-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz viktorhu #4050 üzenetére
Nálam nem így megy, hanem normálisan, sosem kellett molyolnom a beállításaival.
Körülnéznék az Értesítések/Telefon appnál (ha a gyári appot használod erre, ha nem akkor értelemszerűen az Értesítések/[Alternatív telefon app])
Itt be is lehet lépni, külön állítani Bejövő hívásnál a prioritást, képernyőzáron való megjelenést, stb.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
viktorhu
veterán
válasz Flowtation #4052 üzenetére
Mondjuk ebben az esetben ne zavarjanak módban volt a telefon, nem tudom, hogy az zavarta-e meg plusz az óra. Viszont Samsungnál olyankor is teljes képernyős bejövő hívás van, csak éppen némán.
-
Szaraz
tag
Sziasztok!
Próbálta valaki a Redmi Note 8T-n a PixelExperience Plus ROM-ot?
Páromnak ilyen van és néha furán működik a gyári ROM, lehet megpróbálnék másik ROM-ot.
Esetleg valami tipp?Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
joolaci67
tag
Üdv. elnézést kérek a kérdésemért.
Nagyon boldoggá tenne ha valaki tudna segíteni. 8T nyitott, Twrp műxik. Töröltem mindent új rom telepítés előtt. de az adatot nem tudja törölni. Az új rom telepítése után újraindul és a twrp indul el. Mit tudnék tenni, vagy hogyan kell telepíteni. Eddig itteni segítséggel mindegyik redmi-men sikerül eddig, amit ezúton is köszönök, de nem vagyok hozzáértő. Köszönöm ! -
joolaci67
tag
Köszönöm! 3.3.1.0 van most és sikertelent ír a format -a is. Próbálok keresni újabbat, de megköszönném ha linkelnéd hogy honnan melyiket. Köszönöm ha idődet szánsz rám
-
joolaci67
tag
Óriási hála, mert sikerült és jó lett ! Az összefoglalóba megosztott link alatt a twrp-3.6.2_9-0-ginkgo.img műkszik. Megint egy jóindulatú apró segítséggel boldogultam, ami persze nekem hatalmas segítség volt.
KÖSZÖNÖM ! -
joolaci67
tag
Üdv! Bocsi hogy már megint én vagyok és lehet hogy nem is itt kellene kérdeznem. Redmi 7 re szeretnék TWRP , bootloader nyitva csak nem tudom a folyamatát. Előre is nagyon szépen köszönöm! A 8t módszer nem jó hozzá sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
-
Zsolt802
csendes tag
Sziasztok, kolléganőm készülékéről sikeresen letöröltem az FM rádió gyári appot, mert nem akart működni, és nem tudom hogy lehetne visszaállítani. PLS help
-
m.zso
aktív tag
Sziasztok. 1 hete már egy Xiaomi Mi 360 Home Security Camera 1080p tulajdonosa vagyok. Az MI Home-ba integrálva van még a kb 6 éve vásárolt Yeelight desk lamp is. A problémám lehet hogy egyedi. A rendszer egy Redmi Note 8 (Miui 12.5.2.0, android 11RKQ1) on fut, a play áruházból letöltött Mi Home-al. A telefon meg is kapja az értesítést, de se hangot nem ad és az értesítő ledet sem villogtatja. Csak akkor látom az értesítést, ha engedélyezem "az értesítések felébreszthetik a kijelzőt". Csak és kizárólag abban az esetbe jut tudomásomra a kamera által küldött szituáció. Esetleg más is tapasztalt már ilyen problémát ? Tegnap este -mondván hogy tele van már a telefon minden felesleges dologgal, meg talán el van állítgatva (bár nem szokásom) visszaállítottam a készüléket a gyári állapotba, majd feltettem újra az MI Home-ot. A helyzet semmit nem változott (inkább a telefon lett gyorsabb). Természetesen minden meg van adva a programnak amit kér és mindenféle miui akkumulátor és egyéb program alól felmentettem. Egyenlőre marad a kijelző felébresztése értesítéskor. Reakciókat előre is nagyon szépen köszönöm.
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
m.zso
aktív tag
Miben külömbözik az ha global vagy eu rom van a telefonon ? Azon kívül hogy az eu gondolom csak az európai régióra szól a globál meg mindegyik kontinenst magába foglalja ? Azt látom hogy az eu romok kapják folyamatosan legalább az android biztonsági frissítéseit. Válaszokat előre is köszönöm.
-
m.zso
aktív tag
Próbált már esetleg valaki közületek valamilyen custom romot ? Én ezt néztem ki. [link]
-
lac10
csendes tag
a készülékem legnagyobb baja a volte. ugyanis nem lehet kikapcsolni, kocsiban leginkább beszaggat. ha meg 2g-n hagyom akkor telefonálásra alkalmas, de a net használatakor vissza kell vennem 4g-re. valaki megoldotta ezt?
-
cidalain
veterán
Milyen SW verzió van a tiéden?
Nálam simán ki lehet kapcsolni a VoLTE-t...Beállítások/ Sim kártyák és mobilhálózatok/ Sim kártyák beállításainál rányomsz a kártyára amelyiknél ki akarod kapcsolni/ Itt legalul van a VoLTE kapcsolója az adott kártyához (ha dual simet használsz, akkor mindkét kártyánál külön kell ezt állítani
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
xabolcs
őstag
Szamomra nem derul ki, hogy milyen ROM szerepel a videoban. Tudnal segiteni?
Pont most irtam egy minimalis beszamolot a melyvizbe. Remelem az emlitett kikapcsolasos problema csak egyedi eset es nem erint mindenkit.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Sziasztok .
Családban van egy ilyen készülék , van egy olyan probléma , hogy a Messenger alkalmaz indításakor a kezdő képernyő (Meta) felíratnál nem lép tovább .
Amit eddig próbáltunk :
= Készülék újraindítása , kikapcsolása
- Alkalmazás bezárása , gyorsító tár törlése .Milyen megoldás lehetséges még ? Köszönöm .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
crok
nagyúr
válasz Luck Dragon #4077 üzenetére
Bugos a Messenger alkalmazás szóval vagy vársz egy frissítésre (és talán megoldják..) vagy pl. APKMirror-ról leszedsz egy kicsit régebbit, mondjuk dátum szerint egy egy hete kiadott körülit.. mondjuk 395.0.0.10.75 vagy mégrégebbit, pl. 394.0.0.15.72, mindegy csak ne legyen se beta, se alpha.
-
-
crok
nagyúr
válasz Luck Dragon #4079 üzenetére
Nekem régebbi Messenger verzió van fent, ami még megy. De várj nyugodtan ha nem kritikus a használata, max. megőszülsz mire kireszelik a cukros srácok
-
-
-
cidalain
veterán
Frissítés után oké. Köszi
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Sziasztok egy elég vicces problémám lenne.
A lényeg az hogy a telefont a kislánytól elvették a szülei és kb fél évig pihent a fiókba. A telefon záras lett amit az istenért nem tudok feloldani. Se a szülők se a kislány nem emlékszik semmilyen adatokra, amely előre lendítene a megoldás felé.Se fiókkal se email címmel valószínű nem történt hozzácsatolás hanem telefonszám alapján.
Olyan telefonszámmal lett regisztrálva a fiók ami már inaktív sőt se a gyerek se a szülő nem ismer fel . A jelszót nem tudja, és semmilyen más adatott...Próbáltam valamit alkotni a https://i.mi.com -on de sikertelenül. A supportal is felvettem a kapcsolatot de ők is kb ugyan azt írják mint ami hivatalos leírásokban szerepel.Egyedül a vásárlást igazoló papírok vannak meg a készülékhez és a doboza meg a készülék.
Konkrétan ez így kuka kategória?
[ Szerkesztve ]
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
hhgygy
senior tag
válasz Krisztianby #4086 üzenetére
Gyári reset oszt jó napot
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
-
cidalain
veterán
válasz Krisztianby #4088 üzenetére
Márpedig akkor van hozzárendelve valami account.
Egy Gmail fiók esetleg? Nehezen hiszem, hogy bekapcsolták, és semmit nem rendeltek hozzá. Ha volt játék, egyéb app letöltve, akkor kellett Play store hozzáférés. Akkor meg már ugye van gmail-es email cím. Most ezt kéne tudni, meg nyilván ennek a jelszavát.
Ha ez nincs, nem ismert, akkor nagyjából szevassz. Minden egyéb megoldás (ha van egyáltalán) tiltottnak számít a fórumon. Valószínűleg FRP (factory reset protection) aktív a telón.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
cidalain
veterán
válasz Krisztianby #4090 üzenetére
Nem társulnak össze automatikusan.
Egy Xiaomit kétféle hivatalos módon tudsz unlockolni:
Ha van rajta Google account, és tudod a hozzáféréseit, vagy hozzá van rendelve egy Mi accounthoz, és annak tudod a hozzáférését.
Ezekben az esetekben az elfelejtett kódot lehet inaktiválni az accounton keresztül.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
joolaci67
tag
Sajna ismét üdv!
A rendszer tönkrement piros háromszög üzenet. Nyuszi mód van és fastboot devices= van válasz
fastboot flash recovery twrp.img=Okay
fastboot boot twrp.img=booting failedLehet neki valamit csinálni?
Előre is köszönöm! -
kovjoe
aktív tag
válasz joolaci67 #4093 üzenetére
Az hogy sikerült? Mi történt pontosan. Elméletileg régen ilyenkor flashelni kellett a telefont, a xiaominak volt hozzá gyári programja, én még anno redmi 4 prime-on pakoltam, így vissza a gyári romot.
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
Zoli bácsi
őstag
Már lecseréltem a 8T-t egy Samsung A52S 5G-re, de másodtelefonnak használom a Redmi-t. Előbb a Samsungos topikba írtam a gyári kábel mizériáról, ugye elvileg USB C mindegyik....Ide is bevágom a tapasztaltakat kábel ügyben, hátha valakit érdekel..
A lényeg, a Redmi 8t-nél új kora óta a gyári kábellel használva szakadozott az adatátvitel, a fotók letöltése. A Samsunghoz adott kábellel tökéletes a működés.
Bevágom az ott írtakat:
"Az a szerencsém hogy a Samsung kábel picivel vastagabb, meg rövidebb mint az előző Xiaomi-hoz kapott, meg lehet könnyen különböztetni.. Nem kompatibilisek. Azaz...
A Samsung nem cserél adatot, és nem tölt a Xiaomi kábellel.
A Redmi 8T mindegyikkel működik, de a sajátjával néha eldobja a kapcsolatot adatmásolásnál. Jobban szereti a Samsung kábelt.
Asszony Redmi 9 telója csak a Xiaomi kábellel működik.
Ugyanaz a C USB mindegyik. Éljen a kompatibilitás......" -
Gézengúz
addikt
Akksim már nem a legjobb, gondoltam rendelnék Aliról,
Volt akinek bevált?
Akkucserét néztem Yt-on, hát nem a legegyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest