- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
monyik2
csendes tag
válasz #70516736 #2201 üzenetére
Mert rádugom a gépre, vagy K meghajtó, és readmi files, android file transfer, autorun,readme, setup, ikonok vannak, vagy telepíti a 2.2.0.2131 MiPhone managert, ahol a betűk helyett négyzetek vannak, vagy itt ott tyúklábak.De ha tudtok más módot rá, hogy kapcsolatba hozzam a pc-vel megköszönöm
Xiaomi Redmi Note 4G ;)
-
blakey
titán
válasz monyik2 #2202 üzenetére
Ott valami nem kerek, én rácsatlakoztatom és meghajtóként jelenik meg, nem telepítek semmit. De smb-n, wifin, bluetooth-on is tudsz csatlakozni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz vegyszer #2206 üzenetére
Jön infó, emlékeim szerint valamit be lehet állítani, de engem pont zavart uh. nálam 3 pont jelzi ha jön valami ill. a LED és a zárképernyő.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Arween
senior tag
ezeknél mi az eltérés?A leírásban az szerepel (ha jól látom )hogy semmi különbség nincs a színek közt.
De van amiből 3 / 3,5$ 1db meg van amiből 5.18 -
monyik2
csendes tag
válasz #70516736 #2203 üzenetére
Az egyik gépen, amit próbáltam eddig XP van, de most kipróbáltam a másikat, és Win 7-el működik az értesítési panelen csak annyi látszott, hogy fotók, vagy file-ok,+ segítség, ott volt írva hogy telepítsem a MiPhone managert.....Köszönöm a válaszokat, és kipróbálom a vezeték nélküli megoldásokat is, KÖSZI KÖSZI MINDENKINEK
Xiaomi Redmi Note 4G ;)
-
modzoltan
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan alkalmazást ami félóránként, óránként jelez?
Caynax, Watch beep nem működött Redmi Note 4g MIUI 5.2.27 alatt!Köszönöm szépen!
-
opoc
csendes tag
Üdv, azt szeretném megkérdezni, hogy miként lehet képeket hozzárendelni a névjegyekhez, telszámokhoz?
gyári csengőhangokon kívűl hogy telepítsek csengőhangot? a gép csak a zene mappát és a hangfelvételeket ajánlja fel. Az értesítés hangoknál dettó. 4.12.26. Fejlesztői van gyárilag a gépen, extrémes. -
blakey
titán
Egyrészt telepíthetsz csengőhangokat a Ringtones mappába de javaslom a Zedge-et, onnan bármit telepíthetsz ill kiválasztásnál fel is ajánlja.
Képeket és a számítógépen szoktam a telefonszámokhoz rendelni de telefonon sem nehezebb, ráböksz a helyére és beteszed a megfelelőt (azt hiszem).
-
blakey
titán
Telepítetted a Zedge-t? Ha igen, és úgy sem jó, akkor frissíts, a legújabb ROM rendben van. Én sem használok gyári hangokat.
[ Szerkesztve ]
-
opoc
csendes tag
válasz thompherkins #2222 üzenetére
És ezt hol?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz monyik2 #2211 üzenetére
Szinte mindig a Wi-Fi-t használom, mert nem kell vacakolni a kábellel.
Ezt telepítsd a telefonra. [link]
Itt regisztrálj. [link]
Nagyon egyszerű minden és ha kész még a jelszót se kell állandóan beírni, mert a kódolvasó megteszi.TotalCMD-hez csak egy plugin kell.
wpdplug.zip Ezt meg kell keresni a neten.
TC alatt a "wpdplug.zip" tömörített fájlra kettőt kattintani a TC megkérdezi tényleg akarod-e? mondod neki igen, a TC beállításokban a wpdplug.wfx elérését megadod, ha nem tette volna meg. TC-t újraindítod és a telefont rádugod (a telefonon nem csinálsz semmit) a TC-t kinyitod és a hálózat közt ott lesz(#2212) Arween
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
A csengőhang mappa pl az ES FILE Explorer segedelmével elérhető. A /system/media/audio/ringtones mappába rw-r--r-- (=chmod 0644) jogosultságok mellett a mappában lévővel megegyező formátumba helyezett fájlok egy Reboot után a gyári csengőhangok között látszanak.
Tehát pl mp3->ogg konvertálás után mehet is a mappába (de add meg az R/W jogokat a /system-re az ES FILE Explorer számára)
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
opoc
csendes tag
-
vegyszer
addikt
válasz monyik2 #2211 üzenetére
Kedves hölgy fórumtársak, próbáljátok meg, hogy a 'Zuratok' bootolási folyamatába a hangerő FEL gomb (vagy más tetszőlegesen választott kiálló rész tartós nyomás gyakorlása által) beavatkozzatok. Hátha a 'Zemberen' lehet mégis csak BIOS-t, recovery-t, esetleg teljes rendszer frissítést elkövetni. Legyen az akár gyári, akár custom. De adott esetben egy wipe factory reset is sokat segíthet...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Arween
senior tag
válasz vegyszer #2228 üzenetére
Nem piszkáljuk ,az itteni tapasztalataim alapján ha működik nem piszkáljuk,nem mókoljuk ,mert aztán a vége az lesz nem bootolnak be ,azt akkor ki tesz nekem rá friss rendszert?
Más:
fólia kérdésben valaki felhomályosítana? mert ezt a mostani matt fóliát nagyon nem szeretem ,rendelnék mást, de annyi van mint égen a csillag nehéz megvilágosodni....
-
blakey
titán
különböző típusú fóliák, nem ismerem de ha csak azért szeretnél fóliát, hogy enyhe karcoktól is megóvd akkor egy ilyen is megfelel. Én konkrétan ezt vettem. a gyári fólia is jó, bár nekem az egyik nem volt az, 1 cm-en nem tapadt uh. az ment a kukába, a linkelt meg tökéletesen felment.
-
vegyszer
addikt
Nekem az első igazi Hongmin nagyon sokáig a gyári szállítási fólia volt rajta. Nem gyűjtotte az ujjlenyomatokat, jó a tapintása. De hogy a kamera előtt miért nincs kivágva, egyszerűen fel nem foghatom.
Mivel a Zasszony jövő héten megy Malajziába, majd egy ottani fizikailag létező Xiaomi shopban keres vagy gyári fóliát (vélhetőleg mattot, mert tetszik neki, hogy a szokásostól eltérő módon nincs semmi zsír a kijelzőn), vagy tempered glass védő üveget (ebből viszont tisztát, hisz matt nem is nagyon van)
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz vegyszer #2233 üzenetére
Körbe van vágva minden, kivéve az üvegfóliánál, ahol ugye nagyobb a kivágás. Legalábbis azoknál a fóliáknál minden ki van vágva amik nálam vannak.
-
monyik2
csendes tag
Nekem tempered glass 9h-t szereznek 9.i rendeléssel. Ajánlotta akitől a teló van. Nekem sincs a fólia fönt, mert nagyon "tapadt" nem szerettem. http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Nillkin-9H-Amazing-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-for-Xiaomi-Redmi-Note-Hongmi/311331_1944990187.html nem tudom hogy Nillkin-e.........
Xiaomi Redmi Note 4G ;)
-
blakey
titán
Szerintem félreérted az üvegfólia fogalmát, az üvegfólia valóban tartalmaz üveget, a másik ami nem matt az víztiszta.
-
Na, itt van a kezemben a készülék.
Van pár kérdésem:
1. Alapból be tudom kapcsolni a rootot, vagy rootolnom kell? Olvastam, hogy a Redmi Note-on van alapból, de itt nem találom.
2. Ezeket hogyan tudom eltávolítani? Csak Titanium Backuppal megy?
- Mi Cloud
- Kuai Pan3. Mik ezek?
- WFD Service
- UniPlay Service
- SVI Settings
- org.codeaurora.ims
- Matcli
- CloudAppBackup és Backup (egyik az Mi Cloud?)Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Meghivott
addikt
Kinéztem ezt a hátlapot: [link]
de mintha a hangszóró (sok apró lyuk) nem jó helyen lenne....
Rosszul látom?[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Meghivott #2244 üzenetére
Átírányítják a hangot. Jól látod, hogy nem ott van ahol kéne. Nem tudom, hogy milyen így a hangja.
-
monyik2
csendes tag
Látom történt vmi az összefoglaló ügyében
Xiaomi Redmi Note 4G ;)
-
terra052
őstag
1. Alapból rootolt, a rootot igénylő app indítása után nyafog, hogy nincs root, kilépsz, elindítod sa Biztonság appot, engedélyek - root jogosultságok, bekapcs.
2. Én SD Maid Pro-t használok, a legjobb, teljeskörű rendszermatató alkalmazás, legálisan 750 HUF a Playről.
3. Ki tudja?
- WFD Service passz
- UniPlay Service fagyasztható/törölhető
- SVI Settings fagyasztható/törölhető
- org.codeaurora.ims passz
- Matcli fagyasztható/törölhető
- CloudAppBackup és Backup (egyik az Mi Cloud?) fagyasztható/törölhető
Fagyasztással nagy bajt nem tudsz csinálni, ha nyafog, olvaszd ki.werkmania.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest