- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz janakbacsi #5550 üzenetére
Ahogy látom ez indonéz rom. Gondolom azért van benne működő hívásrögzítés. Jól hangzik. Egy hét után írhatnál véleményt tapasztalatokat.
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Pityu.
nagyúr
Na beraktam a telefonba a telekomos kártyát is.Úgy állítottam be ahogy a képen látni,ez akkor az lenne,hogy az egyes sim kártya kezeli a hívásokat,sms-eket a kettes kártya meg csak a mobilnetet?Meg ha fent a lehúzós menüben aktiválom a mobiladatot akkor a telekomos kártyáról megy a net?
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
gegsite
tag
Most ruháztam be egy Redmi Note 8 pro-ra. Nemsokára kezemben is lesz. Kíváncsi vagyok, milyen a Redmi Note 4 után. (Notchot egyből tiltom is le)
Ami amúgy ciki, hogy az indiai piacon ez a telefon, plusz egy sim foglalatos. Tehát 1+sd , s még egy sim belefér, nem kell szívni a hybrid megoldással.
Értesítési led meg kezd vicces lenni. 2020 ban visszafelé megyünk. Már annak örülünk, ha van nem hogy még több színű is legyen.CNC marás, 3D nyomtatás. Akksi időre, és uptime-ra gyúrok.
-
gegsite
tag
Az az. Ez van.
imho a notch a világ egyik legnagyobb f-sága.
Asszonynak note 8T van, azon próbálgattam ezt a tiltást, egész szép lesz, de ha az óra a fekete sávban lesz akkor ha lehúzom az értesítő sávot, akkor előbukkan a notch a homályosításnál, valószínűleg ez egy bug.Úgy voltam, kivárom a notch agyrém végét, de megnézem hátha így élhető-e.
CNC marás, 3D nyomtatás. Akksi időre, és uptime-ra gyúrok.
-
Nxn908xxx
őstag
Sziasztok! Ma én is megkaptam a sajátomat Egy 5 éves Honor 7-et váltott. Remélem ő is ki fog bírni legalább 5 évet.
-
LK
addikt
-
Pityu.
nagyúr
-
Snowy_owl
őstag
-
Pityu.
nagyúr
válasz Airedhyal #5569 üzenetére
Ezt tuti nem használják mások mert saját wifiről össz az én telefonom megy a házban a számítógépem az vezetéken keresztül csatlakozik.Sőt okos telefonom meg pc-m is csak nekem van a házban mert a többiek nem értenek hozzá.Most akkor a router beállítási között kéne nézelődnöm?
-
twollah1976
őstag
Nem a WiFid, teeeee fijju hanem a WiFi csatornat.
Tolts le eg, WiFi analizalot a Google Playbol es netd mwg, hogy melyik csatorna nincs hasznalva vagy kevesbe atfedve es oda allitsd a te csatonad.
De ne az ereszt... ...csatorna, eresz eeerteeeed?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Pityu.
nagyúr
válasz twollah1976 #5571 üzenetére
Jó ideje benne vagyok a számítástechnikában,úgyhogy nem vagyok hülye.
-
Saviour
csendes tag
Erre a szörnyű szögletes üzenetek/telefonkönyv ikonra van megoldás? Bármilyen másik témát választok ezek így maradnak, ha nem lenne ez a kék alapja még az is jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
-
PainKiller69
csendes tag
A teló sajna nem enged többet 5GHz-es WiFi-n, mint 433 Mbps.
Ha egyszerre használná a 2,4 és 5GHz sávokat, akkor 800 Mbps lenne az elméleti max.
Kéne mennie dual band-ben, de szoftveresen nincs engedélyezve.
Router mellett sem tudtam 38 MB/s-nél (310 Mbps) többet mérni még sohasem.
[XDA infó] -
senior tag
válasz ®abstract® #5575 üzenetére
Lehet nem olvastad el elég alaposan amit írtam... a Laptopom fullon hozza wifin a 250 Mbit-et (ennyi a max net sebességem) , de a telefon a felét se, pedig 5GHz-en van mind a kettő.
Ja és amúgy [Asus RT-AC58U AC1300 ] routerem van, ami azért nem a szar kategória...
-
®abstract®
őstag
válasz PainKiller69 #5576 üzenetére
Notebookcheck. com oldalon teszteltek piros dobozos Globál verziót. Nekik a jófajta routeren nagyon jó letöltési szám volt: le: 330-362 MB!
Itt olvasható a teszt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
twollah1976
őstag
válasz ®abstract® #5578 üzenetére
A zold uveges az igazi!
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
®abstract®
őstag
Dehogynem tudok olvasni
Gigabit s netem van.
Volt egy laptopom amibe jó volt a wifi az még három méteres távolságból is tudta a 867 Mb ot!
Szerintem a rom frissítéssel valamit elrontotta a cég a wifi sebesség ilyen szinten változik
Valahol olvastam egy fórumban hogy a Xiaomi telefonoknak a wifi erőssége le van véve gyárilag de nem tudom hogy miért
Én direkt egy régebbi rom verziót raktam fel, lehet hogy számít ez is.
Az én routerem Tenda néven fut, és harmad annyiba került mint a tiéd, több,mint egy éve van meg. 300/867 MB a 2,4-5GHz speed. 4 db 5 decibeles antenna, szóval jó erős jele van.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
topi66
aktív tag
Szájbarágósan kérhetném a romcsere útmutatóját?
-
Ga3rieL
senior tag
Heló,
ezen a note 8 pron, hogy tudom beállítani, az 5ghz-s wifit, vagy mit? nem találom sehol,.. :/
-
ricsmoka
tag
Sziasztok! Ez az első xiaomi telom. Segítséget szeretnék kérni. Azt hogy tudom megcsinálni, hogy a kezdő kepernyon nincs semmi ikon csak ha jobbra lapozok egyet ott legyen mind. Megpróbáltam de ha minden ikont atrakok jobbra akkor nincs ures kijelzom. Kösz
[ Szerkesztve ]
-
ricsmoka
tag
Nem az also sáv az maradhat csak ikonokat nem akarok egy oldalra!
[ Szerkesztve ]
-
ricsmoka
tag
Na ez fasza :) azert kösz i
-
ricsmoka
tag
Kiraktam a zseplampa widgetet 😁
-
ricsmoka
tag
Hogy tudok csengőhangot rendelni a telszamokhoz?
[ Szerkesztve ]
-
CheckEngine
újonc
Sziasztok!
Képernyő tükrözés funkció nem működik nekem. Ugyanezeken a TV-ken egy Redmi 4X-el gond nélkül működik a funkció. Neten keresgélve más is panaszkodott erre a problémára, de megoldást nem találtam rá. Valami ötlet?
-
®abstract®
őstag
válasz CheckEngine #5599 üzenetére
Nekem működik 
Ha vissza keresel foglalkoztam evvel a témával
#5295[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest