- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave920117
tag
Le tudná valaki írni magyarul, hogy az új rom-ban mi van? Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
sanyci
senior tag
válasz Dave920117 #1654 üzenetére
Ha ezt nem érted angolul, akkor magyarul sincs értelme... Kb. minden szó érthető, ha láttál már android-os telefont...
CHANGELOG
[Messages]
Fix - Error when accessing country codes (12-31)[Lockscreen, Status Bar, Notification Bar]
New - Added 'Smartcover mode' option (02-10)
Optimization - Display position of lockscreen notifications (02-10)
Optimization - UI details of data usage info on notification shade (02-10)
Fix - Keyboard overlapped with 'Ok' button when setting lockscreen passwords (02-10)
Delete - Deleted option 'Long press back to take photo' (02-10)
Delete - Deleted lockscreen notifications wake screen automatically feature (02-10)[Home screen]
New - One-handed mode settings shortcut in one-handed mode (02-10)
Optimization - Optimized animation effects of launching/exiting Recents page (02-10)
Fix - Sometimes home screen icons overlapped in rotating (02-10)
Fix - Error in using home screen icons locating function (02-11)
Fix - GPS icon displayed wrongly in notification shade (02-11)
Fix - Long pressing apps in a folder caused the folder to close (02-11)
Fix - Display error of home screen icons when using large font (02-11)
Fix - Sometimes, apps' superscripts did not disappear after clearing notifications from notification shade (02-11)
Fix - Display error of clock (2X1) widget (02-12)[Gallery]
Optimization - Enhanced smoothness of swiping animation (02-11)[Email ]
New - Log into mail account without setting it up when using mobile data (02-11)[Mi Account]
New - Support editing user info such as name and profile picture (02-11)
Fix - Using third party avatar might cause system crash (02-11)Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
FET-MEN
veterán
Nincs magyar nyelv, google play nem megy. Wtfén gyökér nem a multit szedtem le
[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
terra052
őstag
Smartcover modrol tudunk kozelebbit?
Szerk:
Megvan, asz'tem vegre lesz zene a lockscreenen... De nem[ Szerkesztve ]
werkmania.hu
-
törölt tag
Az új romban a tájolás nálam fordítva müködik
Ha ki van kapcsolva akkor forgatja a kijelzőt -
zzola
titán
miui hu:
"MIUI ROM 5.2.13 Teljes lista
[Üzenetek]
Fix - Hiba az országkód elérése során[Zárképernyő, Állapotsor, Értesítési terület]
Új - Hozzáadva a "Smartcover mód" opció (02-10)
Optimalizálva - Zárképernyő értesítések helyzete a kijelzőn (02-10)
Optimalizálva - Adatforgalmi információk részletei az UI-n értesítési területen (02-10)
Fix - A billentyűzet egybeesik az"Ok" gombbal a zárképernyő jelszavak beállításkor (02-10)
Törölve - Törölt opció "Fotózás a vissza gomb hosszan nyomásával" (02-10)
Törölve - Törölve lettek az automatikus zárképernyő értesítések a wake screen-ről (02-10)[Kezdőképernyő]
Új - Egykezes-mód beállítások ikon egykezes módban (02-10)
Optimalizálva - Optimalizált animációk a legutóbbiak oldalak megindításkor / bezárásakor (02-10)
Fix - Néha a kezdőképernyőn található ikonok átfedik egymást forgatáskor (02-10)
Fix - Hiba a kezdőképernyőn lévő ikonok helyével kapcsolatban (02-11)
Fix - A GPS ikon hibásan jelenik meg az értesítési területen (02-11)
Fix - Egy alkalmazás ikon hosszú lenyomása egy mappában bezárta a mappát (02-11)
Fix - Kijelző hiba kezdőképernyő ikonok esetében ha nagy betűkészletet használtál (02-11)
Fix - Néha az alkalmazások felsőindexe nem tűnt el az értesítési terület letörlése esetén (02-11)
Fix - Kijelző hiba az óra (2X1) widget esetében (02-12)[Galéria]
Optimalizálva - Továbbfejlesztett gördülékeny swipe animáció (02-11)[Email]
Új - Bejelentkezés a mail fiókba külön beállítás nélkül mobil adatforgalom esetében (02-11)[Mi Account]
Új - A felhasználói információk szerkesztésének támogatása, mint a név és profilkép (02-11)
Fix - A harmadik fél logója rendszerösszeomlást okozhat (02-11)" -
Kinsiinoo
senior tag
Valakinek valami tapasztalat a hetivel kapcsolatban?
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Dave920117
tag
Tudna nekem egy direkt linket dobni valaki az eu-s oldalra ahonnan le tudom szedni az új romot? Köszi!
-
zzola
titán
válasz Dave920117 #1671 üzenetére
~10 hsz-al ezelőtt megtalálod...
-
Dave920117
tag
Még egy kérdés, lehet hülyén hangzik: Mivel lehet tisztítani a képernyőt, ha nincs rajta fóliám?
-
zzola
titán
válasz Dave920117 #1675 üzenetére
Én rá szoktam lehelni és 100% pamut ruhával szoktam letörölni...
-
blakey
titán
válasz modzoltan #1669 üzenetére
Frissítsd a webfelületen, vagy a telefonon, működni fog, nekem kirakja..
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
99kb1030
csendes tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy ilyen készüléket és lenne két kérdésem:
1. Ha frissítést keresek hozzá nem talál és alapból meg a MIUI 4.es verziója van rajta. Hol és hogyan tudom frissíteni ha egyáltalán megéri?
2.Tettem rá zenéket de össze-vissza keveri a neveket vagyis a listába jól szerepel de ha megy a szám akkor alul a kis fülön teljesen más szerepel :SS
Előre is köszi a segítséget -
Chaser
legenda
Ez is mindig nyavalyog mint a 3g-s, ha nem a legújabb rom van rajta és új frissítés jött? 3g-nél nem jöttem rá ki lehet-e kapcsolni, de sztem nem.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Frissülni a 3g-s se frissül magától, csak jelez. Ami nem is baj, de láttamozás után is x idő múlva megint jelez...rohadtul zavaró, főleg hogy úgy jelez mintha mail jött volna. Én maradnék a gyári romnál, bár nem tudom a fejlesztői miben másabb. Még nem vettem meg a 4g-set, de egyre esélyesebb, nem akaródzik kivárni a 3g-sre a 4,4-et, lehet még nyáron se jön ki a végleges, mi bandhez meg kellene.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
terra052
őstag
válasz 99kb1030 #1679 üzenetére
miuiandroid.hu-n a letoltesek alatt megtalalod az aktualis romokat, V5 vagy V6, toltsd le, nevezd at update.zip-re, masold a belso sd gyokerebe, recovery modban inditsd ujra. Ne ijedj meg, a kinai bla-bla kozott hangero gombbal valaszd ki az english-t, power gombbal okezd le, valasz ki a rom telepites menujet, es mar frissiti is. A miuiandroid foruman reszletes segitseg van, ha elakadnal. En regota CWM-et hasznalok, nem minden menu neveben vagyok biztos a gyari recoveryben.
werkmania.hu
-
FET-MEN
veterán
AOSP mikor lesz?
[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
Freiherr
őstag
Ahogy megismerem a MIUI rejtett szépségeit,egyre kevésbé gondolkodom más alternatíván,sőt.
XXX
-
vegyszer
addikt
Sziasztok! Egy érdekes dologba futottam bele. Az 5.2.6 rommal a 3G-n a Play Store nem enged letölteni. WiFi kapcsolatra vár. Hiába keresek erre utaló menüpontot, de nem lelem. Tudnátok segíteni? Köszi
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
Hongmi volt nekem egy éve (vele szerettem meg a MIUI-t). Az tartalmazott valahol olyan menüt, hogy bizonyos méret felett kért csak WiFi-t. De ezt itt nem lelem.
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs