- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah1976
őstag
válasz twollah1976 #6450 üzenetére
Reggel feltoltom a kepet, mar mobilrol potyogok az agybol a screenshot meg png lett...
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
FOX888
tag
válasz twollah1976 #6450 üzenetére
Nem igazán telített a 2.4GHz-es sáv. Az enyémen kívül csak két másikat látok.
A mérés 5GHz-en történt. Ott meg senki az enyémen kívül.
A "régi" készüléket miért tud jobb értékeket produkálni? -
twollah1976
őstag
válasz twollah1976 #6451 üzenetére
-
senior tag
válasz PainKiller69 #6456 üzenetére
Azok a sasszemek...
És így ugye máris a Note 8 Pro nyert, hisz 8-as szorzó van
[ Szerkesztve ]
-
FOX888
tag
válasz PainKiller69 #6456 üzenetére
Azt, hogy összehasonlítottam két értéket más mértékegységben!
Amit én nem vettem észre! -
senior tag
válasz twollah1976 #6459 üzenetére
Mit is?
Én sose állítottam, hogy mind a két képen ugyan az a mértékegység van, de ne szomorkodj, hogy ezt benézted... ja és valaki azt írta nemrég, hogy OFF-ba kéne tenni az OFF témákat, szóval kérlek fogadd meg a saját tanácsodat !
-
kbyte1024
veterán
Esetleg ez a Linux vagy mi nem lenne jó?? 😅
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
FOX888
tag
válasz PainKiller69 #6464 üzenetére
Most már én is csatlakoztam a "szivassuk magunkat" csoporthoz!
-
pch
senior tag
Nekem már van hangfelvétel a telefonnál.
http://sb-soft.hu - "A" számlázó
-
Kenderice
senior tag
Érdekes dolgot tapasztaltam.
Pár napja a telefon nem akar az 5G wifire csatlakozni.
Találkozott valaki ilyen jelenséggel?
Néztem a frissítéseket.
12.-én volt egy biztonsági frissítés, kb. azóta van gond.
Nem lehet, hogy emiatt? -
senior tag
Szóval akkor az új frissítés végre ad hívásrögzítőt, de elveszi az 5Ghz-es Wifi-t
Itt a Global 12.0.7-es frissítésről beszélünk most ugye?
-
Kenderice
senior tag
-
Beni2360
félisten
-
-
Beni2360
félisten
Nekem is van fent már régóta egy tárcsázó app és benne a rögzítés de csak a saját hangomat rögzíti.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
motofi
aktív tag
Ez már a gyári hívásrögzítő?
-
viharkabat
aktív tag
Sziasztok!
Új készüléket kerestem, és hosszas kutakodás után kilyukadtam a Note8 Pro-nál, nagyjából megfelel a fő kritériumoknak: szép és nagy kijelző, de még épp nem kezelhetetlenül túlméretes, erős vas, normális fotós képességek, kamera szoftveres stabival, NFC, dual készülék. Mindezt normális áron, ami mostanra ennél a típusnál adott.
És amikor már épp rendeltem volna, akkor jött a hidegzuhany: a webshop leírásában hibrid dualnak írja le a készüléket. Nálam ez az a paraméter amit szívem szerint betiltanék vagy büntetnék.
Ezek után youtubos tesztekben direkt ezt kerestem, de teljesen kusza a dolog: van ahol dedikált DS készüléket mutogatnak, van ahol meg hibridet. Sajnos attól tartok, hogy az előbbi csak valami indiai piacra készülő széria, aminél valahol máshol verik le ezt a többletet.Mindenesetre nem egyértelmű, hogy akkor nálunk mi is kapható. Tudtok segíteni, akinek ilyen készüléke van? Köszi!
-
twollah1976
őstag
válasz viharkabat #6487 üzenetére
Dual SIM.
Ha beszelsz akkor a masik SIM leesik a halozatrol.
Vagy ket SIMet hasznalsz vagy egy SIMet es egy MicroSD kartyat.
Indian (az Indiaban elnek az indianok) baratainknak olyan Redmi Note 8 Pro verziojuk van amiben kulon van a MicroSD talca.
-
viharkabat
aktív tag
válasz twollah1976 #6488 üzenetére
Olyan videot láttam, amiben külön volt az 1.sim és külön tálcán a 2.sim és az SD. Ezek szerint ez nem global megoldás?
Nem igazán értem, mert úgy tudom a sime note 8 három kártyás (2 sim+SD). Erra a Pro visszalép egyet amíg az ilyen megoldásoktól nem szakad le egy gyártó, addig ócsó kínai marad -
kbyte1024
veterán
válasz viharkabat #6489 üzenetére
Mi köze az olcsó kinainak a simtalcahoz??
-
senior tag
Hallod, meg fogsz lepődni: A fél milliós [Iphone 12 Pro MAX] -nak 1 SIM foglalata van se SD bővítés se Dual SIM
Ehhez képest egész jól teljesít az "olcső kínai" -
kbyte1024
veterán
válasz viharkabat #6492 üzenetére
Értem. Akkor vedd azt ha abban van 3simtalca. De lefikazni azért mert a pro-bol kihagytak, gyerekes dolog.
[ Szerkesztve ]
-
viharkabat
aktív tag
válasz kbyte1024 #6493 üzenetére
Annak is megvan a maga gyengéje. Alapos kutakodás után azt látom, hogy nincs olyan Xiaomi modell, ami tudná hozni azt a pár dolgot egyben, amire szükségem van. Pedig szerintem nincsenek elszállt igényeim, egyszerűen holt kretén a termékpalettájuk.
Nyilván 100+ fölött már csak kijön valahogy a konfiguráció, de ha meg ennyire elszalad az ár, akkor elvesztik azt az előnyt, ami miatt ezt a márkát kezdtem el nézni. Magyarán tényleg valami mást fogok venni.
-
kbyte1024
veterán
válasz viharkabat #6494 üzenetére
Világos, sok sikert. Mondjuk 48ezer pénzért legyszi mutass ilyen erős és nagytudasu telot. Amúgy meg egy Micro Sd bármikor hozzarakhato otg-vel ha kell. Nyilván macerasabb.
-
senior tag
válasz viharkabat #6494 üzenetére
Hát pedig valamiben mégis elszállsz, ha egyik Xiaomi telefon se tud kielégíteni
Az meg azért kicsit erős szerintem, hogy holt kreténnek nevezed a termékpalettáját egy olyan cégnek, ami olykor beelőzi az Applet is
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
Nekem az előző Saomi telefonom ilyen volt: egy tálcára három kártyát lehetett rakni 2 sim kártyát+microsd. Jó is volt meg minden.
Ennek a telefonnak az esetében az a logikus választás, ha 128 GB tárhelyest veszel.teszel bele két SIM kártyát és öröm boldogság leszSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
senior tag
válasz viharkabat #6497 üzenetére
OTG technológia ... lényegében egy átalakítóval rá tudsz dugni Pendriveot, vagy külső winyót a telefonra. Hamár annyira nem elég a 128 GB, ami alapból van a telefonba inkább így bővítsed, még gyorsabb is, mint az SD kártya...
[ Szerkesztve ]
-
viharkabat
aktív tag
Kösz, ez az amire gondoltam, de nem az amit szeretnék.
®abstract®
Háát, nem igaz dob fel ez a lehetőség. Eddig minden telefonomban volt külön SD, amire zenéket pakoltam fel, meg fotókat, és nem csak azokat amiket épp a telefonnal lőttem, hanem kényelmes volt, hogy másfajta képeket is magammal hordhatok.Eddig is volt egy főkészülékem, ahol ez ment, de volt egy másod készülékem egy másod számmal, na ezt a helyzetet akarom végre megszüntetni és a két számot egy telefonba tolni.
De hogy ezzel az első lehetőség meg elvesszen, annak nem sok értelmét látom, ez egy béna megoldás.Köszi mindenkinek a tippeket, reméltem, hogy elérhető a modellből olyan ami megfelelne ennek az igénynek, kár, hogy nem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- E-book olvasók
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen TV-t vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik