól és akkor ha még se jönne be, nem bukok rajta akkorát mintha a T-nél venném 2 év részletre.
Sok sikert hogy találj egy megfelelő S4-et.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
königarjen
tag
Nos lehet elcsábultam és nagyon hajlanék egy S4 felé, legutóbb S2-m volt, S3 kimaradt, nekem nem annyira tetszett, de az S4 formája szebb lett, férfiasabb lett szerintem.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy i9500 vagy i9505-öt kell venni, ha arra kerül a sor?Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
supertrezi
aktív tag
válasz königarjen #13988 üzenetére
Az i9505-öt tudod megvenni magyar Samsung garival.
Hogy NEKED milyet KELL venni, azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
königarjen
tag
válasz supertrezi #13989 üzenetére
Köszi a gyors választ. Annyi, hogy tegnap visszaolvasgattam kicsit és láttam, hogy elég sok a gond az ilyen netes csalókkal. 135-ért tudnék hozzájutni most, függetlenül. Ez korrekt ár?
Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
supertrezi
aktív tag
válasz königarjen #13990 üzenetére
Megbízható netes boltban 145-150 most.
Magánszemélytől megkaphatod olcsóbban, dehát az már "nyilván" használt valamennyire.
Én boltban venném kicsit drágábban, dehát ez ÉN vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
königarjen
tag
válasz supertrezi #13991 üzenetére
Boltról van szó itt is
Pár telefonom már volt erről a helyről, eddig nem volt gond velük, kopp-kopp-kopp.Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
supertrezi
aktív tag
válasz königarjen #13992 üzenetére
Ha vadiúj telefon, magyar Samsung garival, akkor furának tűnik a 135 rongy... Ha bolti garis, akkor nem furcsa. De ha személyesen veszed, megbizonyosodhatsz ezekről a dolgokról.
[ Szerkesztve ]
-
RobinHD
tag
Sziasztok!
nem régiben belefutottam h egy tag itt egy I9500 tipsut 2 év samsung garival hirdet, meggyőződése h garis a samsungnál, el lehetséges? tudtommal itthon nem került forgalomba hivatalosan az i9500
állítását arra alapozza h felhívta a GSm boltot ahonnan vette és ök azt mondták, és beregelte a mysamsungba és ott is annyit ír neki h 2 év garivki felvilágosítani?
Privátra illik válaszolni! :)
-
ricsi0307
senior tag
Én jövőhét hétvégén szeretném megvenni a trénél részletre a telót mozaik s csomagban.Így 148000-re jön ki 2 év tarifamegtartásos hűséggel plusz lenne hozzá rakva 1000ft-ért 1 giga net.Az előfizetés ekkor lenne 6400 havonta plusz 6000 maga a telefon.Szerintetek ebben az összeállításban megérné?Most, hogy így mondtátok a független árakat kicsit eltántorodtam tőle, de nem találtam olyan gsm boltot ahol gyári garit adnak és meg lehet venni részletre.Augusztusbannem lesz ekkora tőkém telefonra szeptemberig meg nem bírok már várni
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ricsi0307 #13998 üzenetére
Igazából én is nézegettem a részleteket miként alakulnak ha nagyobb díjcsomagot váltok.
Nyilván ha valakinek alapba is 20eft a tel számlája, akkor megéri megvenni mert szinte ingyen megkapod,de az én kis díjcsomagomra elég húzos 186eft kér
Nyilván ha te lebeszéled a havi 6eft akkor szerintem már 145eft megér, főleg hogy rendes garancia lesz rá.Viszont ezt tényleg neked kell tudnod,nekem újan 145eft megérne,de 186eft már nem,és mivel telefonálni használom legkevésbé a telefonom így várnom kell Még annyit hogy nekem is úgy érné meg a 145eft ha részletre venném
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest