- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz terra052 #1402 üzenetére
Biztosan olyan ikont akartál telepíteni amihez Credit kell és nem ingyenes. Ahhoz viszont fel kell tenned a WSMTools-t és a MiTheme-t is. Utána megy minden. Ha netről letöltesz egy mtz. file-t és felmásolod a telefonra, ezekkel a programokkal tudod csak alkalmazni. Vagy keresel free témákat, ikonokat amiből rengeteg van.
-
Gordon32
tag
Sziasztok!
Ki néztem egy ilyen telefont és mar majdnem tuti hogy o lessz a befuto de azert szeretnem ki kerni tulajdonosok velemenyet
Mennyire stabil,gyors a telo?
Valamint ahogy olvasgattam mindenki cserelgeti a szoftvereket de ehez en nem ertek a gyari az teljesen hasznalhatatlan?Üdv! Gordon
-
blakey
titán
válasz Gordon32 #1406 üzenetére
Senki nem cserélgeti a szoftvereket, hetente jön a gyári frissítés.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Fejvadi
nagyúr
válasz davarisimi #1409 üzenetére
Sokáig
-
zzola
titán
válasz davarisimi #1409 üzenetére
Egy linket tudnál dobni a termékre?
-
davarisimi
csendes tag
De, szerintem a legpozitívabb értékeléseket kapott eladókból érdemes válogatni.[link]
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Itt is van. Általában az ilyen értékelésű eladoktól szoktam venni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Fejvadi
nagyúr
válasz davarisimi #1414 üzenetére
Nem jelent semmit. Ha megjön és bármi nem stimmel, marad a cucc és vissza a pénz.
-
zzola
titán
Köszi srácok.
-
FET-MEN
veterán
Valaki vett már gyári tpu tokot? kép esetleg?
Iphone 7
-
blakey
titán
válasz Fejvadi #1416 üzenetére
Nem feltétlenül kell az eredeti ha jó minőségű. Mondjuk nekem elég a fólia.
FET-MEN
Erre gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz FET-MEN #1421 üzenetére
Nekem ilyenem van. Jóféle, de némelyik utángyártott is van okyan jó vagy még jobb. Pontosan illeszkedik, pontosak a kivágások.
-
blakey
titán
válasz FET-MEN #1423 üzenetére
Nincs képem, de a link jól visszaadja a lényeget, tehát ez valójában nem fekete, szürkés-barna.
-
blakey
titán
válasz Fejvadi #1426 üzenetére
Addig amíg csak neten látod, feltételezés. Nem mindig az ár határozza meg a minőséget. Lehet, hogy jóféle.
-
Fejvadi
nagyúr
Lehet jóféle, csak én jobban bízom abban a gyártóban aki már bizonyított. Meglátjuk az enyém mennyit bír majd ki.
-
zzola
titán
G mapsot használja valaki? Friss ROM, ma délután 2x leállt hibával a navigáció...
-
csien
csendes tag
Sziasztok !
Most szeretnék egy új telefont venni és nem tudok dönteni. Lehet nem is jó helyre írok, de az egyik amin gondolkodom, az egy Redmi Note. Ha valaki tudna segíteni a döntésemben, azt megköszönném.
Elég rég óta olvasom a teszteket, stb de nem tudok dönteni a Xaomi Redmi Note 4G és a Huawei Ascend G620s között. Egy Samsung Galaxy S-advencem van most. ( ennél csak jobbat tudok venni, mert ha nem 65.000 -ért vettem volna anno, akkor már rég összetörtem volna )Nincsenek túl nagy igényeim. Fotózni csak néha szoktam , netezni , és telefonálni kell. Játékra sem nagyon használom a telefont. A lényeg az, hogy ne faggyon le fél naponkén, ne "szaggasson" és az aksija is bírjon ki legalább egy napot. Árban ez a kettő lenne amit még kifizetnék. A Redmi Note közelebb állna a szívemhez, de az 5,5-ös kijelző kicsit visszatart , de gondolom megszokás kérdése. Csak a Samsung után ez olyan kistévé feeling lenne
Előre is köszi ha válaszol valaki.
Üdv
-
South Velen
addikt
Nekem is volt Advance.
Én így is ütöttem, vágtam (amúgy nem szoktam bántalmazni a telefonjaim, de az... áh)
A Redmi Note az első droidos telóm ami szinte egyáltalán nem szaggat. Akkuidő kiváló! Csak jót tudok róla mondani, azonban közben arra jöttem rá, hogy a 4,7" az optimális telefonméret. De valakit nem zavar, és kétségkívül rengeteg előnye van az 5,5" méretnek.
-
csien
csendes tag
Jól van. Köszönöm a gyors válaszokat Meg győztetek Főleg hogy mindkettőtöknek volt Advence és tudjátok milyen az Ha nem lenne rajta szilikon tok már az enyém is összetört volna, mert párszor megröptettem, főleg mikor hívtak és nem tudtam felvenni.. Igaz most hogy CM11-el fut, egy fokkal jobb, de jövő héten megveszem a Redmi Notot, ez meg marad munkás telefonnak..arra jó lesz... az 5,5-t meg majd megszokom, csak furcsa lesz biztos De hát azt mondják, a jót könnyű megszokni, és a samsung után csak jobb jöhet Üdv
-
beegee76
csendes tag
hello,
par napja van Redmi Note 4G-m, abszolute elégedett vagyok vele, akku idö 2 nap, nem szaggat.
Viszont Rom-om régi, de nem nagyon erzem hianyat, hogy ugprade-eljem.
ez van rajta: khicnbf96.0. Van értelme frissiteni? nekem nem hianyzik a Miui 6, ezzel is elegedett vagyok, es a fenti pozitiv tapasztalatokat nem valtanam szivasokra :-)üdv
BG[ Szerkesztve ]
-
Freiherr
őstag
Én már egy jó kis CM-re vágyok,qkáznám is a MIUI-t.
XXX
-
zzola
titán
"MIUI ROM 5.2.6 Teljes lista
[Kamera]
Fix - HHT mód nem működött[Galéria]
Fix - Néha váratlanul leállt, ha folyamatosan törölted a képeket[Zene]
Új - A parancsikonon látható az előadó és az album
Optimizálás - 192K FLAC támogatás
Optimizálás - Kiterjesztett letöltés/hozzáadás a kedvencekhez gomb terület a dalok listája oldalon
Optimizálás - Csökkentett Felület szint, gyorsabb ekindulás
Optimizálás - Korrigált "További" felugró ablak a lejátszás oldalon
Optimizálás - Automatikusan letöltődnek a dalok a belső SD kártyára, amikor a külső SD kártyán nincs elég hely[Naptár]
Új - Ellenőrizheted az időjárást a havi nézetben
Új - Új felület[Mi Kredit]
Új - Új "Tetejére" módszer oldal kiválasztásakorMIUI Magyarország"
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest