- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Egy ismerősöm samsungján ugyan ez van
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Beni2360
félisten
Az Andróidos tablet topikban leírták a megoldást.
Valami gebasz van a Google alkalmazással androidon, mert 5-10 másodpercenként hibaüzenetet dob, hogy az alkalmazás leáll. Ez az a Google alkalmazás, ami a Google kereső widgetet csinálja (többek között). Nem minden androidos készüléket érint, de az elmúlt 2 órában 4-et kellett megcsinálnom. Nem frissítésfüggő, a tabletemen is előjött, és ott nincs bekapcsolva az auto update sehol sem.
Gyors megoldás:
Beállítások/Alkalmazások/Google -> frissítések etávolítása, gyári állapotba hozás.
Nem keverendő össze egyéb google alkalmazással. Ahol az alkalmazásoknál van rendszer és telepített alkalmazások listája is, akkor a telepítettek között kell keresni. Kicsit macerás, mert közben vadul okézgatni is kell a 5 másodpercenként feljövő hibaablakot.
Hivatalos jelentést még nem olvastam erről.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Azt az opciót nem néztem mivel ebbe botlottam bele mielőtt ide beléptem volna. Hál istennek nekem sem itt sem a Lenovo tabon nem jelentkezik a hiba.
Pedig éppen az este frissítettem a mobilt.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Érdekes most ránézve a google 0.10p volt frissítve de most is ott ál egy frissítési lehetőség. Letiltani nem tudom De akkor hagyom lógva.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Pityu.
nagyúr
válasz Beni2360 #6611 üzenetére
Nekem pl a múltkor as google chrome meg még nem emlékszem egy másik cucc bent volt a frissítésben de azt a kettőt nem akarta frissíteni kellet vagy 2 nap mire frissíteni lehetett a két alkalmazást.Ezt a fent említett google appot meg nem is frissítettem most olvasva ezeket a gondokat,lehet megint meg van zavarodva a google.
-
RBJ
addikt
Azt hittem ma földhöz bassom a telefont. Eddig sokszor előfordult, hogy a zsebemben mikor szorul sokszor fastboot módba kerül. Ma még érdekes ujjlenyomat kód állítva mégis a zsebemben feloldott és az összes ikon minden szerte szejjel.
Most se tudom mi merre hogy volt.
Más járt már így?
Más. Nekem ebből a telefonbol max a cseppallosag hiányzik.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Egyszer láttam valahol vagy a file kezelő vagy galéria ban kukát.
Nem azonnal törlődtek a dolgok. Hol van ez?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Pannanna
friss újonc
Sziasztok,
Nem tudok fényképezni a telefonnal (Redmi Note 8 Pro). Amikor használni akarom a kamerát, azt írja ki 'SD kártya nem elérhető'. SD kártya nincs benne, és ezelőtt tudtam vele fotózni. Nem találok semmi lehetőséget, ahol át tudnám ezt állítani.
Tud nekem esetleg valaki segíteni? Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Casmir
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget, vélemény, tanácsot szerenték kérni.
Redmi note 3 telefonomat szerentém lecserélni.
(szeretnék jobb képeket készíteni, és nem minden app telepítődik fel, mert már nem kompatibilis a mostaniakhoz...egyébként nincs bajom vele 24 órát még elmegy az aksija is)
Néztem a kamera szempontjából és képbekerült a redmi note 8 pro, de a redmi 9T is és ha kicsit mélyebben nyúlok a zsebembe akkor még a redmi note 10 is.
Azt látom, hogy 4 GB a ramja mindegyiknek.
Szerintetek melyik ami szép képet készít, és hosszútávon gondolkodva ismét jó szolgálatot fog tenni?
(redmi smart band 4 aktivítás mérő, mail fiók, facebook, viber, neten szörfölés, fotózás, massanger, néhány app (bkk futár, máv, időkép, banki appok, vásárlási appok futásához kell, nagy játékot nem bonyolítok rajta, néha youtube-t használok)Köszönöm szépen a válaszokat.
-
®abstract®
őstag
Szia!
Redmi note 8 Pro nekem bevált én tudom ajánlani 6 giga RAM os 64 giga tárhelyes. Gyors tárhely.
számomra megfelelő fényképezésre és videózásra is elég jó,nincsenek nagy igényeim. Fényképezéskor A videózás meg a fényképezés rajtad múlik hogy tudod e jól használni.
Üzemidő remek.
szerintem érdemes a 128 gigabájtos tárhelyet választani.
Más modellek a szóba kerülnek, házon belül redmi note 10S.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Bubsy
aktív tag
-
Faterkam
addikt
Igen, letölthető link
Az EEA-ra még várni kell
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Casmir
csendes tag
válasz ®abstract® #6623 üzenetére
Köszi.
Jó fényképezésre, de oda teszed, hogy nincsenek nagy igényeid.
Ezen jót mosolyogtam.De tényleg köszönöm a választ.
-
®abstract®
őstag
nem azért veszek okostelefont hogy a fényképező mennyire jó benne, ez nem meghatározó számomra. Egyébként elég jó ami benne van optika.meg nem buziskódok éjjel nappal selfivel + fényképezessel egy okostelefonnal.ha mégis erre lenne szükségem akkor 300 ezerért vennék egy arra alkalmas telefont.
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Pityu.
nagyúr
válasz ®abstract® #6627 üzenetére
Akkor neked nem telefon kéne mert a drágábbak sem tudnak annyival többet akkor inkább már fényképezőgép....
-
®abstract®
őstag
Igazat adok
Egyébként az előző telefonommal is meg evvel is tudok jó fényképet és videót készíteni csupán beállítás és türelem kérdése az egész. Van olyan ismerősöm akinek mindig a legdrágább Samu telefonjai vannak és egyikkel se tud például jó fényképet készíteniSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Pityu.
nagyúr
válasz ®abstract® #6629 üzenetére
Én meg nem gyári szoftvert használok hanem gcamot plusz raw fájl kidolgozás photoshopban.
-
guyver
senior tag
Én most leszek bajban. Valamiért a kedzetektől fogva egy twrp megy fel csak a telóra(LR.TEAM féle 3.3.1-es verzió). Próbáltam a sima twrp-t, orange fox-ot is, de csak újraindul a teló, ha recovery módba indítanám, pedig sikerül felflashelni. Ez elvileg android 10-ig jó, szóval lehet már nem tudom feltenni az új rom-ot. Esetleg használ valaki orange fox-ot vagy sima twrp-t? Hogy lehet ezeket működésre bírni?
Az orange fox-ban van kifejezetten ota frissítő is (videón láttam), tehát működnie kéne a gyári rom mellett.
Poco F3 & Gear S3
-
Pannanna
friss újonc
válasz ®abstract® #6620 üzenetére
Köszi. Sajnos nem változott a dolog
-
Pityu.
nagyúr
Vaslaki felrakta már az új android 11-es rendszert a telóra?Tudom még nem küldték ki de innen már szedhető
Én lehet ma felrakom.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Na én egy negatívumot vettem észre eddig, az automata fényerő sötétben nullára letolja a fényerőt és nem látni nagyon semmit vissza feljebb kell húzni. Ez idegesítő pl.
-
guyver
senior tag
Feltettem én is, működik, de a twrp recovery-nek annyi. Nálam vannak hibák: a gesztus vezérlés nem működik, meg néha a rendszer ui leáll. ha nem lesz a gyári android 11-hez custom recovery, akkor lehet áttérek mostmár az experience rom-ra.
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
Működő twrp gyári global rom (android 11) miui 12.5-höz: link
fastboot-ból telepíthető. Disable Replace Recovery patch - a fenti twrp-ből telepíthetőBár úgy látom itt nem mókol rajtam kívül senki.
Magisk nem működik még. Ha valaki infóhoz jut, hogyan lehet az új gyári global rom-ot rootolni, az majd jelezze pls, de figyelem én is.
Poco F3 & Gear S3
-
gthomma
senior tag
Mit lehet tenni ha nagyon halk a csengőhang ? A hangszóró rácsot fogkefével kipucoltam.
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
gthomma
senior tag
válasz ®abstract® #6643 üzenetére
Eddig nem volt halk, gyári hangokat használtam meg amit a témákból letöltöttem 1.5 éve van nálam a telefon, már minden is volt rajta, gondoltam android 11 update előtt csinálok egy nagytakarítást -> hard reset. Azóta halk.
[ Szerkesztve ]
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
guyver
senior tag
válasz Brandynew #6641 üzenetére
Annyira engem sem lelkesít az új szoftver, de azért az újabb androidban mindig vannak hasznos funkciók, hardveresen meg nem mondanám gyengének a telefont, elviszi még simán az android 11-et. De ez, hogy nincs root és vissza se tudom állítani az előző rom-ot adatvesztés nélkül, az most bosszant. És ráadásul az otp meg még pár app úgy érzékeli, mintha root-olva lenne a készülék. Üzemidő növelést meg a rendszerszintű reklámszűréssel és a zram kiiktatásával lehet nyerni. Szóval most elég idegesítő, hogy ahol eddig nekem nem volt (pl. játékban) kb. minden pálya után fél perces reklámot kell végignéznem. A bekapcsolt kijelző merülési sebessége 10%-ról felugrott 12.5-re. Ez persze lehet az újabb androidtól is, de biztos rátesz, hogy nincs root.
Poco F3 & Gear S3
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy JBL BT fülest. A teló felismeri, kapcsolódik, viszont mikor rádiózni szeretnék, azt írja, hogy nincs csatlakoztatva füles és csak úgy hallom az adást, mintha folyton elmenne a térerő. Tehát valahol érzékeli is meg nem is…
Tanács? -
MadGame
senior tag
Bocs, lejárt a szerkesztés, de van egy másik kérdésem is:
Mikor beszélek és jön egy másik hívás, akkor már nem csipog be, és csak a hívás leteltével látom, hogy van egy nem fogadott hívásom. Erre ötlet, hogy mitől szűnt meg a csipogás? Régen működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest