- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
Üdv!
Vettem egy ilyen telefont használtan.
Mikor bekapcsoltam ez fogadott, holott akitől vettem csinált egy gyári visszaállítást rajta.
Persze megadta a kódot az eladó, de miért kaptam ezt az üzenetet?
Mit kellett volna még csinálni az eladónak a gyári visszaállításon kívül?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
senior tag
válasz twollah1976 #5607 üzenetére
Ne gondold túl, vannak magyar meg kínai gazsik is...
-
Pityu.
nagyúr
factory reset szerintem is egy kis segítség hozzá ha véletlenül nem tudod,hogy kell csinálni
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
senior tag
válasz twollah1976 #5610 üzenetére
Megint nagyon okos vagy, de már megszoktam tőled.
csakhogy lásd mennyire vagyok rasszista: mikor 8 éve megvettük a házunkat azt annak tudatában tettük, hogy mindegyik szomszédunk gazsi... mostanra családtagnak számítunk rgo én vagyik a fehér gazsi az utcában... szerinted mennyire kell ehhez rasszistanak lenni okoska?
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Elég bátor vagy, azt mondom. Azt ha el akarod adni egyszer, hát....
Alánk költöztek és már rendőrt akartam hívni, olyan hangok jöttek fel. Ráadásul viselkedni sem tudnak,de ez nem újdonság.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
senior tag
Ez nem bátorság kérdése, ismertem a fél utcát mire odakerültünk mert pl. gyerekkori gazsi haveromnak (mert már gyerekként is rasszista voltam) itt lakik az apósa 4 házzal lejjebb... ja meg amúgy gazsi csaladtól vettük a házat is...
Az eladásról meg annyit, hogy nem vesztem meg... adjam el, mikor minden masodik házba családtagként tekintenek ránk az utcában. Ha barmi kell, egyből jönnek, nyáron bővítettük a lakást több napot jöttek a szomszédok betonozni... de a másik szomszéd fia ingyen nyírja a hajam, vagy régen a fél utcából jöttek a kis puják a kocsimat mosni... mikor a lanyom született hozták a ruhákat neki, meg a játékokat stb... hülye lennék ilyen közegből elmenni a családdal!
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Ha ez a helyzet, kívánom, hogy ne kelljen eladnod soha!
Mindenki:
Rendszeresen szoktam futni, és be szoktam kapcsolni a telón a gps-t és a futáshoz egy appot. Egész nyáron nem volt vele gond. Hétfőn és ma folyamatosan eldobálta a GPS jelet. GPS jel megszakadt-helyreállt-megszakadt. Eddig sosem csinálta. Mi lehet a gond? Most jut eszembe, hogy volt egyetlenegy változás: 12.0.2 felkerült, de nem hiszem , hogy ez a baj, vagy ki tudja?Twollah: nem veszek új futócipőt amitől kisebb lesz a rázkódás és nem fémből van a futópólóm sem, nem az zavarja a jelet (és a peacemakerem sem) , vagy vegyek másik telefont. Valódi tippet kérek.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
senior tag
Köszi. idéntől per és tehermentes az ingatlan (+hozzá építettünk még 60 nm-ert), így marad
A GPS problémánál azért elgondolkodtató, hogy MIUI 12 utáni időszakban jött csak elő a ... első körben az appot telepíteném újra hátha segít...
Ikyenkor érdemes egy masik gps figyelő appot is feltenni, hogy lásd ott is dobálja-e a jelet... ha masik appal is dobálja, akkor MIUI szintű a hiba
-
ricsmoka
tag
Segitenetek? Hogy tudok csengőhangot rendelni a nevekhez? Kösz
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Köszi mindenkinek, újrarakom az appot.
-
LK
addikt
Még nem töröltem, megnézem azt is aztán kipróbálom pár futásnál.
Pipa,megvan, plust frissítettem is. Kíváncsi vagyok. Remélem hogy nem a gps a gond, mert utazásnál az baj lenne.[ Szerkesztve ]
-
ricsmoka
tag
Segitsetek!!! Csengohangot hogy tudok névhez rendelni? Kösz
-
LK
addikt
válasz twollah1976 #5624 üzenetére
Nem hiszem el. Tegnap megtaláltam, de most nem sikerül. Már nem tudom mire volt állítva.
Google-helymeghatározás pontosságának javítása be van kapcsolva. Egyszerűen nem találom a többit.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Kívánt GPS pontosságot felvettem magasra, közepesről, gyorsítótár törölve. Helymeghatározó módszer: egyesített. Azt mondja, hogyha bajom van az egyesített meghatározással, kapcsoljam csak GPS-re. Még azt nem csináltam meg, tesztelem így pár hétig.
-
ricsmoka
tag
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
-
LK
addikt
válasz ®abstract® #5630 üzenetére
Caynax Sports Tracker
Találomra ráböktem az első sokak által használt appra kb."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
duke
aktív tag
A nagysebesegu video felvetel az milyen ebben a telefonban, valoban mukodik a 960 fps -es felvetel ? Mert neztem a hasonlo kategoriaju Huawei P40 Lite 5G-t, de ott valoszinuleg, csak utolagos szoftveres interpolacioval allitjak elo a "nagysebesegu videot", tehat valojaban nem tudja. Es ha a Redmi 8 pro tudja, az hogy megy, mennyi ideig tud igy rogziteni ?
Nezegettem feltoltott videokat de azok tobbsege eleg bena, altalaban hulyesegeket videoznak le, nem tudtam megitelni, hogy valoban 960 kepet keszit masodpercenkent vagy ennel is csak szoftveres interpolacio van. -
reap3r
aktív tag
Sziasztok!
Középkörű hölgynek kell vennem új telefont és az egyetlen dolog, ami miatt a Note 8 Pro-val szemezek, az az, hogy szép fényes kijelzővel bír, és napfényben is leolvasható a tesztek alapján.
Note 9-esek gyengébb fényerővel rendelkeznek és mivel a jövendőbeli tulajnak már nem olyan szuper a szeme, ezért nem áldanám meg egy max 400 nites telefonnal, mivel szerintem frusztráló egy dolog a halovány kijelző.Tudjátok ajánlani még a 8 Pro-t 2020-ban is vagy érdemesebb a 9-es szériából válogatni szerintetek?
Android frissítések jönnek még rá?
Android 10 van már rajta esetleg?Nagyon megköszönném a válaszokat, mint ex Redmi Note 5 tulaj 😁
-
ricsmoka
tag
Valaki használja jaátékra a telot? Mintha nem lenne az igazi. Szerintem gyengecske. Lehet visszaviszem!
-
ricsmoka
tag
Csak azt nem tudom milyen telot vegyek :) ami nem is óriás i és jó a tudása is
-
Pityu.
nagyúr
válasz ricsmoka #5636 üzenetére
Én meg csak azt nem értem,hogy ez a telefon bivaly erős drágább telefonoknak is odavert szóval nem tudom,hogy tud gyenge lenni.Ár értékben ennél jobbat nem fogsz találni az is biztos.
[ Szerkesztve ]
-
ricsmoka
tag
Jo kerdes. Vagy allitani kellene valamit rajta?
[ Szerkesztve ]
-
ricsmoka
tag
Ez a jatek gyorsito alkalmazas hasznos dolog?
-
LuckyDevil68
csendes tag
Kifejezetten a PUBG miatt vettem új telefont (a régi Redmi 4A megmaradt melósnak) egy éve.
Összehasonlítási alapom csak a Redmi Note 7-tel van ott hozza az árbeli különbséget. Amúgy egy éve nyüstölöm Vészes melegedést nem vettem észre (nyilván pár óra játék után a langyostól melegebb Armori tokban), de HD, High beállítások mellett olyan 75% fényerőn 12-14%-ot merül óránként. Az szerintem nem rossz. Ja a Bluetoot folyamatosan bekapcsolva.WiFi kapcsolattal. Véleményem szerint ha játékra veszel telefont dupla ennyiért sem kapnál ilyen jó telót más gyártóktól.[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz ricsmoka #5638 üzenetére
persze vidd vissza nyugodtan gyenge ez neked kevés lesz játékra
Maradva ennél a márkánál én ezt ajánlom neked játékra: [link]
Iszonyatosan erős hardver, 12 giga RAM,Amoled kijelző ami 120hz,es antutu V8: 666000 pontot tud! ez a neked való
Azt írják 600 euro az ára hát olyan 200000 körül lehet hogy tudsz venni[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
ricsmoka
tag
Na ez nem is rossz :) lehet allitgatok meg rajta ezt azt es jo lesz ha nem akkor igy jart 😁
-
YxVs
senior tag
Hívásindítás után, a kicsengő hang extrém halk. A hívásközbeni hangerő utána már rendben van. Ti nem tapasztaltatok ilyet?
Van megoldás? -
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Frissen tettem szert erre a típusra, próbáltam keresgélni, de nem találtam konkrét ajánlást, hogy melyik Gcam portot érdemes használni. Mondjuk ha mindegyikkel laggos az előnézeti kép, akkor mindegy. Most a wyroczen MGC_6.1_RN8P_Edition_4.8 verziót használom.
Tudom, hogy MTK-ra kevesebb port van és nehézkesebb a portolás, de hátha van ajánlott verzió.
Köszönöm előre is a válaszokat
-
Pityu.
nagyúr
Nem jobb, mintha szét...szná a füled?
Ebben azt hiszem én vagyok az embered
Nekem ez vált be a legjobban trCameraV5_RN8P_Wyroczen.apk
feltelepíted aztán a config fájlt is betallózod a gcamban ahhoz ia van leírás egyébként az oldalon alul van a config fájl ami kell Configs (Redmi Note 8 Pro,a config fájl beillesztésének itt a leírása nem bonyolult.
Úgy látom egy 8-ast is adtak ki de az még teszt verzió lehet,ezt próbáld amit linkeltem én mondjuk raw ban szoktam fotózni a gcammal a jpeg nem érdekel de jpeg képben is jobb szokott lenni mint a gyári meg színekben is.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz infectedmann #5649 üzenetére
Nincs mit
Új hozzászólás Aktív témák
- FreeCAD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest