- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsizsef
senior tag
-
Zoli bácsi
őstag
Töltés: Nálunk már a család elfelejti a töltő fejeket, minden íróasztalnál ilyen USB-s elosztók vannak, arról mennek a töltések. Ezek mindig áram alatt vannak.
Sosem mértem mennyi energia megy veszendőbe, de szerintem ez kismiska ahhoz képest, amennyit a 0-24-ben menő wifi router elfogyaszt.
Mosógép, mosogatógép, klíma....Fagyasztók..Na ezek pörgetik a villanyórát.
Mégis, a vízszámla után az áram a második legkevesebb a csekkek közt. Kevesebb mint a Vidanetes kábeltévé+internet számlája.
Lehet nincs igazam, de amíg a világ másik végén szigeteletlen deszkaházakat folyamatosan fűtenek vagy hűtenek klímával (árammal), meg többezer köbcentis benzinzabálókkal járnak sz...i is, nekem ne mondják meg, hogy húzzam ki a nem használt eszközöket a konnektorból, meg vegyek elektromos, vagy ezer köbcentis,háromhengeres, turbóval vadított motorú autót, mert az tudja az aktuális euro szabványt.....
Na kimorogtam magam. -
rednifegnar
senior tag
válasz zsizsef #14702 üzenetére
na igen, igy van ez, multkor neztem (bent van a historymban) es persze nem volt. keresgeltem nyar ota es semmi, most meg van.
nem veszek mar mert igazabol ez a tok megoldotta a gondom, van tartalaekom is. az ara jo, nem sokkal dragabb mint az a72-ese, megse 16e mint franciabol...
igazabol egy furcsasag van vele, mintha a "zsaner" resze alul lenne tervezve es mindig felnyilva elall (marmint az a72 gyari tok az a72-esen).minden esetre tovabb boncolgattam a dolgot, sikerult kiszednem a csipet is. viszonylag vastag nyakon van, igy szepen lejott rola a ragaszto es nemi alkohol hatasara kijott a helyirol.
A camera does not make art, the artist makes art.
-
nagyúr
válasz rednifegnar #14704 üzenetére
Menő 😎
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
Valamiért nem rezeg a telefonom.
Mi lehet a baja? Újraindítottam, próbáltam rezgés erősségét is állítani. Semmi...
Tegnap a képernyő feletti hangszóróból kipiszkáltam a koszt óvatosan. Gondolom ennek nem lehet hozzá köze. -
vince
őstag
válasz Daneee14 #14706 üzenetére
Beállítások / Eszközkarbantartó / Diagnosztika menüben tudod tesztelni a komponenseket, ellenőrizd a rezgőmotort, nálam a 13. pont a teszt során.
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
őstag
Mi maradtunk az A szériánál. Három A52s-t telefont cseréltem le, ebből kettő A55 lett (húgomé meg feleségemé), egy meg A35 (anyámé). Mindenki elégedett velük, hozzák a szintet.
Nekem mondjuk S23+ van, de őszintén nem érzem annyival jobbnak az A55-nél, amennyivel többe került.
[ Szerkesztve ]
The Amiga, Born a Champion
-
Mercutio_
félisten
Kipróbáltam a gcam-et.
Ennek minden verziója ilyen lassan indul, illetve ilyen lassan lehet app-váltóban átlépni belőle/bele?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
vince
őstag
válasz Intelligencs #14710 üzenetére
Tegnap majdnem rendeltem egy Moto Edge 50 Neo-t, de aztán láttam, hogy a Smart Connect (Moto-féle DeX) nem megy rajta USB-C kapcsolaton
Néztem még a Samsung S23 FE-t, de az már 190e Ft"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
őstag
A55 miért nem jön szóba?
Úgymond természetes utódja az A52s-nek, kuponozva egész jó áron meg lehet venni a Samsung oldalán.
És már több helyen is olvastam, hogy ez hasonlóan jól sikerült modell, mint az A52s. Feleségem telefonját nyomkodva csak egyetérteni tudok ezzel az állítással.
The Amiga, Born a Champion
-
nagyúr
válasz Intelligencs #14713 üzenetére
Milyen SoC van benne?
Jack csatlakozó gondolom nincs rajta -
nagyúr
Köszi!
-
vince
őstag
válasz Intelligencs #14713 üzenetére
Nem bánnám, ha lefelé tudnék mozdulni a méret tekintetében.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Bogyi007
veterán
Az S23 FE-t Telekomtól én relatíve lightos (Mobil M + 15GB Net) csomagot választva 181e forintból megúsztam...
És messzemenően jobb döntés mint az A széria. Jobb kamera, erősebb processzor (semmi probléma az Exynos 2200-al sem) Sex támogatás. Nagyon elégedett vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
vince
őstag
válasz Bogyi007 #14719 üzenetére
Alzánál most 188990 a 8/128 verzió mindenféle rablánc nélkül
#14720 Phoen|x
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
-
pinnacle
nagyúr
Hol van a Diagnosztika menü? Nem találom.
-
vince
őstag
válasz pinnacle #14726 üzenetére
Nekem a szoftverfrissítés és a karbantartási üzemmód között van a menüpont.
-
Bogyi007
veterán
Telekomos lennék enélkül is. és még 20 hónapra 0%-os THM is jött az árral.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
rednifegnar
senior tag
Tokoskodasom utolso része;
kiszedtem a csipet es a felso magnest, majd egyszeruen raragasztottam oket a telo hatuljara. Az ajtomagnest meg a kinai tok ajtajaba.
Priman mukodik mar hetek ota.
Ha majd ez a tok megfingik, (a zsaner mindegyikben idovel szetszakad) akkor van egy masik kinai tokom, csak atteszem abba, meg atragasztom az ajtomagnest.
Ami erdekes, hogy a hatul levo bal felso magnes is kell a mukodeshez (nem eleg a csip meg az ajtomagnes), nem tudom ebben mi volt a racio.
Az also lemez nem csinal semmit, valoszinuleg csak a hatrahajtott ajtot tartja kicsit, hogy ne lifegjen annyira. Megneztem a gyari allapotaban is, sokat nem hat neki. Eleve a gyari toknak mintha nem lenne jo a "zsanerja", mintha tul rovidre vettek volna az anyagot, ettol mindig elall egy centit a kulso vegen.
A camera does not make art, the artist makes art.
-
Krisztián12
tag
Sziasztok
Root nélkül nem lehet sehogyse más féle betűstílust rakni valahogyan?
Kicsit uncsi már az az egynéhány amit gyárilag ad ingyenesen a SamsungOne Ui
-
mrbego
aktív tag
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Krisztián12 #14734 üzenetére
Van 5 db ingyenes is.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
gerner1
nagyúr
Van fent számos díjmentes is.
- Alternatív megoldás lehet, hogy ha tudod a nevét, és megtalálod valahol, akkor az is telepíthető, ha *.apk .Ugyanakkor, ha fizetőst szeretnél ⇒fizetés nélkül... - abban nem segíthetünk, mert az szinte biztos, hogy warez .
-
mrbego
aktív tag
Értelek.
Én meg egy másik kocsit szeretnék, de lehetőleg ingyen.Üdv, P
-
nagyúr
válasz rednifegnar #14729 üzenetére
Szép munka
-
lezerpiramis
őstag
Sziasztok!
A családban nagy megelégedéssel használnak egy A52s-t, de lassan csereérett lesz (főleg az akksija miatt). Melyik lenne az a Samsung A-szériás telefon, amely méltó utódnak mondható, és bátran ajánlanátok? Méretet tekintve legalább ekkorának kellene lennie.
Köszi!
-
PirosHello
senior tag
válasz lezerpiramis #14741 üzenetére
Szia!
Teszteket és hozzászólásokat olvasgatva a Galaxy A35 kb. ugyanezt tudja, mint az A52s. Az A55 kicsit jobb, bár ár/érték arányban nem olyan jó vétel, mint az A35. Aki viszont A55-öt használ, az szereti.
Sokkal jobb a Galaxy S23FE, többen A52s-ről inkább arra váltottak.
Nem sokat segítettem, de a döntés a Tied.[ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
lezerpiramis
őstag
válasz PirosHello #14742 üzenetére
Köszi! Igen, én is ezeket nézegettem, meglássuk, mi lesz belőle - lehet, hogy egyelőre egy akksicsere az A52s-ben
-
PirosHello
senior tag
válasz lezerpiramis #14743 üzenetére
Én most vettem volna helyette egy galaxy S23-at a MM-ban, mert 40eFt beszámítási készülékkedvezmény van rá (+ a beszámolt készülék ára). Ezt az 52s-t még nem számíttatnám be, mert tartaléknak kell, viszont ami van régi működőképes készülékem (Motorola Defy+) azt nem számítják be, mert nem szerepel az adatbázisban (olyan régi). Más telefonom meg nincs, úgyhogy maradok az A52s-nél. Van egy galaxy Tab S3-am, de tabot nem tudom, hogy beszámítanak e. Gyanítom nem....
[ Szerkesztve ]
-
PirosHello
senior tag
válasz PirosHello #14744 üzenetére
Sajnos nem számítanak be WIFI-s tabletet telefonba, mert kell, hogy legyen IMEI száma a beszámítandó készüléknek. A wifi-s tabletnek viszont nincs ilyen Bocs az offért.
-
porker
tag
válasz gerner1 #14512 üzenetére
"Plö, hiába jobb a WiFi -je, ha a birtoklóját a SiSO -s WiFi képesség is kiszolgálta... az üzemidő alig valamivel jobb, mint az A52s -é volt ennyi idős korában ."
gerner1 egy hónapja emlegettük az A55-öt. Nálatok nem volt gond a mobilnettel. Állítólag a fém keret miatt rosszabb az elérése.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz porker #14747 üzenetére
Amíg nálunk volt, azzal a példánnyal nem vettem észre semmi ilyet. A tesztek egy részét kivéve, azt is ignorált 5G -vel használtuk . eSiM -mel is jó volt.
Persze, amikor a másik SiM -re érkezik (vagy arról ki) hívás, akkor addig a másik SiM annál is standby -ba kerül. Így pedig, arra az időre, azon is megszakad a NET, ha a másik SiM -en is [bármilyen okból (nincs NET-előfiz., fallback 2G -re, stb...) ] nincs NET elérés.
-
PirosHello
senior tag
válasz PirosHello #14745 üzenetére
Egy munkatársamnak volt működőképes LG K4 telefonja, bevittem a MM-ba, hogy számítsák be az S23-ba. Erre közölték, hogy csak 2020 és utána kiadott telefonokat számítanak be az akcióban, mert ezeket a beszámított telefonokat valami cég még használtan el fogja adni . Na mondom öcsém, ezt az akciót sem a magyar embereknek találták ki, hanem a "haldokló" nyugatnak, mert itt az emberek nem feltétlenül válnak meg a 2-3-4 éves telójuktól egy 250eFt-os telefon kedvéért. Szal az akció nem igazán akció.... Bocs az offért, csak okulásul....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest