- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz twollah1976 #5948 üzenetére
Az internet címet felül böngésző nélkül.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Beni2360
félisten
Most akkor mi a helyzet evvel az új frissítéssel pl global verziónál? Mehet vagy várjunk a boot loader miatt?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Pityu.
nagyúr
Ki milyen levelező programot használ?Én pl blue mailt most nem tudom,hogy a program e a hibás vagy a miui rendszer de vagy meg kapom a leveleket vagy nem ha úgy van kedve jelzi ha nem akkor nem jelzi.Mitől lehet ez?
-
iMaverick
addikt
válasz infectedmann #5954 üzenetére
+1 a Gmail app-ra. Céges (Exchange) levelezést is abból nézem.
Erre a frissítésre... Ez azért fura nekem egy kicsit. Ugye nem ad fel frissítést, csak ha külön utasítom, hogy szedje le a legújabb telepítő csomagot. Igen ám, de nekem mindig ugyanazt a verziót találja meg, letölti, újraindíttatja velem a telefont, valamit fel is rak és a végén ugyanaz a verzió van feltelepítve... Hmmm...
MIUI Global 12.0.2.0(QGGEUXM)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Pityu.
nagyúr
válasz infectedmann #5954 üzenetére
Na nekem nem gmailes a címem szóval azt az appot nem próbáltam.
-
Beni2360
félisten
A G-mailben is le lehet kérni a másik levelező e-mailjeit.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
pch
senior tag
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz twollah1976 #5963 üzenetére
Hát én kitöröltem az utolsó mondatomat. De akkor itt van.
"Kivéve az ERESZES tagokat."Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
PainKiller69
csendes tag
válasz Beni2360 #5952 üzenetére
Hát, ma akartam egyet telefonálni. Erre egyből megszakította a hívást. Újra próbáltam, ugyanaz. Teló restart, majd jöttek az SMS-ek, hogy tegnap óta 3-an nem értek el.
Nova Launcher frissítés után pár órával összeomlott, de úgy, hogy akkor is teló restart segített csak.
Szóval semmi különös, minden jól működik! -
Pityu.
nagyúr
Egyenlőre úgy néz ki meg buheráltam a blue mail beállításait a miuin és most teszteltem küldtem magamnak levelet pár másodperc és jelez.Anno xiaominak a levelezőjét használtam csak ott idegesített,hogy csak a szöveget jeleníti meg puritánon,a blue mail meg az egész emailt képekkel együtt pont mint az asztali gépen a thunderbird.
-
gegsite
tag
Hmmm indonéz ROM-ot használok, (mondjuk tökmindegy, alap xiaomi fényképező app) Csak hiányolom, az ujjlenyomat olvasóval a fényképezést. A régi note 4 esemben ez tök jól jön, ha pl selfizek. Miért vették ki ez?
Valaki írjon már a Xiaominak, hogy írják ezt bele, mert inkább ezt tudja, mint hogy milyen színű legyen a gomb kiemelése, mert az nagyon kell ám...CNC marás, 3D nyomtatás. Akksi időre, és uptime-ra gyúrok.
-
Pityu.
nagyúr
Úgy beállítottam a rendszeren a blue mailt,hogy már meg mindig sipákol
-
Pityu.
nagyúr
válasz ®abstract® #5970 üzenetére
Maradok a blue mailnál sikerült úgy beállítani,hogy most már mindig értesít.
-
®abstract®
őstag
válasz PainKiller69 #5966 üzenetére
nekem jól működik a telefon hanghívás, Igaz én régebbi rendszert használok
Nova launcher fut nálam is.
a 6.1.11 verzió nálam teljesen jó.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Aurig@
őstag
válasz PainKiller69 #5966 üzenetére
3 éve használom a Nova-t, és két éve így karácsonykor 129 forintért megvettem. Jelenleg a legújabb verzió fut, teljesen hibátlanul.
Soha nem volt hasonló összeomlás, de még fagyás sem. A családban mind a 4 telefonon fent van, minden féle hiba nélkül.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
senior tag
nektek fizetnek a cégek, hogy ennyire kampányoltok az egyes levelezők mellett?
-
PainKiller69
csendes tag
Én is már évek óta használom (Sony Xperia SP, Redmi 3S Prime és most Note 8 Pro), nem volt vele soha gondom.
A legutolsó global 12.0.5.0 frissítés után jelentkezett a hiba, hogy folyamatosan leállt. De a hanghívás sem ment. Újra kellett indítanom a telót és azóta megy normálisan.
Pillanatnyi elmezavar... -
aprokaroka87
nagyúr
válasz PainKiller69 #5978 üzenetére
Telefon újraindítás a Number One, hibaelhárítási megoldási lehetőség :)
-
Beni2360
félisten
válasz aprokaroka87 #5979 üzenetére
Akkor én ebben Number One vagyok mert minden nap fél24-07-ig kikapcsoltatom a telcsit. Meguntam, hogy hajnali fél6-kor küldözték az sms-ket a futárszolgálattól, hogy délután csomagom jön.
-
Aurig@
őstag
válasz Beni2360 #5980 üzenetére
Én csak a ne zavarjanak módot állítottam be automatára. H-P 20:30-tól reggel 6-ig, hétvégén pedig 20:30-tól reggel 7-ig.
Semmilyen csipogás, prittyegés hívás nem csinál zajt. Viszont minden üzenet beérkezik és, ha valaki keresett azt is látom.
Számomra ez jobb, mintha kikapcsolnám a telefont.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
-
Beni2360
félisten
Értem amit írsz csak : Viszont minden üzenet beérkezik és, ha valaki keresett azt is látom. Ezt amikor vissza kapcsol a telcsi minden megérkezik rá. Nekem nincs állandó net kapcsolatom, ha kapcsolódok akkor jönnek az üzik meg. Az esetleges elmaradt hívásról meg sms-t kapok.
Kérdésem, hogy evvel a 8 órai kikapcsolással az aksi 1/3 részben kímélve van?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Aurig@
őstag
Beállítások - Hangok és rezgések - Ne zavarjanak
Ha nem találnád, akkor keress rá a "Ne zavarjanak" lehetőségre a beállításokban.
Itt több féle szabályt is létre lehet hozni.
Én a gyerekek és a magam telefonján is beállítottam.
Igaz nekem más típusú telefonom van, de a beállítás ugyan abban a menüben van. Több, mint egy éve így használom, csak egyszer kellett beállítani, azóta hozzá sem kellett nyúlni.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy néhány témánál a zárolt képernyőn nem jeleníti meg az értesítéseket, hiába van beállítva? -
Aurig@
Köszi, a tájolás már elég volt, mert hát az enyém is valami más.
Egyszer hibakeresésnél átváltottam angolra. Most aranyosan vegyes.
Így A Schedule, és a DND volt a kulcsszó.[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
válasz ®abstract® #5988 üzenetére
Van, amelyikkel működik, van, amelyikkel nem. Akkor sztem az app lesz a ludas, mert pl. a Messengert jelzi. Köszi a tippet
-
Neuler
csendes tag
Sziasztok, a következővel kapcsolatban kérném a segítségetek, ötletetek:
Adott egy Redmi Note 8 Pro global gyári rommal, legújabb elérhető hivatalos frissítésekkel:
Android: 10 QP1A 190711.020
MIUI Global 12.0.2 Stabil (QGGEUXM)Sötétszürke képnél / appnál látszik, hogy néha mintha kissé villogna, nem hatalmas frekvencián de másodpercenként pár ami a következőt jelenti:
egy hajszállal sötétebb lesz majd vissza az eredetire tehát semmi csíkozódás stb, ennyi a jelenség.Automatikus fényerő kikapcsolva, automatikus kontraszt kikapcsolva és élénkre állítva.
Mivel nem mindig csinálja nem gondolok hardware hibára. Érdekesség, hogy videót nem sikerült készíteni a jelenségről mert a felvétel indítása megoldja ... Tehát gondolom a layerek kezelésében lehet valami...
Valaki találkozott már ilyennel?
-
gegsite
tag
válasz ®abstract® #5882 üzenetére
A mostani biztonsági frissítés ami jött, indonéz romra nekem nem akart felmenni, de legalább örültem, hogy nem brickelte. Pedig vissza is zártam, elvileg szépen kéne mennie... Vagy valahonnan tudja, hogy ez EUs?
CNC marás, 3D nyomtatás. Akksi időre, és uptime-ra gyúrok.
-
grobi007
tag
Sziasztok! Sajnos én is abba a táborba tartozok, akiknek a MIUI 12 EU-s ROM óta folyamatosan szakadozik a GPS jele, olyan szinten, hogy már autós navigálásra is lassan alkalmatlan a telefon, belvárosban különösen. (Google navigációval és Waze-vel is ugyanúgy rossz).
Visszaolvasva a fórumon, azt látom, más is szenvedett ilyen problémával, de megoldási javaslatot nem találtam sehol.
Esetleg valaki, akinek csinált hasonlókat a telefonja, talált már rá megoldást? -
kbyte1024
veterán
Basszus milyen hibák vannak nem is találkoztam hasonlóval sem soha.
Igo, sygic, wazze stb simán megy.[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
FunPro
őstag
válasz grobi007 #5998 üzenetére
Hát ez alapján hardveresen rendben van a cucc. Ha minden igaz egyébként azt is tudod követni, hogy eldobta-e a jelet, mert ha igen, akkor a location rész "lefagy".
Egyébként offline vagy online használod a gps-t?
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Lineage OS használat közben
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest