- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
opzozi
tag
CHANGELOG
[Contacts]
New - Support choosing content to send when sending contacts via SMS (03-10)[Lockscreen, Status Bar, Notification Bar]
Optimization – Animation effect when pulling down the notification shade
Fix – Lockscreen wallpaper display error in landscape mode (03-09)
Fix – Black screen when switching system languages (03-10)[Themes]
New – There will be instant notification when a theme is gifted to a user (03-11)
Optimization – Optimized the prompt when there is no network (03-11)[Music]
New - Support playing DSF format music file (03-10)
Optimization - Animation effects when opening and sliding song lists (03-10)
Fix – Paused music did not continue playing after exiting ringtone selecting page (03-10)[Calendar]
New - Sync calendar to Mi Cloud (03-11)Peak Focus on MiNote for manual camera settings
- Fixed video playing via Browser
- Fixed Slide to the right on lockscreen for open DialerXiaomi Poco X3 Pro
-
tonerz
aktív tag
A minap feltettem én is a legfrissebb multit a miui Magyarországról.
Ettől függetlenül minden bekapcsoláskor akarja még mindig küldeni az aktiválós smst, annyi különbséggel, hogy most nem a mi cloud hanem a mi üzenet szívat.
Ráadásul pluszba bejött a képbe a mi video is, ami naponta megdob valami hosszú tyúklábas szarral.
Kicsit kezd elegem lenni ezekből a vackokból. -
blakey
titán
Nálam semmi aktiválós cucc nem jön elő, semmivel nem tíltattam le, egyszerűen az alapértelmezett programok a nekem tetszőek. Megnézem mi van kikapcsolva, de semmi TB nem kellett hozzá.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Gadhead
csendes tag
MIUI ROM 5.3.13 Teljes lista
[Kapcsolatok]
Új - Kapcsolat küldése előtt kiválasztható, hogy mit küldünk el SMS-ben[Zárképernyő, Állapotsor, Értesítési terület]
Optimizálva – Animációs effekt, ha lehúzod az értesítési területet
Fix – Zárképernyő hibás háttér fekvő módban
Fix – Fekete képernyő rendszer nyelvének megváltoztatásakor[Téma]
Új – Azonnali értesítés, ha kaptál egy témát ajándékba
Optimizálva – Azonnali értesítés ha nincs internet[Zene]
Új - DSF formátumú zene lejátszása
Optimizálva - Zene lista megnyitásának és görgetésének effektje
Fix – A megállított zene nem folytatódik, ha a csengőhang választó oldalról kilépsz[Rádió]
Új - Új Xiaomi Rádió alkalmazás[Naptár]
Új - Naptár szinkronizálható Mi CloudbeMiPhone Manager alkalmazás most már elérhető angol nyelven.
Ennek már nagyon ideje volt.
[ Szerkesztve ]
-
Izzé
őstag
Sziasztok! Csengőhang miatt átírtam a system írás jogosultságokat, majd minden bezárt, újraindult a teló recovery módban és nem tudom elindítani a rendszert. wipe volt, data is de semmi. Hogy tudok recovery módban update zip fájlt a telóra másolni, hogy legalább újrarakni tudjam a rendszert?
-
A xiaomi oldaláról letöltött romot tudod flashelni a számítógépről is, bár így nem lesz benne magyar nyelv, de utána már tudsz majd multiromot másolni a telefonra, és így update-elni magyarra. Részletek a topikösszefoglalóban.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Uhh, megváltoztatták a guide-ot, már csak ott is a telefonon belüli update-et írják le.
Este fel tudom tölteni a toolt valahova, de kérdés, hogy a zip-es rommal fog-e tudni kezdeni valamit, mert ahogy nézem, már a xiaomi oldaláról is csak zip-es romokat lehet letölteni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
FET-MEN
veterán
Valaki linkelné a mai friss multi romot? Mert a magyar fórum még cseszett kitenni.
Iphone 7
-
blakey
titán
válasz FET-MEN #2414 üzenetére
Még nincs.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
hj79
csendes tag
Sziasztok!
Ha ilyet találok hogy :"KIJELZŐVÉDŐ FÓLIA, XIAOMI RED MI NOTE, GYÁRI" akkor az jó lesz a 4G-mhez is? Kivágások, szenzor helyek.. stb nem változott a két készülékben csak a proci? Ugyanez a kérdés tokra is. -
Fejvadi
nagyúr
Feltettem az új Multit, eddig ok.
-
Kinsiinoo
senior tag
Nekem elnyerte eddig a tetszésem a heti frissítés ,bár az a rádió ikon :"D
Ha kicsivel többet tapasztaltam a hetiből akkor írok újraSamsung S23 Ultra 12/512
-
Dave920117
tag
miuiandroid.hu-n is fenn van már!
[ Szerkesztve ]
-
eckmester
tag
Üdv. Két napja vette a telefont, MIUI verziónak azt írja, hogy 4.12.12 Fejlesztői. Ez most melyik verzió?
-
blakey
titán
válasz eckmester #2430 üzenetére
201411212 Frissítsd 5.3.13-ra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudok nyugodni :-)
Visszatettem a v6-ot ez a frissítés jóra sekerült
Nem fogy a ram bár kevesebb van mint a v5-nél
Az aksi idő is jónak tűnik 56%-nál 3óra 40 perc kijelző idő
Már csak a kamera felbontás állítása hiányzik -
terra052
őstag
...és megint nem megy a Twilight.... megyek is vissza a múlt hetire.
RETINA 4EVERwerkmania.hu
-
Fejvadi
nagyúr
Ez mi "Twilight"? Nem ismerem.
-
blakey
titán
válasz Fejvadi #2442 üzenetére
Be lehet állítani, hogy napszak szerint "világítson" a kijelző. Szerintem ehhez a telefonhoz nem kell, sötétben is kellemesen olvasható de vannak olyan kijelzők ahol jól jön.
-
törölt tag
-
Freiherr
őstag
Valaki próbálta már a képernyőképet átlőnni tévére?Működik a dolog?
XXX
-
törölt tag
válasz Freiherr #2448 üzenetére
Youtube videóval? Úgy érted, hogy a képernyőképet küldjem ki a tvre, és indítsak egy el youtube videót? Ennek nem sok értelme van.
Van chromecasted? Vagy használtál már valamikor cc-et?
Ha nem, akkor elmondom, hogyan működik. Ahhoz, hogy youtube videót nézhessek a tv-n nem kell képernyőképet kiküldeni. Elindítom a youtube appot, ha van elérhető chromecast, akkor a videó sarkában jelzi, hogy castolhatom a videót. Ehhez nem kell a screen cast.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest